עונה 1 של המירוץ >>>>>> עונה 2
ברצינות. אז אולי היו זוגות פחות מבדרים בעונה הראשונה אבל אשכרה זה היה מירוץ. אחח עונה 1 כשהמשימות תיקתקו, כשהצוותים באמת היו מאיימים ותחרותיים וכשהפרק לא היה 90% בלה, בלה, בלה של המתמודדים. שלא היו מורחים פרק ופרק ולעיתים דוחים את הפרק הדחה לשבוע הבא
כשאשכרה היו טסים, נוסעים, מתקדמים בין כל מיני ארצות! כן, כמה שבהתחלה נהניתי מעונה זו איך אפשר להגיד שהיא כל כך טובה? איך? עקיבא וענהאל - הטוב: חמודים, מפרגנים, נראים זוג חזק ובהחלט פייבוריטים שלי. הרע: במקום מסויים אני מרגישה חוסר צדק כמדובר בהם. מרככים להם משימות. פסק דין =
אלון ואורן - הטוב: זוג חזק, פייטרי וצריך אש בתוכנית. הרע: אבל אני לא יכולה לסבול אותם! בכלל לא! כבר מעדיפה את אלון וחן שהיו ביצ'ים אבל תאכל'ס ביצ'ים בלי משחקים ומעטה של צביעות מבחילה. פסק דין =
התימניות - הטוב: אין ממש. לפעמים הצחיקו כמו למשל הגשר מוסתר, גשר מוטסר. הרע: רעשניות ומזלזלות ורוב הזמן הן ההפך ממצחיקות, הן מציקות. פסק דין =
טום ואדל - הטוב: בנימה השטחית טום חתיך
ועם כמה שאדל יכולה להיות מעצבנת באמת שהם הביאו הרבה צחוקים לתוכנית, הרבה צחוקים ויחסית הם גם זוג חזק. פייבוריטים? פעם אהדתי את שניהם, היום אני מעודדת את טום המסכן שסובל אותה. הרע: המריבות. אדל מתפנקת וגורמת כל כך הרבה תככים עד שלפעמים בא לי שיעופו. פסק דין =
בר ואינה - הטוב: ה-זוג האהוב עלי בתוכנית. כמה שהן טמבליות לפעמים, אני אישית אוהבת את כל הפירגון והאהבה והנחישות המתמדת להישאר במשחק. תהרגו אותי אבל החיבוקים, הנשיקות, הדמעות וההתרגשות... מרגש
הרע: יו, על איזה דברים הן נופלות! חח לפעמים אני כבר לא יכולה להסתכל, לפעמים גם פה נהיה מתסכל ("לכו לאור העששיות"
), וכן יש משהו לא צנוע לפעמים באיך שהן עושות משימות
עזבו מהליקוקים, בקטנה, ככה מלקקת מה נעשה? אבל ההפקה!! דיי להתפקס על התחת!
אגב, לא אמורים לחלק את משימות המחסום שווה בשווה? מה קורה בנות? פסק דין =
שכחתי מישהו? כמה שחן הייתה מתבכיינת באמת חבל שהם לא נשארו. בגדול הם נתנו אחלה של פייט, וגם שירה ופיראס על כל היציאות שלהם היה מעניין לראות אותם (ומוטי ופונדק תופסים מעצמם אבל גם אותם הייתי מחליפה ומעיפה את האחים במקום) וכן, כבר נראה לי איבדתי את הפואנטה. מה שאני מנסה להגיד זה שנכון יש זוגות כיפיים, יש כאלו שפחות וזה המשחק ובמקום מסויים אני נהנית מהיציאות... אבל יש גבול לכל תעלול! למה לבזבז כל כך הרבה זמן, למרוח דיבורים? זוגות מבדרים מבדרים, אבל הקצב האיטי של התוכנית גורם לי להרגיש לפעמים כאילו אני רואה "הדיבור למיליון". בכל מקרה. עונה מעורבבת כזאת. הזוגות משעשעים אבל שחקנים לא משהו ומתעקבים עליהם כל שניה. בעונה הראשונה היו אומנם פחות ליצנים אבל היה יותר מתח וזה, ותענוג היה לראות את המירוץ מתקתק ככה עם כמה בדיחות ודיבורים על הדרך. את זה אני מעדיפה.