הגיגית

Ak477

New member
הגיגית ../images/Emo58.gif

לפי מה שאנחנו הבנו , כל הורקרוקס נועד על מנת שבמועד מוסיים האדם שיצר אותו יוכל להשתמש בו , עכשיו .. מכאן אני מבינם דבר פשוט כי ההורקרוקס נודע על מנת לשמר צורת חיים וליצור מישהו בן אלמוות , לכן אנו מבינים שאם הורקרוקס יכול לעשות , אז קל וחומר שאם אפשר לבסס חיים מהורקרוקס אחד שכן אפשר להכפיל כמה וכמה הורקרוקס , פשוט ליצור כמה " בסיסים " , מה דעתכם ?

the ror

New member
../images/Emo58.gif

אם כוונתך שאפשרי שההורקרוקס יפצל את עצמו כמו דבר חיי אז זה לא אפשרי כי ההורקרוקס בלי הגוף לא יכול לבצע רצח שזה מה שמפצל אותו.. ויש רק בסיס אחד שנשאר בתוך הגוף המקורי שרק ממנו אפשרי לפצל את שאר ההורקרוקסים....

intzi

New member
../images/Emo58.gifואכן...

ובאמת ולדמורט יצר 7 הורקרוקס

the ror

New member
../images/Emo58.gif

תכלס אני הבנתי שיש 5 כי את השישי הוא תכנן לעשות בזמן רציחת הארי וזה כמובן לא הלך... והוא "מת" פעם אחת ככה שזה מוריד עוד הורקרוקס אחד, 4. דמבלדור השמיד את האחד שבטבעת, 3. והיומן של רידל, 2. ככה שנותרנו עם 1 + אחד שRAB עשה איתו משהו(לפי המכתב השמיד אותו). ככה שתכלס נותר להארי למצוא הורקרוקס 1 + 1 שהוא צריך לוודות עם RAB. ולפי התאוריות של דמבלדור יש את נגיני שהיא עלולה להיות הורקרוקס ויש את החפץ של הפלפאפ(סליחה על האיות). מעוניין שתסקלו אותי עכשיו עם כל החישובים השנויים במחלוקת האלה... ומה מביניהם? ולמה כמובן?

ToryMaster

New member
../images/Emo58.gif

בגלל זה אחרי העניין עם הארי, הוא רצח את פרנק (הגנן של הרידלים) ועשה מנגיני הורקרוקס.

Marth Darunia

New member
או לפחות ככה חושב דמבלדור ../images/Emo58.gif

הוא יכל ליצור הורקרוקס גם בעזרת הרצח של ברטה ג'ורקינס

the ror

New member
../images/Emo58.gif

מוזר לי מאוד שבזמן שכמעט ואין לו גוף והוא בכל זאת מסוגל לפצל את נשמתו...

ToryMaster

New member
אה...

הוא מספר שאחרי שפיטר חוזר אליו הוא מצליח ליצור גוף כלשהו, חלוש ומעוות בלה בלה בל. זה מה שפיטר זורק לקדרה ברביעי.

The Walrus

New member
החישובים שלך לא נכונים. ../images/Emo58.gif

שים לב. עד שנתקל בהארי וולדמורט עשה 5 הורקרוקסים: התליון, הגביע, היומן הטבעת וחפץ לא ידוע. ברגע שנתקל בהארי הוא נעלם, ונאלץ להפוך את נגיני להורקרוקס במקום. לכן יש לו 6 הורקרוקסים. בינתיים הארי השמיד את היומן ודמבדלור השמיד את הטבעת, מה שמשאיר לו 4 הורקרוקסים. אחד RAB לקח וייתכן שהשמיד אותו אם כי זה לא בטוח (התליון) , ושלושה אחרים מוחבאים איפשהו בעולם. מובן?

the ror

New member
../images/Emo58.gifגם אם הוא היה מסוגל

להפוך את נגיני להורוקס כשבקושי יש לו גוף, לא חשבת על זה שכשאתה אומר נעלם הכוונה היא שוולדמורט נאלץ להשתמש באחד ההורקרוקסים כדי לשרוד ולכן זה מוריד עוד הורקרוקס אחד. אלא אם כן אתה טוען שוולדמורט לאחר מפלתו יצר בנוסף לנגיני כשהרג את פראנק הגנן, עוד הורקרוקס מהריגת ברטה...

The Walrus

New member
לא נכון! ../images/Emo58.gif

הורקרוקסים לא 'מתבזבזים', זה לא מחסן של נשמות שכל פעם שהגוף מת הלכה עוד נשמה. אדם מת=אדם שכל הנשמה שלו מתה. מכיוון שלא כל הנשמה של וודלדמורט הייתה במכתש גודריק באותו יום, וולדמורט לא באמת מת. הנשמה שלו לא הלכה לאין שהולכים שמתים, אלא היא יצאה מגופו והפכה לצל, פחות מרוח רפאים והסתובב באלבניה איפשהו. הנשמה שלו לא מתה.

למעלה