הגיגים

הגיגים

אני רואה את העונה הנוכחית של המירוץ למליון וממש נהנה! עונת הריאליטי הכי טובה בארץ מאז הישרדות 3, לדעתי. בכל אופן- האחים- אני אוהב אותם, הם נראים כמו אחלה אנשים (תכלס בעיקר אורן, אבל אלון מבדר מספיק בשביל להיחשב אחלה מבחינתי), והם תותחים במירוץ. אני לא יודע על מה אנשים מדברים כשהם אומרים שהם מגעילים, לא ראיתי אותם עושים שום מעשה מגעיל לאף זוג אחר (בסדר, חוץ מהפרומו לפרק הבא. וגם אז הם הודו בטעותם). עקיבא וענהאל- חמודים בטירוף, בעיקר עקיבא. ענהאל היא דמות, אין ספק, אבל מעבר לצחוקים לא התחברתי אליה. עקיבא לעומת זאת מקסים, נראה כמו בחור כל כך טוב. היופי זה שהוא לא טוב משעמם, אלא טוב משעשע (כלומר, משעשע כמה הוא טוב). התימניות- הדעה שלי כלפיהן חלוקה. כל פעם שהן מתחילות לריב ולהיות עצבניות אני לא יכול לשמוע אותן (בעיקר אוסי עם המבטים הממורמרים האלה של "טוב אל תעשי ת'משימה... נלך הביתה וזהו..."), אבל כשהן במצב רוח טוב הן מאוד מהנות לצפייה, בעיקר בגלל המבטא הכבד שלהם. "למה לא שמו חוואייג'"
טום ואדל- אדל לא אוהב, טום כן. אדל פשוט ילדותית, היא מתנהגת כמו ילדה קטנה הרבה פעמים וזה מעצבן. יש בה גם מן התנשאות כזאת שאני לא אוהב. טום לעומת זאת, הוא קריקטורה של כדורגלן טמבל, והוא מבצע אותה בצורה מושלמת. הוא אפילו מוסיף טוויסטים של שחצנות- מצחיקה מאוד. בכל וידוי שבו הוא מתחיל עם "לא בכל יום רואים בחור כמוני" אני נקרע. אולי כי גם אני לפעמים פוצח (בצחוק) בנאומי אהבה עצמית כאלה. "מה זה, יובל, בחור חתיך, אדיב, עוזר לזולת, בעל יכולות לוגיות מרשימות ואינטליגנציה רגשית רחבה שכמוך ?! אתה אוהב את כל הזוגות! בשביל זה קראנו את הפוסט שלך?! לך לעזאזל יא חתיכת מכוער, קמצן, אגואיסט, בעל אפס יכולות לוגיות ואינטליגנציה רגשית של בננה!" הו לא, אל דאגה! יש לכם את המנה השבועית של מרמור, כי יש עוד זוג אחד שלא דיברתי עליו... בר ואינה- בלתי נסבלות.

הדיעות שלנו די דומות

בפורום הזה משום מה אוהבים את בר ואינה ואני לא מבין למה לא הייתי אומר שהן בלתי נסבלות אבל אם זה היה תלוי בי הן היו אלה שמודחות הן הכי משעממות

לא יודע אם משעממות

אבל אם עוד פעם אחת אני אשמע אחת מהן אומרת לשנייה "אני כל כך גאה בך! את מרגשת אותי! וואו, בר/אינה, כמה עוצמה יש בך!"

הגיגים על ההגיגים

האחים- איך אלון יכול לבדר? איך???? אורן נחמד, צוחק מכל דבר, אבל אלון... קטסטרופה. בעעעעעעעעעעעעעע לצערי הם תותחים god damn it עקיבא וענהאל- חמודים חמודים חמודים. ענהאל לפעמים מעייפת, אבל זה רק כי מנת יתר מכל דבר מתוק בסוף לא באה טוב. הלוואי על כולנו זוגיות מדהימה ותומכת ואוהבת כזו התימניות- כל עוד הן לא עושות קולולולולולולולו ו-אנחנו מאמינים בני מאמינים בדציבלים של מטוס, הן תותחיות לגמרי ודי מצחיקות (עכשיו אני מבינה למה העיניים שלהם מלוכסנות, כל הזמן אוכלים אורז יש להם עצירות
) טום ואדל- אדל די נצלנית, כשהם צריכים עזרה מאנשים היא מתחננת לעזרה ואז איך שמקבלת את מבוקשה אפילו לא אומרת תודה אלא ישר מפנה את הגב לעבר היעד
טום.... טום הוא דמות של אסי כהן
חמוד כזה שאפילו השחצנות יוצאת חיננית, אבל כמו שאומרים not the sharpest tool in the shed בר ואינה- אני די מסמפטת אותן, אך מצטערת לומר שהן מגשימות כל סטיגמה שיש על בלונדיניות. כל סטיגמה שישנה אי פעם. את לא מצליחה עם כדור נוצה שעתיים, לא תנסי משו אחר? הגעת כבר לחניה, איך את יכולה להתברבר עם הרכב? לכו לאור העששיות- שיא השיאים.. ואינה.. פשוט מביך לראות אותה מבצעת מעשה מגונה בכל מה שדורש פעולת שפתיים. ליקוק קיר המלח היה צריך לקבל אזהרת צפייה בהשגחת מבוגר ומשימת נשיקות על הבד הייתה פשוט מביכה. התביישתי בשביל ההורים שלה... זהו

אורישקי

New member
הכי טובה מאז האח הגדול 2 לדעתי!

יאו יובל הגעגעתי אלייך! בדיוק לאחרונה חשבתי כמה אתה חסר בפורום הישרדות. קיצר אני מסכים עם הרוב חוץ מעל בר ואינה! הן ממש חמודות לדעתי והכי אוהב אותן. ומסכים עם כל מילה על האחים. לגבי עקיבא וענאהל - אני מסכים לגבי עקיבא, אבל את ענאהל אני גם אוהב מאד. היא ממש חמודה לדעתי ומעבר לצחוקים איתה היא גם בחורה טובה ומדהימה וממש חכמה שאנשים קצת מזלזלים בה בגלל כל צעקות השושי ושושה.

תודה אורי !

גם אני מתגעגע, והייתי קופץ לבקר אם באמת היה לי משהו להגיד על הישרדות
אבל זה קצת לא בתחומי העניין שלי כרגע.

השורד

New member
אתם מבאסים אותי

אני כרגע לפני הגמר של עונה 14, רואה את העונות בסדר כרונולוגי. מלבד 17 ו-21 (הזוועתית) שכבר ראיתי. האם זה נכון שאחרי עונה 16 אין עונות טובות? האם נשארו לי רק 2 עונות טובות של הישרדות לראות?

אם אתה שואל אותי, אכן

מצד שני, מחכות לך שתי עונות נפלאות. מצד שלישי, הדעה הכללית היא שגם עונות 18 ו20 במיוחד מאוד מוצלחות.

השורד

New member
שמעתי ש-18 ו-19 על הפנים

חבר שלי, חובב הישרדות מושבע, הפסיק לראות הישרדות אחרי עונה 19. טעם שההפקה התערבה וזה הפך להיות עלוב כמו הישרדות ישראל.

אורישקי

New member
עונות 18 ובמיוחד 20 האולסטארס מעולות

השאר באמת בינוניות (17) או גרועות בטירוף (השאר)

לא

18 טובה, 20 מצוינת. 19 שנויה במחלוקת, לדעתי היא עונה סבירה בכללי (למרות שההתחלה שלה איומה) וכדאי לך לראות אותה בעיקר בגלל מתמודד אחד בה.

B R A Y E R

New member
מנהל
אחרי עונה 17 יש רק עונה אחת זוועתית

עונה 22.. כל שאר העונות מצויינות בעיניי

למעלה