אהה טוב
ה הנודניקית עם הקוקו New member 18/8/05 #55 ../images/Emo12.gif כוח מיני??????????????????????? למה כל מבולבל...במקום לגיד..."בגללי"...יורה לעצמו ברגל...אם לא למעלה מזה?
../images/Emo12.gif כוח מיני??????????????????????? למה כל מבולבל...במקום לגיד..."בגללי"...יורה לעצמו ברגל...אם לא למעלה מזה?
M maof New member 18/8/05 #48 למה בולשיט../images/Emo35.gif הרי ידוע...בחיי הזוגיות תמיד מגיע רגע האמת שבו צריך לשקר. מעוף
M mor881 New member 18/8/05 #56 נו באמת אני לא ציני כוס אמק כל השקרים המפגרים האלה אנחנו משחקים בחיים שלנו ופוגעים בילדינו בנשמות טהורות! כן נכון צריכים לעבור את זה וברור שיש מקרים חסרי תקנה אבל סתם על שטויות לפרק משפחות?
נו באמת אני לא ציני כוס אמק כל השקרים המפגרים האלה אנחנו משחקים בחיים שלנו ופוגעים בילדינו בנשמות טהורות! כן נכון צריכים לעבור את זה וברור שיש מקרים חסרי תקנה אבל סתם על שטויות לפרק משפחות?
M maof New member 18/8/05 #68 לא בקטע ציני...... אבל אתה יודע אושרו של אדם ניקבע בעיקר על פי מידת שלוות נפשו והרצון "לקבל" את השונה ממנו. מעוף
לא בקטע ציני...... אבל אתה יודע אושרו של אדם ניקבע בעיקר על פי מידת שלוות נפשו והרצון "לקבל" את השונה ממנו. מעוף
M mor881 New member 18/8/05 #70 מבין את זה ומנסה להתקדם בכיוון הדרך ארוכה ומפרכת וניראה שזו עבודה ואם אמרו שבזיעת אפינו נאכל לחם אז כניראה שלזה התכוונו .
מבין את זה ומנסה להתקדם בכיוון הדרך ארוכה ומפרכת וניראה שזו עבודה ואם אמרו שבזיעת אפינו נאכל לחם אז כניראה שלזה התכוונו .
ה הנודניקית עם הקוקו New member 18/8/05 #71 והייתה זאתי... מה גזמו לה ת'ראש,שאמרה... "ואם אין לחם-תאכלו עוגות" מה שבטוח...מזיעה היא כבר לא.
M maof New member 18/8/05 #44 אוקי אם בנשים חיים ואשליות עיסקינו שיא האשליה זה שחושבים שנמצאים בפיסגת האושר אבל למעשה נימצאים במעוף. מעוף
אוקי אם בנשים חיים ואשליות עיסקינו שיא האשליה זה שחושבים שנמצאים בפיסגת האושר אבל למעשה נימצאים במעוף. מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 18/8/05 #46 או../images/Emo70.gif טוב שבאת. שיא פיסגת האושר...הוא המעוף. ואני...עם נשים-לא מתעסקת
M maof New member 18/8/05 #65 תראי כבר אמרתי ...ואני חוזר../images/Emo46.gif היה לי אחושילינג של מורה... מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 18/8/05 #67 ../images/Emo52.gif התנצלות תתקבל כאן בברכה... "אחושילינג מורה"...אני אמרתי על התנצלות מראש הנני מוותרת מפאת זכויות היוצרים... בוא נלך על התנצלות של אחורי... אלייך חנוך
../images/Emo52.gif התנצלות תתקבל כאן בברכה... "אחושילינג מורה"...אני אמרתי על התנצלות מראש הנני מוותרת מפאת זכויות היוצרים... בוא נלך על התנצלות של אחורי... אלייך חנוך
M maof New member 18/8/05 #73 את הרי יודעת שזכויות הם.... למעשה בעלי שלושה צדדים - שלי, שלך.. והזכות מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 18/8/05 #74 אני... את צדדי מיכבדת...בודקת היטב. אתם...אתה והזכות...תדאגו לעצמכם