הגיגי חום

הגיגי חום

התעוררתי הבוקר חולה... אז יש לי חום, ואני קצת "הוזה" והנה לי הגיגים.. יש פה דיון עמוק על המטבע השבדי - וכתבתם שזה נקרא בעברית "קרונות". בעצם מדובר ב"כתר" (יחידת מטבע אחת) כך שבעצם צריך להגיד כתרים. מה שמביא אותי להגיג ההזוי - כי אם היינו כותבים "כתרים" עם שגיאת כתיב, היה יוצא לנו "קטרים" - מה שמאוד מתאים ל"קרונות". ונשאלת השאלה - למה לסחוב כל כך הרבה (עזבו איך זה נכנס לארנק) אם בסה"כ הולכים לקנות חלב? ולמה לשלם בקטרים וקרונות, כשאפשר להשתמש בכסף? האם השבדים כל כך בלונדינים? ו...למישהו יש סטרפסילס בשבילי?..

blixgirl

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo185.gifHey There

Sorry to hear you are not too well... Cant write hebrew cos my pc is dead to the world today... What would u like ? some tea? coffe? some hot chocolate ? what would make u fel better ? maybe some chicken soup ? Intresting arguement re the "katarim " etc... :) Blixi

Nathi

New member
מאד מעניינים דברייך...חלב מוקצף|בלו

ושוב אפשר גם לשאול למה לשלם בקטרים כשיש יורו?!?!כנראה הבלונד עלה להם לראש!!!

blixgirl

New member
היי נתי ../images/Emo65.gif

מה שלומינו היום ? מה שלום מר
בליקסי

Nathi

New member
היי בליקס!

שלומי מצוין...חוץ מהעובדה שאני צריכה לסכם ספר בן 400 עמודים על כינוס של האו"ם על איכות הסביבה ושימורה...לשעה 9:30 בבוקר...וזה לא שזה לא נושא חשוב שעליי לזלזל בו. פשוט לשעה כזאת של הלילה זה ממש לא מתאים...אני מסוגלת רק להמשיך ולפנטז על הפוך היפה והרך שלי...
בכל מיקרה...אולי אציץ לפורום מידי פעם-כדיי לעשות הפסקת קפה!בכל מובן המילה.
החתול-שלומו טוב. ממשיך לישון -לאכול (בכמויות שמתאימות לו-את יודעת)לשתות ולעשות את צרכיו.

blixgirl

New member
../images/Emo96.gif400 עמוד....

הנושא אכן חשוב...אבל אני מבינה לליבך לגבי שעת הלילה המאוחרת משהו... כבר שמה את הקומקום על האש...שיהיה לכל מקרה....
של אהדה בליקסי

למעלה