הגיגי יום ששי

skeep

New member
חצי הכוס תה (עם דבש) המלאה

בסך הכל נראה שיש לך תקווה. אתה נשאר בערב שבת בבית ועובד על מטלות הבית המעצבנות. לי, לעומת זאת, יש המון דברים לעשות. כביסה במכונה הממתינה לתליה כבר 7 שעות, כלים מיואשים בכיור, אמבטיה שהיתה לבנה, מדים ותחתונים מהמילואים שזרוקים על הרצפה, והמון המון עבודה אוניברסיטאית לשבוע הבא שמטיל כבר את צילו על ירושלים הבנויה. מרוב דברים שצריך לעשות, אני לא עושה כלום. הולך לחברים לראות סרטים מעפנים בערוץ 4 המעפן, שותה תה עם דבש במרפסת, שיחות סרק עם חברים, מקלחת ארוכה במיוחד בחדר האמבטיה שראה ימים יפים יותר (לפני שעברתי לדירה) וכיוצא באלה. לפחות אתה מתעל את הבעסה שלך לאפיקים חיוביים. כה לחי! סקיפ

MARMELAD

New member
אתה יודע

גם לדברים כמו לעשות אמבטיה, לשכב על הגב ולא לעשות כלום, או לשבת אצל חברים ולראות ערוץ 4 יש חשיבות. לנקות את הבית בכל דיכאון זה לא פחות נורא מלראות ערוץ 4 בכל דיכאון. פשוט צריך לדעת לשלב ביניהם.

היי! אני מבקש בלי אמבטיות!!!!!!!!!

שכחתם את הכנרת המסכנה שלנו? להתאפק! (אני עשיתי אמבטיה פעם האחרונה, בלונדון. יש להם מספיק מים, לגויים האלה) בינתיים - להסתפק במקלחת קצרה! נציב המים.

לירוי25

New member
אחרי שכולם דברו אז גם אני חייב..

יפה שלי, אתה רואה מה קורה כשלא עושים סקס הרבה זמן?? חוץ מזה אני יודע שהמשבר התחיל לאור העובדה שאנחנו כבר לא עובדים ביחד... סתם.. טוב, מבלי לזיין לך את השכל יותר מידי בתנחומים ומחמאות, כשאתה מרגיש חרא תחשוב תמיד מה אתה היית אומר לחבר טוב במצב דומה ותיישם!

שיואו!

איזה דיכאון זה לחזור ודבר ראשון להתקל בהודעה כזאת... (סתם).
מה קורה? התגעגעתם? כן, זה עוגי... עוגי עוגי במהדורה מורחבת - אך מצומצמת. אז גיא, איך התעוררת הבוקר? במצברוח יותר טוב? מקווה שכן. בינתיים, נשיקות
לכווווולם.
אנג´לדאסט -
את המלכה
עוגי עוגי

לירונר

New member
יההההההההההההה איזה מתוק

בדיוק כמו העוגיות שלו התגעגענו (לפחות אני) מהירוק המקרקר שלך
לירון

spainbar

New member
אתה תמים אם חשבת

שמותר להיעלם בלי הסברים מפורטים לאחר-מכן... אנג´לדאסט ישבה פה ימים שלמים, בכתה, צעקה, התייפחה ושאלה איפה ה- עוגיפלצת ???????. ס´

MARMELAD

New member
עזוב אותך מדכאונות, זה רע לשיער

העיקר ששבת אלינו בשלום.... ד"א, אני עוד מחכה לשתושבה ממך על איזו שאלה ששאלתי אותך במסרים.

icy rain drop

New member
גיאגיא :)

אוי, איזה הודעה יפה... חולה על הסגנון שלך. ואיך אתה מרגיש היום? אני אישית מרגישה הכי ריקה שיש....... ואמרתי לאלון שאין לי כח לבוא עד אליו בשביל ללכת ברגל אלי וכל זה כולה חצי שעה. הריקנות משתלטת עלי. אני יכולה להמשיך להודעה באורך כמו שלך אבל אני לא אגנוב לך את הספוטלייט :) איזה חרא זה יום שבתתתתתת!

deep ocean

New member
יא מקסים שכמוך!!

אתה אדם מופלא!! אני מחזיקה ממך!!! מחשבות כאלו של שיפוט עוברות בחיים של כל אחד!! לרוב האנשים אין אומץ להעלות אותם על הכתב
אתה מדהים!!!!!

judyr

New member
מרמייייייי

א-ה-ב-ת-י כל מילה
ויש לך התנצלות אצלי בפורום... ג´ודי

.m

New member
למה לדאוג? (ותודה למיקי)

למה לדאוג? בחיים יש שתי סיבות לדאגה: האם אתה בריא או האם אתה חולה. אם אתה בריא - אז אין לך סיבה לדאוג אבל אם אתה חולה - יש שתי סיבות לדאגה: האם תבריא או האם תמות אם תבריא - אז אין לך סיבה לדאוג אבל אם תמות - אז יש לך שתי סיבות לדאגה: האם תגיע לגן-עדן או האם תגיע לגהנום אם תגיע לגן-עדן - אז אין לך סיבה לדאוג אבל אם תגיע לגהנום - אז תהיה כל כך עסוק בפגישות עם חברים שלא יהיה לך זמן לדאוג... אז - למה לדאוג???

יש נקודה קסומה

שבה הקרנים הכתומות של השמש השוקעת מעל הים מתמזגות עם לובן הקצף של הגלים, הירח מציץ חצי שקוף ברקע וגלי הגאות שוטפים כפות רגלים הנטועות בחול וחוזרים לתוך הים. באותו רגע ממש הלב נפתח לתוך התודעה ומכתום השקיעה שחר חדש מפציע. אוהב אותך גיא. יופי !

MARMELAD

New member
וזה בערך הזמן ../images/Emo51.gif

להגיד לכולם תודה רבה וגדולה.. אוהב אתכם הרבה!

למעלה