הגיגים

הגיגים

החלומות שרקמנו מתפוגגים ביד כבדה פורמת את החוט לא כל כך פשוט לפרום חוט שזור באהבה לפעמים יש משהו שנתקע התנגדות של הבד או אז יש להשתמש בטכניקה עדינה שלא יקרע כך יושבת ופורמת לעיתים כשנזכרת בעבודת היצירה נושרת דמעה מדי פעם משתעשעת במחשבה על הריקמה הבאה אפילו נכנסת לחנות וצופה בצבעים מנסה לבחור את הצבע המתאים את השילוב ההרמוני בין הצבעים חושבת שבסופו של עניין אבחר כי הרי אוהבת לרקום חלומות

פשוט מקסים!!!!!!!!!!!

ואני בעד להמשיך לרקום להמשיך לחלום ושורה תחתונה להאמין בלהגשים אוהבת אותך מזל

אחחחחח מזליקה

איזה כיף לראות אותך שוב!!!!!!! תודה אישה אהובה

לא מכירה הרבה אנשים שלא

אוהבים לרקום.. יקירתי.. לפעמים יש אכזבה..כשחשבנו על העבודה המוגמרת.. השקענו, עם הרבה אהבה כדי ליצור אותה כך שתראה כמו שרצינו.. אבל משהו לא מסתדר.. וצריך לפרום.. ולחשוב מחדש.. איך לעשות את זה יותר טוב.. ואיזה צבעים יתאימו יותר... זה שאת משתעשעת בבחירת הצבעים.. אולי רק מראה את האופטמיות שבך.. ושתראי אותו את הצבע המתאים.. פשוט תדעי..

../images/Emo41.gifחלומות../images/Emo41.gif

חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות על מצע השלכת החלומות מלחשים רק פרחים מיובשים גדולים בין הדפים חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות אל תסב את פניך אתה מלא דברים כמוסים אל תגיף את התריסים חפש.. בין המילים חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות שיר בדרך אליך.. נרקם בסבלנות אין קץ אין תקח ותאמץ הוו חלומות של אתמול הם שלהבות נרדות לא יכול כל החושך לכבות שיר בדרך אליך... נרקם בסבלנות איןקץ אין תקח ותאמץ הוו חלומות של אתמול הם שלהבות..

ניצתי

יקירתי, איתך ברקימות ובפרימות... אבל תגידי...אי אפשר פשוט לשמור את הרקמה הלא מושלמת עמוק בארון הזכרונות? האם באמת צריך לפרום? אולי כן...לא יודעת... שלך, רוקמת אחות

רוקמת אחות - ../images/Emo99.gif

לא יודעת אולי אפשר לא בטוחה בכל מקרה כמה קשרים שם בחוט רצוי שלא יהיו אולי כשאצליח להתיר אותם את מה שנותר אוכל להניח בארון

עוף כנף

New member
על חלומות

תוהה, אם נותר משהו מהחלומות שהתפוגגו אולי כדאי לקפל ולשמור? להציץ בהם ולהזכר מדי פעם בחלום שהתפוגג לו? אולי זה יכאב פחות מאשר לפרום את החוטים שנשזרו ימים רבים? ובינתיים, להתחיל לשזור חלומות חדשים, לאוורר מהארון חלומות שעדיין לא נעשה בהם שמוש ובעוד כמה שנים, להציץ גם בחלומות ההם שהתפוגגו ולאחסן כזכרון מתוק?

ophra

New member
אני עם עוף ופייה.....

בדיעה כמובן....
עזבי את הפרימות ניצתי תשאירי את החלומות הרקומים כמו שהם עם הפלונטרים עם חוטי הזהב קפלי אותם יפה בתוך קופסא מרופדת בנייר משי והכניסי למגירה עמוקה-עמוקה. יום אחד, כשתפתחי במקרה את המגירה ההיא תמצאי בה את הקופסא הזו תציצי בתוכה ותגלי את הריקמה ההיא את החלומות של פעם והם כבר לא יהיו כל כך נוצצים ומבהיקים, החוטים שלהם אולי איזה ניצוץ קטן יישאר אבל בעיקר זכרון שאולי אפילו יצליח להיות מתוק יום אחד.... עד אז, עזבי את הפרימות ניצתי... שולחת לך
גדול וגם
ואם זה לא יעלה לך חיוך קטן - אז תזהרי לך שאני לא אבוא לגרגר אותך...
עפ

יכול להיות שאתן צודקות

ואין צורך לפרום מבטיחה לחשוב על זה ועד אז תגרגרי אותי עפרה בכיףףףףףףףףף

רקעים

New member
מי רוקם את מי....

תמיד התמיה אותי,,,אנחנו את חינו,או להיפך,אם בכלל...כגודל הציפיה כן גודלה של אכזבה,כגודל האהבה,עומק הנפילה...מי בא קודם,ולמה,,,אידיאולוגיה ואמונה,או אולי אופי שבונה נסיון ומעצב אידיאולוגיה,,,מוצר מוגמר שמגיב לכל תנועה,בהגדרה שתפסה את עינו,בין דפי המילון.או שמא צמח,שגודל,ניזון מהסביבה רק באופן חלקי,כשהמשקל על היותי אני...כל חינו רודפים אחרי שליטה, רק לגלות,שאין כזו חיה...גנטיקה וביולוגיה התערבבו להם יחדיו,נשאר רק לשחק אם המזל...

חלומות שרקמנו

חלומות נירקמים אט אט ובמהלך הזמן לאחר שהם נשחקים...משתעממים...הם גם נפרמים.... לפעמים החלומות נפרמים הרבה יותר מהר מאשר הם נירקמו. לפעמים לאט לאט. אם שמים לזה
ניתן להשלים ולרקום מחד את מה שנפרם....אם לא שמים
החלום שנפרם כבר לא יחזור להיות אותו חלום. ציפי מבקשת שלא יגעו לה בחלום

כל החלומות הגדולים

כל החלומות הגדולים מתגשמים באמצעות צעדים קטנטנים במציאות
נכתב ע"י
אירית רושין

עוף כנף

New member
עדיין תוהה

(באמצע עבודה, וסליחה על פיזור המחשבות) מהרגע שקראתי, ממשיכה לתהות אם אכן כדאי לשמור או אולי באמת עדיף לפרום.. הכאב שבפרימה נראה לי אדיר מייסר יותר, ובמיוחד כשמנסים להשאיר את חוט השזירה שלם לפעמים הבאות. ואולי עדיף ליצור מחוטים חדשים, בלי הקימוט שנוצר בפעמים הקודמות? (לעיונכם - שירה ישראלית - אורג החלומות)

s h o o s h a

New member
חלומות וריקמות

רקמנו חלום טווינו בו את מיטב החוטים שזרנו אותם והוספנו חוטי זהב וכסף, חרוזים נוצצים ועוד מיני אבזרים לייפות את החלום והחלום - במשך זמן מסוים זהר ונצץ ונצנץ ועם הזמן צבעו דהה, נצנוצו הלך וכבה. עד שהתפוגג לגמרי ואני אומרת - את החלום הזה נשים כעת בצד מזכרת לימים הזוהרים שהביא עמו וניטול חוטים חדשים ונתחיל במלאכת שזירה חדשה לחלום חדש למציאות חדשה ומהחלום הזה שנמצא עכשיו בצד נפיק לקחים ונרקום את הבא טוב יותר ויפה יותר כי חלומות אולי מתפוגגים אבל הם לעולם לא נגמרים ו/או נעלמים ואחרי כל חלום תמיד יש עוד אחד בוקר נפלא שיהיה לנו בוקר חלומי

למעלה