הגיגים

הגיגים

חזקל אבו טרשי מה יערפ
וואן ירוח
וואן ימשי

יש המשך להגיגיך

סאנשיין !! חשבתי שנסעת בספינת העיראקים? מזה את חסרה! מה האלם הזה? בלעדייך ..........1/2 .............. הנה ההמשך: ווה עלינו חזקל מתם בינו חל רח ללעלווה וותלקה בלווה מסכין אבו טרשי קעד במקנו ג'ת מרתו וג'רתו באדנו. יוסי

ערב טוב,ואם חזקל, אז הנה..

יום אחד חזקל החליט להתחתן, מאחר והיה אגרע{קירח} הלך וקנה לו פיאה. בליל הכלולות , חבש חזקל את הפיאה, נגמרה החתונה, הלכו למיטה, וחזקל עים הפיאה, נכנסים למיטה , והפיאה על הראש. עושים מה שעושים, הולכים לישון, ופתאום האישה צועקת" חזקל שילה צ" חרק מן עלמחדה, לא פסקה עד שהעירה אותו ואז ראתה את הגרעה......

nhezy

New member
חוש ד'חקה!

ג'ני מל ברדאד-עשית לי את היום ,צחקתי עד בלי די. "שילה ג'יחראק מן אל מוח'אדה" חילו.

אנא מה כאדספר

כדכף לקון אינתא תסיר הון בחדק. אי באמת הרבה זמן למה חדטוק וואלה מנין גבט היי סוולף התעלה התלמיד על רבו

אשקרק

יה חלווה יא סאני סוולפק אחסן מנסוולפי,אנתי שטרי כמו שנאמר " מנאנפו לעזרייל" מני יטיק עליקי? יוסי

../images/Emo6.gif בס יוסייי

די אני לא יכולה עם המחמאות תמשיך תמשיך תמשיך..............

חירתני

להמשיך או די? את רואה ? אני מבולבל , את אומרת די עם המחמאות ואחרי כן תמשיך...תמשיך.... יא אומת אלדין חרתו, יוסי

../images/Emo69.gifבודדאי ובדאי

שתמשיך אש עבלק? תמיד טוב לתת מחמאות ולפרגן אחד לשני דבר שדיי נדיר יש לומר במחזותינו אתה יודע שאני מביאה למקום עבודתי סמבוסק או מיני טובין מין העדה הערקית ומכבדת אנשים זה נראה דבר תמוהה ולא מקובל ולענינו עזיזי ברצוני להקדיש לך קטע לכבוד שבת שכמובן את ה מכיר משירת הבריאה טל אומר: אהיה כטל לישראל יפרח כשושנה ויך שורשיו כלבנון בברכת שבת שלום ומלוא ההערכה והוקרה סאנשיין

../images/Emo140.gifליוסיסי וסאנשיין אלעזיזין

ממש אני נהנית לקרוא את השיחות ביניכם: יש בהם הרבה חן, שובבות, וגם רוחניות. אשריכם.

../images/Emo8.gifיה חביבתי

את מוזמנת להשתלב ועכשיו בואי אני אתן לך נק למחשבה שאלת הגיון אם לוקחים כמה טיפות של מים ושופכים אותן יחד מה קורה? הטיפות מצטרפות אחת לשניה ונוצר זרם של מים נכון הגיוני!!!!!!!! אז כיצד שיש גשם שבא מין העננים הטיפות יורדות אחת אחת ולעולם אינן מתמזגות יפה אההההההההההההההההההה.......... על זה נאמר גשם נדבות תניף ה' נחלתך ונלאה אתה כוננתה יאלה יא בינת אל ארפין שהיה אחלה יום

עפיה עליכי../images/Emo140.gifסאנשיין-מאין לך חוכמה

ובקיאות זו? מהורים? ממורים? מעיסוק או מאהבת הספרים והשירה?

למעלה