הגיגי חי היחידה

איך אתה יודע שאוהבים אותך?

שאלת השאלות נתקלתי בכמה מצבים לא נעימים פאתום שאני לוקחת את כל המשפטים ששמעתי בחיי יחד יוצא שאולי אני באמת לא "רואה"?! "אין לך מושג כמה אהבתי אותך" "את לא זוכרת איך הייתי מאוהב בך?" "כולם יודעים ורואים ורק את לא" "מה את לא מבינה שזה מאהבה?" ??? אז אולי אני לא מבינה? או שהאהבה של האחר לא תמיד נראת לנו? כמו שאומרים ה"האהבה שלי היא לא האהבה שלו לא?"

שאלה למביני ענין

לפני שאבא שלי נכנס לניתוח אמרתי "אם הוא יוצא בריא כמו שנכנס וואלה יוצאת עם הדייט שהוא רוצה לשדך לי" אבל תחרטי מה עושים? ביום כיפור יש משהו כזה שמבטל נדרים והבטחות לא?

אומרים שהחלק הכי קשה הוא הלשון

אומנם הוא רך אבל יכל להוציא מילים קשות ביותר! וביום כיפור אומרים שרוב בני האדם נכשלים על עבירת "לשון הרע" והכי למה?! כי לא להכשל בזה זה מאוד קשה. לאדם הכי צדיק וטוב. אין כמעט אדם שלא עובר את העברה הזאת כמעט כל יום בלי לשים לב ובתמימות כשרה. עוד עבירה שלי מאוד צורמת אישית שאומרת "אל תלבין פניך חבריך ברבים, ואיך תנהג אם עשית מעשה זה בכל זאת?! בקש את הסליחה ברבים: אז כאן במקום הזה (סליחות אישיות ביותר יעשו באישי מצידי) מבקשת סליחה כללית מכל אחד ואחת. שחלילה חטאתי באמירת לשון הרע גם לא מכוון ובעבירת הלבנת חבר כזה או אחר. אם בכונה או שלא אין זה חשוב קבלו את סליחתי הכנה

בני המזל מרגישים

לכל אדם יש צרכים שהאהבה שהוא מקבל ממלאת אצלו\אצלה כדי לדעת שאוהבים אותך את צריכה מישהו שיאהב אותך וייתן לך את מה שאת צריכה היכן שחסר. אחרת אותו אדם יכול להשקיע מאמצים על ריק. וזה מעבר למושג מה זה אהבה שדובר כאן רבות

N D R

New member
איך כתבה פה מישהי לא מכבר

לכתוב בנוסח כללי לא משרת את המטרה. תני פירוט - פנייה אישית לכל אחד ואחת עם הסליחה המתאימה

חושבת שהמטרה ברורה

אין לה כל כונה נסתרת וסליחה אישית מכוונת למקומה תגיע ליעדה אבל אם אתה רוצה אותה אישית אשמח מבקשת סליחה ממך אנדי חמוד אם חלילה פגעתי בך

Rinattt

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo51.gif../images/Emo92.gif

סולחת, סולחת על כללללללל מה שעשית לי... בעצם... לא עשית לי כלום... רק טוב בלב... תגובות לילה מצחיקות...
והיכרות ראשונה במפגש שהייתי קראת לי לשולחן שלא אהיה לבד... אז רק תודה מבקשת... על שאת קיימת! על שלא נתת לי להרגיש לבד... ומקווה חלילה שלא פגעתי, בך ולא באף אחד\ת... ואם כן מנצלת הזדמנות זו גם לבקש סליחה... ואהבתי מה שכתבת... "אל תלבין פני חברך ברבים..." ואם עשית כך, התנצל ברבים! צודקת!

../images/Emo9.gif מקסימה ומתוקה

תמשיכי לצחוק (כמובן מהלב) את יודעת זה שזכרת את זה החמיא לי מאוד אז תודה לך שגרמת לי לחיוך בלב וסולחת לך למרות שאין באמת על מה תודה שסלחת לי גם

בדרך כלל אני משתמש בסיר לחץ ורק

אז מעביר לבישול בתוך הרוטב רצוי עם יין מרסלה כי זה נותן טעם מיוחד אבל בסוף זה יוצא ממש ממש רך בכל מקרה אני מבקש סליחה מכל הבנות שנפגעו מהשרשורים על הטיפוח והרוסיות לא היתה שום כוונה לפגוע באף אחת באופן אישי ואם בכל זאת מישהי נפגעה אז אני מתנדב לפתוח סדנת הרזייה וטיפוח סתתתתתתתתתם נו אל תהיו כבדות אז באמת הפעם לכבוד יום כיפור סליחה ומחילה

Rinattt

New member
יוווווווווווו

שלושששששש חחחחחחחחחחחחחחח אני סולחת לך, אישה לא מטופחת שכמותי... תודה על הרמזים העבים! כי כמו שאמר לי מישהו חכם היום, זה בכדי להאיר ולהעיר אותכן... טוף יאללה... הולכת לאורנה דץ... מ ה פ ך !

Rinattt

New member
../images/Emo25.gif

בקיצור, אני סולחת לך... שלוש ארבע חמש וחצי... איי איי טרי לה ליי... זו השעה... אני לא אשמה!

למעלה