הגיגים

טלגיל

New member
הגיגים

אתן יודעות, ההחלטה שלי להביא ילד לעולם התגלתה כנכונה [גם בדיעבד] אני חושבת שיש לי יתרונות ברורים לעומת הורות זוגית.הבעיה היא שבזמן האחרון אני מרגישה לבד. הקטנה שלי [בת כמעט 8 חודשים ] היא האור של חיי!!! אין בעולם דבר נפלא יותר מזה וכשאני איתה אני מרגישה שהעולם שלי מלא אבל כשמגיע זמנה ללכת לישון ואני נשארת לבד אני מרגישה לבד! אני רוצה להיות אגואיסטית אמיתית ולבקש מערכת יחסים לשעות הפנאי בלבד! אני מפנטזת על מישהו נחמד שיבוא בערב לשעה שעתיים לשבת, לשתות קפה, לפטפט ואולי גם לעשות אהבה... ושילך הביתה. זה יהיה נחמד, בלי מעורבות ובלי מחוייבות, מישהו ככה לנשמה. נכון שזה נשמע מושלם?

אצלי זה יותר גרוע... ../images/Emo3.gif

הפנטזיה שלי היא על מישהו שיבוא איזה פעם-פעמיים בשבוע וששאר הזמן יהיה לי לעצמי. אני ממש אוהבת להיות לבד ולעשות את הדברים שלי בלי מישהו שיושב פה על הספה וצריך להתחשב בו ולהתייחס אליו... אבל בגלל שאני זוכרת שהיו גם דברים טובים
אז אפשר פעמיים בשבוע... בקיצור- מצטרפת לאגואיסטיות שלך. מגיע לנו !!!

אולי תתבגרו כבר? ../images/Emo3.gif

בנות יקרות , החורף מתחיל. יומ-יומיים בשבוע? מה זה , עוזרת בית? אני רוצה מטפלת צמודה עם לינה (ורצוי עם קצת צמר על החזה ועל הרגליים לחמום מיידי )

העקשנית

New member
אביגיל-שיתבגרו? לי נראה שדווקא../images/Emo8.gif

את.... צריכה להתב.... את מתארת משהו כמו אופר..... שאת צריכה..... בלי להעלב ....
מהההההה, מהההההה, מההההה, הנה-מצאתי לך כבשה... מההה, מההה, מההההה

יש לי יש לי

גמני רוצה כזה. כזה שיישאר, כזה שידאג. כרגע יש לי - קצת. למה קצת? כי החלטנו שזה לא רציני. כי זאת לא אהבה. כי זה פשוט צורך בחום. אבל זה ממכר אני אומרת לכן, הוא מחבק ומלטף ומביא לי את הויטמינים בערב לפני השינה ודואג שאני אוכל ושוטף כלים ומסדר את הבית אחרי האורחים ו... בכלל הוא פשוט נחמד. אז בלי תכניות לעדיד ובלי שזה רציני ולצערי בעוד שבועיים אני עוזבת ועוברת דירה למקום רחוק רחוק ממנו... :( בינתיים אני מרוצה ממה שיש לי ומאחלת לכולכן אחד כזה לימי החורף הקרים. נשיקות.

ולקיץ,

אנחנו לא מתגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעים אני אומר שתתפסי שיחה רצינית עם גלורן או שתציירי געגע ותתני להם
ואני חולה רצח

העקשנית

New member
טלגיל שלום.../images/Emo140.gif

יש כאלו מערכות יחסים כפי שאת מתארת. את יכולה לנסות למצוא לך גם אחת כזאת. תגדירי מראש, ותחפשי. אולי תמצאי.....

אממממממ......./images/Emo62.gif

אכן הגיג שמעלה רעיונות ..... אבל בטח מ- גבר זה ישמע נורא...לא? להחזיק מישיהי סתם כזה זמני מתי שבא לו...??? פעם פעמיים בשבוע.. יום כן יום לא יום למה לא....
לא לא חושב.... אתן סתם מנסות להתנחם כנראה.... אני בטוח שהיייתן רוצות אותו לידכן קבוע ומפנק אוהב וחם.... ולא פעם או פעמיים בשבוע.... בלי סיפורי פוגי...טיפה יותר מאמץ והוא יגיע....

li.g

New member
גם אני רוצה אחד אבל...../images/Emo8.gif

לזמנים שמתאים לי ולא ירצה שאני אתאים את עצמי אליו. ולא חסרים כאלו גברים. היום פעם פעמיים בשבוע גם מספיק לי ותאמינו לי יש לי הצעות מכל הכיוונים לאחד שיהיה כל הזמן לידי אבל ברגע שצריך לעשות משהו אני רוצה לברוח ממנו וכל דבר קטן שלא נראה לי אני שוללת אותו. אז הכי טוב אחד למתי שאני רוצה אותו. ולמתי שנוח לי וכמה זמן שאני אחליט שיהיה איתי. אז תומכת בכן בנות אם תמצאו אחד כזה תודיעו לי

למעלה