הגיגים.......

סאני42

New member
הגיגים.......

לעיתים.... הגלים גבוהים-נשברים. לרגלי האדם מתנפצים. לעיתים- תיסכולים שאותך מאכלים, ובלב הקודר חור שחור פוערים, את השעות והימים משבשים. כל משבר זהו גל שחולף כגלגל, אם תשרוד משברים,ותדביק השברים תצא לעתיד החדש- מחושל........

touti

New member
אינשאללה...../images/Emo23.gif

אני לבינתיים נחה לקראת העתיד הזה
אבל יודעת משהו? אם אני אחשוב לעומק , אז כשעוברים הרבה גלים תש הכוח ואז למי אכפת מהעתיד המחושל...

touti

New member
אני תמיד עוזבת באמצע הלימוד כנראה

אחרת אין לי הסבר למה אני טובעת כל פעם מחדש...

סאני42

New member
חמודה חחחחח שכחת שגולשים על...הגלשן!! חחח

תמצאי גלשן ויהיה קל יותר...

touti

New member
אין לי כח לגלשן בודד...

צריך ללטף לו את האגן שחרית מנחה וערבית לגלוש עליו מתי שהוא רוצה לדבר אליו להקשיב לו לשמוע את התסכולים שלו מהגולשת האחרונה.. להתכווץ כשהוא גולש לכיוון הגלשנית עם החוטים הדקיקים... אוףףףף מכירה גלשן חברתי וחברותי?

ליגה76

New member
את מזכירה לי

את הרב אלי הורביץ ואישתו הי"ד הם הלכו לטייל בראש הנקרא, שם ראו איך הגלים מתנפצים על האבנים אישתו אמרה לו - תראה איך הגלים מתנפצים ונשברים, ככה אנחנו עם החיים. הוא ענה לה - הפוך, תראי את האבנים, הגלים מטיחים עליהם, הגלים מכים בהם והם נשארים חזקים ואיתנים. כך אנחנו, עומדים איתנים מול כל מה שהחיים מנחיתים עלינו. (מחבל חדר אליהם הביתה ורצח את שניהם...) אני לא זזוכרת את הנוסח המדוייק אבל זה היה המסר שנזכה להיות חזקים ואיתנים מול מכות החיים, מול אנשים לא צפויים, שנזכה להגיע לאור ולשלווה...

פשושית37

New member
סאני אהובתי

תצאי קצת מהבית תראי מה שהשהיה בו עושה לך... בא לך שנלך שוב לים ?? לראות גלים ולעשות רוח...

למעלה