הגיגים

B R A Y E R

New member
מנהל
כן, עונה 21 מצויינת בעיניי

יש בה דמויות מעניינות, היו לי לא מעט פייבוריטים לאורך הדרך, היו מועצות שבט מעניינות ודינמיקה טובה, והיו גם לא מעט הפתעות לאורך כל העונה... אז כן, זו הייתה אחלה של עונה! וזו דעתי בלבד

always be me mc

New member
עונה 1 של המירוץ >>>>>> עונה 2

ברצינות. אז אולי היו זוגות פחות מבדרים בעונה הראשונה אבל אשכרה זה היה מירוץ. אחח עונה 1 כשהמשימות תיקתקו, כשהצוותים באמת היו מאיימים ותחרותיים וכשהפרק לא היה 90% בלה, בלה, בלה של המתמודדים. שלא היו מורחים פרק ופרק ולעיתים דוחים את הפרק הדחה לשבוע הבא
כשאשכרה היו טסים, נוסעים, מתקדמים בין כל מיני ארצות! כן, כמה שבהתחלה נהניתי מעונה זו איך אפשר להגיד שהיא כל כך טובה? איך? עקיבא וענהאל - הטוב: חמודים, מפרגנים, נראים זוג חזק ובהחלט פייבוריטים שלי. הרע: במקום מסויים אני מרגישה חוסר צדק כמדובר בהם. מרככים להם משימות. פסק דין =
אלון ואורן - הטוב: זוג חזק, פייטרי וצריך אש בתוכנית. הרע: אבל אני לא יכולה לסבול אותם! בכלל לא! כבר מעדיפה את אלון וחן שהיו ביצ'ים אבל תאכל'ס ביצ'ים בלי משחקים ומעטה של צביעות מבחילה. פסק דין =
התימניות - הטוב: אין ממש. לפעמים הצחיקו כמו למשל הגשר מוסתר, גשר מוטסר. הרע: רעשניות ומזלזלות ורוב הזמן הן ההפך ממצחיקות, הן מציקות. פסק דין =
טום ואדל - הטוב: בנימה השטחית טום חתיך
ועם כמה שאדל יכולה להיות מעצבנת באמת שהם הביאו הרבה צחוקים לתוכנית, הרבה צחוקים ויחסית הם גם זוג חזק. פייבוריטים? פעם אהדתי את שניהם, היום אני מעודדת את טום המסכן שסובל אותה. הרע: המריבות. אדל מתפנקת וגורמת כל כך הרבה תככים עד שלפעמים בא לי שיעופו. פסק דין =
בר ואינה - הטוב: ה-זוג האהוב עלי בתוכנית. כמה שהן טמבליות לפעמים, אני אישית אוהבת את כל הפירגון והאהבה והנחישות המתמדת להישאר במשחק. תהרגו אותי אבל החיבוקים, הנשיקות, הדמעות וההתרגשות... מרגש
הרע: יו, על איזה דברים הן נופלות! חח לפעמים אני כבר לא יכולה להסתכל, לפעמים גם פה נהיה מתסכל ("לכו לאור העששיות"
), וכן יש משהו לא צנוע לפעמים באיך שהן עושות משימות
עזבו מהליקוקים, בקטנה, ככה מלקקת מה נעשה? אבל ההפקה!! דיי להתפקס על התחת!
אגב, לא אמורים לחלק את משימות המחסום שווה בשווה? מה קורה בנות? פסק דין =
שכחתי מישהו? כמה שחן הייתה מתבכיינת באמת חבל שהם לא נשארו. בגדול הם נתנו אחלה של פייט, וגם שירה ופיראס על כל היציאות שלהם היה מעניין לראות אותם (ומוטי ופונדק תופסים מעצמם אבל גם אותם הייתי מחליפה ומעיפה את האחים במקום) וכן, כבר נראה לי איבדתי את הפואנטה. מה שאני מנסה להגיד זה שנכון יש זוגות כיפיים, יש כאלו שפחות וזה המשחק ובמקום מסויים אני נהנית מהיציאות... אבל יש גבול לכל תעלול! למה לבזבז כל כך הרבה זמן, למרוח דיבורים? זוגות מבדרים מבדרים, אבל הקצב האיטי של התוכנית גורם לי להרגיש לפעמים כאילו אני רואה "הדיבור למיליון". בכל מקרה. עונה מעורבבת כזאת. הזוגות משעשעים אבל שחקנים לא משהו ומתעקבים עליהם כל שניה. בעונה הראשונה היו אומנם פחות ליצנים אבל היה יותר מתח וזה, ותענוג היה לראות את המירוץ מתקתק ככה עם כמה בדיחות ודיבורים על הדרך. את זה אני מעדיפה.

mmeny

New member
בעיני האחים הם הקצב של המירוץ

אינה ובר חיות בבועה משלהן,ולא היו רחוקות מהדחה. במירוץ צריך איזה זוג חזק,לא תמיד נחמד כמו עקיבה וענהאל,שתמיד מפוקס על המירוץ,חושב על המשימות,על הזוגות האחרים,תמיד בלחץ,בריצה והתחמונים. זוגות כאלה עושים את המירוץ,למרות שהם לא נסיכים כמו בר ואינה או עקיבה וענהאל

always be me mc

New member
הייתי מחליפה את האחים בשמחה עם חן ואלון.

ברצינות. מעדיפה אותם פי טריליון על פני האחים כי כמה שחן ביצ'ית והם תופסים מעצמם הם לא יענו משחקים אותה נחמדים. הם פשוט כלבים. ונכון, יש להם נפילות אבל זה מרתק היה לראות איך למרות כל זה הם המשיכו לתת פייט שוב ושוב. גם מוטי ופונדק הייתי מחליפה עם האחים. כן, כן כמה שאני לא אוהבת אותם כי כל הזמן הם על בנות וזה אבל מבחינת תחרות הם בסדר לא? מרמים, מרמים אבל לא יודעת, מעדיפה לראות אותם מאשר האחים. מעדיפה לראות את כולם על פני האחים האמת
האחים עושים את התחרות? יותר נכון מוציאים את החשק מהתחרות עם כל ההתנהגות הבזויה שלהם. לא נראה מהעונה הראשונה יש זוג מגעיל ככה... חחח אולי רק רן מרן ומיכל שבאמת היה
אבל גם את ההוא היה יותר טוב לראות. אולי כי הם גם פחות חפרו אז זה לא סבלתי מדקות על גבי דקות של ברבורים. אז כן, זה לא שאני לא אוהבת תחרותיים. בצפייה חוזרת נורא מהנה לראות את מיה ועמיחי ושי וגיא כל הזמן מתחרים על המקום הראשון
אבל האחים... (אוקי יותר נכון הצעיר) גועל, פשוט גועל... זה לא התחרות זו הגישה שלהם כלפי האחים שעושה אותם כל כך בלתי נסבלים.

mmeny

New member
הגזמת

עשית מהאחים מפלצות,אפשר לחשוב כבר כמה צעדים מלוכלכים הם עשו,זה שהם לחוצים עם עצמם עוד לא הופך אותם למגעילים לאחרים. חן ואלון,חן עם ה"אוף נמאס לי מהמשחק,נמאס לי כי מקנאים בי" ואלון שלא רואה בעיניים.

always be me mc

New member
לא הגזמתי

זה מעבר לכמה צעדים נורא, נורא מלוכלכים. כל ההתפארות הזאת על עצמם והזלזול באחרים זה מה שנורא מעצבן. זה שהם לחוצים לא עושה אותם מגעילים לאחרים - מה שהם אומרים לעקיבא וענהאל וההתייחסות שלהם לשאר הזוגות (בעוד מפרגנים לעצמם חופשי) זה מה שעושה אותם מגעילים. אלון וחן - באמת מעדיפה אותם יותר. כפי שאמרתי בתאכל'ס הם ביצ'ים (אין הצגות) ואת זה אני מעדיפה. כן, ולחן היו הרבה יציאות ולא מעט היו על כמה שמקנאים בה וזה... אבל מעדיפה קטנוניות של אחת על פני תחמונים וגאווה 99% מהמזמן של שניים אחרים (האחים)

דוגמאות?

האחים מתנהגים באופן שפל ומגעיל *כל הזמן*? תני לי דוגמא אחת! הדרמטיות של תגובות בפורום זה משהו לא יאומן. מזכיר לי את קריאות ה"מיץ של הזבל" של איילה.

פרינז

New member
יש לי דוגמא שנפלה בעריכה

הראו את זה בתוכנית שיש בערב וראיתי שוב באינטרנט אם ממש תרצה אביא לך את הקישור רואים את האחים בשדה תעופה לפני סין מבקשים כסף...למרות שהם לא צריכים...למה? בשביל שיהיה להם פור ואקסטרה כסף בשלב הבא של המירוץ. למרות שבעצם הם משקרים כי הם לא בלחץ כסף וסתם לקחו כסף לאנשים. עד כאן נגיד שבסדר, יש כאלו שיאמרו שמגיע להם כל הכבוד על זה שהם חשבו מחוץ לקופסא ובלה בלה אני חושב שזה לא בסדר. אבל באותו סרטון רואים אותם סופרים את הכסף שהם אספו ואז רואים את האח הגדול אומר "נתנו הרבה זבל, חארות קמצנים..." וזה הוא אומר על אנשים שנתנו לו כסף!

אוי באמת

ביקשת כסף מאנשים בסין למרות שלא היית צריך? תירקב בגיהנום מנוול! ומה שאורן אמר זה בצחוק, באמת. זה לא שהוא אמר להם את זה בפנים או זלזל בהם או משהו. זה הומור כזה.

פרינז

New member
בהחלט אוי באמת

אתה ראית את הקטע? הוא לא נשמע צוחק ולא אמרת את זה בצחוק. ואמרתי שזה שהם אספו כסף זה דבר אחד שאני משער שחלק יחשבו שזה מהלך חכם וחלק (כמוני) חושבים שזה לא לעניין. מה שמפריע לי זה מה שהוא אמר ואיך שהוא אמר את זה. ממש לא בהומור. וזה לא משנה אם אתה מזלזל באנשים מול הפנים או מאחורי הגב זה מראה על האופי שלך שאתה מזלזל באנשים שעזרו לך.

always be me mc

New member
ראיתי רק קטעים מהפרק האחרון

ולא של האחים
הבלגתי
כן, אז אין לי מושג מה אמרו שמה אבל זה שאלון צעק על המסגי'סטית הזאת זה היה נחמד? כאב, כאב אבל כולם כאבו ואף אחד לא בא ביציאות מגעילות כאלו! זה שהוא יענו התלוצץ ואמר "הלוואי שהבלונדיניות ישרפו" זה נחמד? מי מדבר ככה?! בכלל כל הזמן מזלזלים בעקיבא וענהאל ומתנהגים לא יפה אליהם (כל הזלזול באמונה שלהם באל וזה) - אין שום תירוץ לדבר הזה או לדבר הזה. באמת וכל ההתפארות הזאת שלהם כל פרק בערך על כמה הם חכמים, כמה הם חושבים רחוק/מחוץ לקופסא, כמה הם לא רואים אף אחד ממטר, כמה אין עליהם... זה מגעיל כמה הם תופסים מעצמם אבל מאף אחד אחר לא. נדיר שהם באמת מפרגנים למישהו אחר ולא רק לעצמם. העיקר גם מתחמנים,מתחמנים, מתנהגים גרוע לדתיים ואז מתלוננים שקיבלו סיבוב פרסה? ועוד מהדתיים? מה חשבתם שיקרה? למה לכם מותר לעשות הכול ולהם אסור לשחק? אני לא אוהבת אותם אין מה לעשות. כולם משחקים על הגב של האחרים במשחק אבל יש משהו באחים האלו, הכול מוקצן אצלם וזה באמת נראה כאילו מזלזלים 99% מהזמן וחושבים על עצמם. נרקיסיסטים כאלו (או יותר נכון אלון שלא חסרות לו צעקות ויציאות על כל מיני דברים) בקיצור, מותר לא לאהוב לא? וככה אני מרגישה לגביהם.

מותר לא לאהוב

אבל לקרוא להם גועל נפש ובזיון וכו' זאת הגזמה פראית. אולי את לא רואה את זה ואולי זה לא מצחיק אותך, אבל הרבה אצל האחים זה בגדר הומור. "שישרפו", "את הורגת אותי? אני גם אהרוג אותך", זה לא הכי עדין בעולם אבל זה הומור. כנ"ל התלונות על מי שמעמיד אותם לקבלת סיבוב פרסה (אורן בעצמו אמר פעם "הם עשו את מה שהם צריכים לעשות" בזמן שאלון ירד -שוב,בהומור- על מי שהעמיד אותו לפרסה). חורה לי לראות איך באינטרנט מדברים על אנשים. כי אם היית מכירה את אורן ואלון במציאות, כמעט בטוח שהיית חושבת שהם אנשים סבבה. המשחק הזה והתוכנית הזאת מוציאים באופן טבעי תכונות לא הכי חיוביות, אבל גם לא כאלה נוראיות. יש אנשים שמרביצים לילדים/נשים שלהם, יש גנבים, יש רוצחים, להם שמורות המילים "גועל נפש". יש אנשים רמאים, חסרי התחשבות בסיסית בזולת, ברבריים, גזענים. להם שמורות המילים "בזיון". ויש אנשים שבמסגרת תוכנית טלוויזיה מזלזלים קצת באנשים אחרים, מדברים בינם לבין עצמם בצורה קצת תוקפנית, קצת צבועים. להם שמורות המילים "לא יפה". זה הכול. הדבר היחיד שאני יוצא נגדו זה הדרמטיות של תגובות באינטרנט. את אגב, עוד סבבה, תנסי להיכנס פעם לפורום האח הגדול בזמן שידור עונה ותראי מה הולך שם.

לפי ההיגיון שלך

זה גם לא בסדר שאנשים אומרים "ואו איך אני אוהב את הזוג הזה!" לאהוב מותר רק למי שמכירים לא? מה לעשות, זו תוכנית טלוויזיה ואף אחד לא הכריח אותם להיות שם, אבל מכיוון שהם הלכו הם לקחו על עצמם שני דבירם- א' שיהיו אנישם שיאהבו אותם בדרגות שונות וב' שיהיו אנשים שעלולים לשנוא אותם, והכל על פי ההתנהגות שלהם בתוכנית. לכן, הם הרוויחו את התיעוב של אנשים כלפם בצורה ישרה ביותר. כמובן שיש גדרות לשנאה כלפם אבל לפי דעתי להגיד שהם מגעילים לי את הנשמה זה נחשב בתחום המקובל.. סורי :)

לאהוב אפשר בכל מצב

אפשר גם לאהוב דמות בדיונית לחלוטין. שנאה זה דבר אחר. אם אתה אוהב וטועה, אתה פוגע בעצמך. אם אתה שונא וטועה, אתה פוגע במי שאתה שונא. וכשהם הלכו לתוכנית הם לקחו בחשבון שיכול להיות שלא יאהבו אותם, אבל הם גם חשבו , וצדקו , שאין סיבה לשנוא אותם ברמה קיצונית כל כך רק על הדרך שלהם לדבר אחד עם השני.

פרינז

New member
אז הם טעו

כי יש אנשים ששונאים אותם על הדרך שהם מדברים, ומה שהם משדרים בהתנהגות שלהם.

מסכים איתך

הבעיה שלי היא לא איך הם מדברים אחד לשני, אלא אחד על השני (כאשר השני זה קבוצות אחרות..)

always be me mc

New member
בשבילך זו אולי הגזמה פראית, אבל בשבילי...

בגלל איך שהם התנהגו, איך שהם עשו בהחלט מגיע להם התואר. מה לא גועל נפש מה שהם עשו למסג'יסטית? אין שום תירוץ שבעולם לאיומים האלו. שום דבר. זו לא התנהגות "רעה", "מוטעית" ואין דרך לייפות את זה, מבחינתי זה לא מצחיק ובאמת שעל הפנים ההתנהגות הזאת. התנהגות מגעילה. אותך זה לא מגעיל אבל אני נגעלת והאמת נחרדת בשביל האנשים שצריכים לפגוש אותם. (בקיצור Respect שככה אני מרגישה. אני לא משקרת או משהו אבל באמת שהם עושים לי רע.) הומור אמרת? אני לוקחת את זה בדרך כלל כציניות מרירה ובלתי נחוצה (או מעיין בריונות האמת, ככה צוחקים על ה"נחותים") באמת זה סתם כל מה שהם אומרים, זה לא מצחיק זה רק מוריד מהם מבחינתי. (ואשכרה שום פעם לא חשבתי "חה, חה, חה" על ה"יענו" בדיחות שלהם) חורה לי לראות איך אנשים מתנהגים בטלוויזיה לעיני אלפי צופים בשעות הפריים טיים ופשוט מנחיתים עלבונות על זוגות אחרים שוב ושוב... ככה מדברים על עקיבא וענהאל? הם בתאכל'ס האנשים הכי חמודים ואפשר להגיד תמימים במירוץ וככה האחים מתייחסים? אם הייתי רואה אותם במציאות הם בטח היו מנסים להחליק אותה בדיבורים כמו שעורכי דין אוהבים לעשות אבל זה פשוט לא ילך. "מוציאים באופן טבעי תכונות לא הכי חיוביות" מעניין שרק עם האחים זה הגיע לרמה ממש בלתי נסבלת. כנראה יש להם הרבה תכונות לא חיוביות או לפחות איך שאני קולטת
בתאכל'ס כל אחד מהזוגות הייתי מחליפה עם האחים - כל אחד עם הקריזות והיציאות יותר נסבל. תגיד, מה? אתה לא זורק "גועל נפש" על כל מיני דברים? וזה לא אומר באמת ששני דברים שזרקת עליהם את המילה הזאת הם משתויים בערכם, זה סתם, זו הרגשה כללית כזאת שזורקים באותו הרגע. הרגשה שקולעת בול לאחים. על כל המרביצים והרוצחים וכו' וכו' אם אתה מתעקש, הם בכלל בתחום של מזעזע! ולא, לא שמורות לאנשים בטלוויזיה מילים. כשהם שמים על עצמם להעליב מול אחרים אנשים ועוד את עקיבא וענהאל שיש מי שמתחבר אליהם, אז יש זכות לכעוס ולהגיב בחזרה. זה הקטע בטלוויזיה, הופעת? שילמת. באשר לדרמתיות - ככה זה אבל לא? הטלוויזיה גורמת לך לשנוא חזק, לאהוב חזק וגם יש את האדישים. אין מה לעשות. (אגב שמחה שאתה חושב שהתגובות שלי הן עוד בגבול הסבבה :)) אגב, כמה שהיה נחמד לחלוק וזה בוא לא נחמוק יותר מהאמת. האמת היא שאי אפשר שכולם יאהבו את האחים ויגידו את מה שאתה רוצה או מה שנוח לך לשמוע, לא ככה החיים הולכים? והאמת טוב שכך. יש גיוון, לא תמיד צריך להסכים... ונחמד ככה לדסקס וזה אבל לא הגיע בשלב מסויים הזמן פשוט לכבד את זה שלא מסכימים? אז הנה אני הגעתי למסקנה (האמת טיפה משעשעת) שאני לא מסכימה איתך בגרוש
יש לך נימוקים יפים אבל הם לא תופסים במציאות שאני קולטת ואני רואה שאני לא לבד עם זה - אז מה יש פה בעצם? נק' מבט מול נק' מבט ובתאכל'ס האמת נמצאת איפה שהאחים אז אלא אם כן אתה צמוד אליהם ויודע את כל סודותיהם... (או לחילופין אני) ככה זה, אנחנו קולטים דברים אחרים
בקיצור, לא מסכימים! וחס וחסה
אני נגעלת רק מלראות פרסומות של האח הגדול, אז עכשיו לחטט בפורומים? טוב, נו אולי פעם נראה באמת איך הדיבורים שמה הולכים.

למעלה