הגיגי חי היחידה

אין לך מושג כמה כמה כמה

אני יודעת ואת יודעת שזה הדדי עשית לי את הלילה מתוקה אחת
אוהבת געגעת ומחכה לך עדין

רק אוהבת יכולה לזהות אוהב..../images/Emo70.gif

יקירתי..את מבינה !!
וכן, האהבה של האחר לא ניראית לנו כשאנחנו לא אוהבים.. ולא רק שהיא לא ניראית לנו, לפעמים היא עושה לנו רע על הנשמה.. אותה המילה הנשמעת מפיו של אהוב, אינה דומה בהרגשה שהיא גורמת, למילה הנשמעת על ידי לא אהוב הטוען שהוא אוהב.. שאוהבים הכל נראה אחרת..

jdpworld

New member
אני

כהרגלי בקודש חושב בהפוכה...כי שאולי לא אוהבים מיד אדע.ההנחה המתקבלת פשוטה היא לגמרי,אם זאת לא יודע,אותי היא אוהבת...

מצוטטת

New member
ולדעתי אני

לו יכולתי לצייר אותה לספר או לפסל אותה אז הייתם גם אתם יודעים
לא אוכל כלל להסביר אותה אך אוכל, אולי, לשיר אותה את האהבה אשר איתי.

talushika

New member
אהבה אמיתית היא ללא תנאים

והיא פחות שכיחה ממה שאנחנו נוטים לחשוב... טיילתי עם הכלב שלי לא מזמן ופגשתי חבר שטייל עם הכלבה המתוקה שלו והתחלנו לדבר על אהבה, והוא סיפר לי שעד היום, בגיל 35, היה בקשרים עם לא מעט נשים והוא עדיין לא יודע מה זו אהבה. "איך אני אדע שאני מאוהב בה?" הוא שואל. לכי תסבירי לו... כדי שיהיה בסיס לאהבה צריך קודם להרגיש שזה זה. לרצות אחד את השני, משיכה, תקשורת, כבוד וכו' עם הזמן מגלים שזה מעבר להתרגשות וההתלהבות של ההתחלה, ושהקשר ממשיך להיות קשר של נתינה אין סופית, ללא גבולות וללא תנאים, בטוב וברע, בבריאות ובחולי, בלה בלה בלה... וחוץ מזה, לדעתי קשרים רבים- נשואים או לא - יכולים היו להימנע מפרידה ואפילו לחיות חיי זוגיות נפלאים אם רק היו עובדים על שיפור התקשורת בינהם

התשובה בחתימה...

להרגיש. אם אותו אדם לא גרם לך להרגיש נאהבת - אז הוא זה שפיספס כשאת החלטת לקום וללכת. לא ניראה לי שאנו אמורים להתאמץ לראות אם מישהו אוהב כשהוא לא מראה בעצמו ומרצונו שהוא אוהב.

למעלה