הגיגים

סילביא

New member
הגיגים

שתבינו עד כמה משעמם לי שקראתי את כל הדף הזה .... מסקנות מתבקשות : נטע שימי עוד תמונות.. ואוווווווווווווווווווווו למרות שלא מתאים לי להגיד את זה אני נאלצת להסכים עם מעיין ( לא לדאוג-רק הפעם) מה שג´סטין עשה עם אריק זו הכן בגידה , למרות שאני מבינה אותו ,שהוא לא רצה שאריק יזכור את הפעם הראשונה בלי נשיקה - זו עדיין בגידה ולא יעזור כלום. אבל... ס פ ו י ל ר בראיין פגע מאוד כל הזמן בג´סטין, רק עצם העובדה שבראיין אומר לו ITS YOUR CALL, WHERE U WANNA BE זה פוגע בג´סטין , הרי ג´סטין בא אליו בתקווה שבראיין יגיד לו שהוא רוצה אותו ואז ג´סטין היה שולח את הכנר בחזרה לחור ממנו הוא בא. בראיין כבר מכיר את ג´סטין ויודע יפה מאוד איפה אפשר לפגוע בו והוא עושה את זה ......זונה ליום הולדת!?!?!?!!?!?!?! הרי אם הוא היה מביא לו את הפרחים הוא היה עושה אותו הילד המאושר ביתר על פני כדור הארץ. לסיכום: הידרדרות המע´ יחסים שלהם היא באשמת שניהם, ג´סטין מלגתחילה לא היה צריך להתפתות לאיתן ולבגוד בבראיין (איך אפשר????) ובראיין היה צריך להיות יותר פתוח ולגלות לפחות קצת ממה שג´סטין רוצה לראות. אבל העיקר שהשמוק נמצא שם רק 4 פרקים

רינת4

New member
טוב,את צודקת

חוץ מהחלק של הפרחים. לא נראה לי שפרחים זה מה שהיה מציל את המצב. אולי איזה סוף שבוע רק שניהם או משהו כזה... וכמו שכבר אמרתי-אני מתה על שניהם,ואמנם אצ בריאן אני אוהבת באותה מידה אבל זה לא מונע ממני לחשוב שבריאן קצת יותר אשם,כי אחרי הכל ג´סטין הרבה יותר פתוח בקשר לרגשות שלו,ובריאן יודע בדיוק מה הוא חושב.לעומת זאת-עם בריאן אף אי אפשר לדעת בדיוק מה הוא חושב או מרגיש. אף אחד הוא לא מדיום ולא צריך לנחש. ואני עדיין אומרת שכל העניין של הנשיקות צריך לכלול גם את מייקל. והקטע עם אריק-מעידה קלה,וא´-טוב, הוא יודע בדיוק מה להגיש לג´סט הפגוע... ד"א:אחי תיקן את המחשב!!!(כפי שאתם רואים...)

סילביא

New member
גם נכון

גם מייקי לפעמים זה בגידה .. כי יש נשיקות שבסדר .. הם חברים וזה ויש נשיקות שעוברות את גבול ה"חברים הטובים" שלא תבינו לא נכון... אני עדיין מצדיקה את ג´סטין....כי הוא הכי הכי אבל גם לו יש חלק באשמה

סילביא

New member
העיקר

האיכות ולא הכמות..... וגסטין הוא הגבר שבגברים........מרכז התכנית ומרכז היקום ואם הן יקימו אגודה אני מציעה להקים גם אחת... איפה הן באמת!?

סילביא

New member
העיקר

האיכות ולא הכמות..... וגסטין הוא הגבר שבגברים........מרכז התכנית ומרכז היקום ואם הן יקימו אגודה אני מציעה להקים גם אחת... איפה הן באמת!?

למעלה