הגיגי מעוף לסופ''ש

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
מי יכול לומר...

וגם לעמוד מאחורי המילים.....
לעולם אני לא מאבד את היכולת לשלוט בעצמי, ולעולם אני לא מאבד את היכולת לבחור
מעוף

maof

New member
פעם הייתי ילד קטן הלכתי לגן......

כשהייתי ילד לא חששתי מאיש, הייתה לי היכולת לומר כל מה שעלה על דעתי. בתחילה הייתי צעיר מכדי להבין שעליי להיות דיפלומטי יותר לגבי הדברים שאני אומר והאופן שבו אני אומר אותם. אנשים העירו לי שוב ושוב על כך שעליי להימנע מאמירת דברים, אבל אני הייתי מתווכח, למה זאת האמת לא הבנתי שגם כשאומרים את האמת, קיימות דרכים מקובלות ובלתי מקובלות לבטא זאת. אנשים העירו לי שוב ושוב אך אני לא הייתי מסכים עמם. לא הבנתי מדוע אין הם מבינים שאני פשוט אומר את האמת. בסוף הבנתי הדברים שאני אומר דומה לדינמיט ניתן להשתמש בו כדי לבנות, וניתן להשתמש בו כדי להרוס מעוף

nikkey

New member
../images/Emo6.gif אין מילה כזו

"לעולם" כשמדובר בבני אדם.

יערית

New member
תובנות בין ביס לביס../images/Emo3.gif

אמת היא יפה,לא יודעת עם אחת היא,אכן צריך לקשט אותה בסרטים ורודים ,בכדי שלא תפגע בשומע אותה.

לא וורוד, לא סרט

זרעי האמת צריכים קרקע פוריה לקבלה והעניין באמת הוא ב-למי היא חשובה יותר. אם היא חשובה לזה שאומר אותה - חשוב לו לאמר את זה, לרוב לא מזיז לו אם הקרקע בצד השני פוריה לקבלת האמת. אם הכוונה היא להגיע לצד השני, אם חשוב לי שהאמת תושרש, אני לא אתעלם מבשלות הקרקע. ולא.. סרטים וורודים וקישוטים לא מסייעם לבשלות הקרקע.

יערית

New member
אמת=צודקת

ובכל זאת,בלי שום קשר לבשלות הקרקע לספיגה,ישנה גישה רכה וישנה גישה גסה יותר{קטלנית},חושבת שאנשים רבים יעדיפו לשמוע אמת בדרך נועם.{לרוב אנשים מסרבים לשמוע על אמת

maof

New member
מה בדיוק הסיבה שאנשים....

מסרבים לשמוע את האמת
הרי האמת שלי זה לא כמו האמת שלהם.... אפילו השעון שלי מראה על שעה אחרת משלהם.... וכל אחד חי עם האמת שלו בחדווה ושלווה..... השאלה היא...האם אני מנסה לשכנע אותו שהאמת שלי מנצחת את האמת שלו
האם האמת שלי טובה מהאמת שלו
מעוף

יעלילה1

New member
זו שאלה מאד יפה בעיני.

חשוב לזכור את זה שאנחנו שונים זה מזה. אפילו אותו המשפט יכול להיות מובן בכמה צורות על ידי כמה אנשים שיקראו (או ישמעו) אותו. ואני חושבת שחשוב לכבד ולזכור את זה, ואולי מכאן תצמח יותר סובלנות הדדית בין אנשים. לא לחפש לנצח האחד את האמת של השני או להוכיח איזו אמת צודקת ואיזו לא, אלא לנסות להבין, מה ה"אמת" שלו, ולהסביר את ה"אמת" שלי. לפעמים יש כזה מזל
ופוגשים אדם שיש לנו הבנה איתו/ה שלא זקוקה כמעט להסברים, וזה נפלא.... (מתגעגעת אליו). אבל גם אז, בכל זאת, אנחנו שונים ואוזן קשבת ושאילת שאלות הן דבר מאד מגשר בין בני אדם.

maof

New member
ת'אמת יערית../images/Emo13.gif

שאני מנצל את הפריבילגיה שאני יכול לאכול מעל למיקלדת
מעוף

maof

New member
רק האמת וכל האמת../images/Emo13.gif

מילת אמת לא זקוקה לשבועה
מעוף

maof

New member
תודה על הקידה......./images/Emo13.gif

למעשה למדתי שאין מה להתאמץ הדברים הטובים באמת באים במפתיע. מעוף

יעלילה1

New member
באמת? ../images/Emo6.gif

סתם, אני מאמינה לך. (באמת) אלא שמוכרחה להכניס הומור לכל דבר, לפעמים...

למעלה