הגיגי מעוף לסופ''ש

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
וואי............../images/Emo2.gif

הכל בגלל....הסנליות.........פאקקקקקקקקקק
מעוף (המקורי) כועס

maof

New member
זה רק כהלוואה......... ../images/Emo13.gif

מעוף (המקורי)

maof

New member
אין דבר כזה מושלם../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

ואם אני אשתדל מאוד להבליג....לא לכעוס לא להיתפוצץ....להיות אדם טוב יותר. ואני מאוד....מאוד....מאוד....אשתדל גם להאמין בזה
מעוף

jdpworld

New member
אני מושלם

אין שום דבר טוב יותר... לפחות ככה חושבת הכלבה שממהר הביתה ופותח לה הדלת לטיול קצר. מניח זה לא במעשים שנמצא,,,רק בציפיות.

Rinattt

New member
אין מושלם!

יש שלם! שלם עם עצמך, עם ההחלטות שעשית בחייך, עם המראה שלך, בקיצור עם מי ומה שאתה! וחושבת שגם לאנשים ששלמים עם עצמם מותר לפעמים לאבד שליטה, כי הרי החיים כל פעם מכתיבים לנו בעיות\צרות חדשות... ככל שגדלים יותר, לומדים יותר, שלמים יותר... מאבדים שליטה פחות. (כמובן לאלו שלומדים מ"טעויות" מהחיים ושמפיקים לקחים) יש כאלו שמאבדים שליטה בתוך עצמם ולא מראים... יש כאלו שפשוט פורקים החוצה לכל המי ומי... שוב... זו דעתי...

jdpworld

New member
אומר חופשי

עומד גם כן...אבל עושה זאת מרחוק... מה בטוח, בטוח...ומה ביטוח,זה הסנה.

פברואר68

New member
זה אנושי לעיתים לאבד מעט את

היכולת לשלוט בהתנהגות...ולאבד את היכולת לבחור....כולנו יורדים מהפסים מדי פעם ואם אנחנו אנשים יציבים אנחנו חוזרים די מהר לפסים אני יודעת לאזן את עצמי בכוחות עצמי אחרי שאני יורדת מהפסים אנמי נותנת לרגש לחולל נפלאות בלב אבל לא מפסיקה להשתמש בהיגיון בשכל....

Rinattt

New member
אפשר לעמוד לפני? אחורי מבהיל קצת

ועכשיו ברצינות... חושבת ש... לפעמים לא לשלוט בעצמך זה דווקא טוב, זה פורק הרבה כעסים, מוציא את הכאב... ובד"כ אח"כ נרגעים... חושבים על הכל... מקבלים תובנות. אבל, (תמיד יש אבל!) תלוי באילו סיטואציות... ולפעמים החוסר שליטה מלמד אותנו איך אנו נוהגים להבא באותה הסיטואציה. ואז כשנתקלים שוב באותה סיטואציה אז אנחנו נוהגים ברוגע, מבלי לאבד שליטה, והבעיה נפתרת יותר בקלות (שוב, רוב הזמן). היכולת לבחור... אף אחד לא מאבד אותה... גם אם בחרנו בטעות... שגינו... בכ"ז אנחנו בחרנו... אם בחרנו טוב או לא זה לא משנה, העיקר שאנחנו בחרנו! כבר ילדים גדולים, לא? ככה שאי אפשר לאבד את היכולת לבחור! תקן אותי אם אני טועה כמובן... זו דעתי בכל אופן...

maof

New member
לתקן אותך למה../images/Emo35.gif

זאת דעתך ואלו הם חייך וההחלטות שלך. אני יכול לבחור לעצמי שעד שאני לא נירגע הבחירה וההחלטה היחידה שאני מחליט היא... לא להחליט...ולא לבחור כלום עד יעבור זעם
מעוף

Rinattt

New member
כי...

ואולי אלמד משהו חדש? יודע אומרים "מכל מלמדי השכלתי"
יש לי דיעות, שגיבשתי במהלך חיי, ועברתי די הרבה יחסית לגילי. אבל יש דיעות שמשתנות עם הזמן... ללמוד מאחרים, לשמוע דיעות שונות גורם לחשוב, להסיק מסקנות ו... לפעמים לשנות דיעות. וזה טוב, כי לומדים כל פעם דברים חדשים, הראות לחיים גדולה יותר. 'בנת?

maof

New member
ולכן הוא אמר.........../images/Emo13.gif

בן זומא היה אומר: איזהו חכם? הלומד מכל אדם... איזהו גיבור? הכובש את יצרו... איזהו עשיר? השמח בחלקו. איזהו מכובד? המכבד את הבריות... (מסכת אבות, פרק ד', משנה א') מעוף

אני יכול לדמיין מישהו כזה ../images/Emo141.gif

מישהו שפורש מן העולם ומתרגל באדיקות איזושהי טכניקה אסיאתית לעבודה עצמית, אני חושב שיש לו אפשרות להגיע למדרגה כזו. מישהו שעובד לפרנסתו ומגדל ילדים - לא.

maof

New member
סליחה ידידי שושן../images/Emo13.gif

עבודה עצמית לא מחיבת לזרוק את הילדים, להפסיק לעבוד, ולנסוע לתיאלנד. מעוף

למעלה