הגיגים של ערב..

הגיגים של ערב..

איזה כייף, אף אחד לא כאן ואני יכולה ללהג כרצוני. בעצם, גם כשיש כאן מישהו אפשר ללהג, אבל לבד...זה אחרת. הכל כאן כ"כ שליו ורוגע, ובארץ סערה. כאילו, מדברים על ישראל וכמה נורא ובחדשות מראים אותנו כמה פעמים ביום אבל זה מרחוק, נוגע לא נוגע. ואז אני חושבת לעצמי, איך היינו חיים בארץ אם לא היה לנו את כל הבלאגן הזה של הטרור מסביב.. כמה נעים היה לנו. היינו פחות עצבניים, פחות מתוחים , יותר נינוחים ויותר עליזים. תארו לכם...חיים כאלה, בלי בדיקה בטחונית בכניסה לקניון או אפילו סתם לסופרמרקט.. בלי "טיק" קטן בלב כשאתה נוסע באוטובוס.. בלי דקירות הפחד שמלוות אותך כל הזמן..לא רק עליך, אלא גם על המשפחה שלך ועל החברים שלך. חלום. אבל, מעבר לקנאה הזאת שיש בי כשאני רואה איך הם חיים..בשלוה כזאת,אז היום, אחרי חודש וחצי שאני לא בישראל אני מרגישה ביתר עוז שהמקום שלי הוא בישראל. זה הבית שלי וקשה ככל שיהיה אני לא מחליפה אותו במקום אחר. ולמרות שציונות ואידאלים זה לא ממש באופנה היום, אני מודה ומתוודה- אני ציונית, בנשמה. והופס- הנה אני חייבת ללכת, אולי אמשיך בפעם אחרת. צ´או.
 
רקדניתוששש

אני שמחה לשמוע מה את אומרת כי למרות שבחוץ אולי הרבה יותר קל כאן הרבה יותר נכון, או אולי אמיתי או אולי שלנו או אולי משהו אחר רק טוב!!!
 

חן (*_*)

New member
"ציונות" ? !

בקריאת מילותייך, רקדנית, עלה חיוך על בדל שפתי, ומחשבותי החלו להתגלגל ולשוב לימים בהם ניהלתי ויכוחים סוערים עם משפחה וחברים. הויכוחים, ניטשים באופן כה טבעי, בעת שיוצאת אני לחו"ל, אם במסגרת חובה, ואם במסגרת פרטית, ולאחרונה, הלכו והתרבו, כאשר השבתי ילד מארה"ב על מנת שלא יתחמק משירות בצבא. נכון הוא, ששם, יש תחושת ביטחון ושלווה שאין לנו כאן. נחמד, להסתובב שם ( בחו"ל) ברחובות ובשווקים, לנסוע בתחבורה ציבורית, להיכנס לחנויות ומרכולים, ללא חשש, ללא בדיקות ביטחוניות, ובלי לסקור בעיניים את הסביבה ללא הרף, ולחשוד בכל אדם כמחבל. אני תמיד מתפעלת גם מתחושת האנונימיות היחסית ששורה עלי שם (אבל גם בחו"ל כבר קרה שפגשתי- שכנים, מכרים ואפילו את חברי לשעבר). אפילו משפחה, לא חסרה לי שם, מכיוון שרוב משפחתי לא כאן, כי אם שם. תשאלו, אם הכל כל כך טוב, מה רע? ובכן, בכל פעם שאני שם, לא חולף זמן רב, ואני מתגעגעת לארץ. דומה היה הדבר, כאילו ליבי קשור וארץ בשלשלת. כשאני עדיין במטוס בדרכי ארצה, נרגשת כילדה קטנה, מתרחב לו ליבי בחזי בגעגועים ואהבה- לא לאדם מסויים כי אם לארצי. קשה להסביר זאת, ורבים האנשים שלא מבינים אותי, בפרט בזמנים קשים כמו עתה, אך זו מבחינתי- "מחלה ברוכה", ואם יש שקוראים לה ציונות, אינני נבהלת מהמילה
. ********************************************************************* (אצרף כאן מס´ חרוזים שכתבתי בעבר באותו נושא) נכון,שאין לנו שקט במדינה וכך או כך, עסוקים במלחמה, אצל חלקינו, גם המצב הכלכלי צולע קצת, ולא הכי – הכי אבל, אם ניקח נשימה עמוקה נראה שגם לטוב, רשימה ארוכה גם לנו כאן יש נופים מדהימים ירוק ומדבר כחול הים והרים בשווקים, במרכולים ובחנויות שפע של מוצרים, פירות וירקות באקדמיה שלנו-מיטב המוחות מחוזרים ע"י מדינות אחרות אז, נכון שאין לנו שקט במדינה ואנו עסוקים בקנאה או במלחמה והעולם הגדול, אולי יפה וטוב בפרט, כאשר לא מביטים בו מקרוב בכל מקום בעולם יש גם בעיות 2000 שנה ניסינו שם לחיות אוהבת את הארץ, את משפחתי את חברי- כאן חיי, עתידי וליבי כי- את הדברים הטובים ביותר והיפים ביותר בעולם אי אפשר לראות וגם לא למשש יש להרגיש אותם בלב *************************** זהו, השתפכתי ושכחתי את עצמי. מאחלת לך הצלחה בעיסוקייך שם, ושיבה ארצה בשלום, ולכולנו- שלום שקט ושלווה, בחיים ובמדינה. אוהבת את כולכם
 
חן ,והציונות ../images/Emo24.gif

אני מכיר אותכם,את הישראלים שמטיילים בחו"ל. לא יכולים בלי צלחת חומוס,שוורמה,וגם כן לקלל את נהג הרכב שהתיז עליכם מי גשם עכורים בשעה שעמדתם על המדרכה. תודי שזה באמת חסר לך שם בגולה. גם נמאס כל הזמן לשמוע את המוכרים בחנויות בחו"ל מברכים ב...בונזו´ר מיסייה,בונזו´ר מאדם. יס פליז,יס פליז.גוד מורנניג סיר. דנקה,דנקה. לעומת ,כן,מה אתה רוצה? ובפנים חמורות סבר לשאול אם אפשר לעזור לך,בעוד שבליבם מייחלים שתלך כבר,נודניק. בישראל כמובן. אני מזדהה עם כל מה שכתבת חן,וגם אני מייחל ליום שהכותרת הראשית בעיתון תבשר בחלחלה על מצב רגלה של הסוסה "מיצנעית" שכנראה תחמיץ את המירוץ שייערך במשאבי שדה,ולצד "מיצנעית" יופיע בתמונה הגו´קי שלה כשהו ממרר בבכי. ועל שימחתם של בעלי הסוסה "שרונה" אין צורך להרחיב. רק אז אדע שהגענו למנוחה והנחלה.
 

חן (*_*)

New member
מהפה שלך לאוזן שלו ../images/Emo24.gif

לי רק נותר להגיד אמן. צדקת בכל מילה
 
חן כפרה ,את נורמלית?../images/Emo24.gif

תודה לך על שאת מזדהה עם מה שכתבתי אודות המדינה,וגם כן אני מודה לך על מה שכתבת אודות המדינה.....רגע רגע,ואני בכלל רציתי למחות בפנייך על התמונה של היפפייה עם הקומבניזון. לא חשבת שיש פה אנשים עם לב חלש? ואולי אני גלמוד וערירי שלא טעם מחייו את טעם האהבה? את לא יודעת שהתנוחה של הגברת גורמת לזיקרונם של רבים להשתולל ללא אבחנה? עכשיו תשמעי חן חמודה,בואי רגע הצידה,אני רוצה להגיד לך משהו. אם יש לך עוד מהדבר הזה....את יודעת,עם הקומבניזו´ן,אולי את יכולה בבקשה....את יודעת נו! נכון שגם את חושבת שהקומבניזו´ן הזה ממש מגעיל ודוחה?
 
על שפת הים הילכתי.

קונן היפה נושא: על שפת הים הילכתי,ולפתע ! תוכן: על שפת הים הילכתי. את פעימות ליבי,לגלים דמיתי. בקצף הגלים,את פני בישמתי. באורו של הירח,את גופי ליטפתי. מן המצלולים דמותה עלתה. תופינים וצו´קריות בידה חפנה. האם זו את ,גחלילית הזוהרת? קוויתי. לא,יא חתיכת מלעון,זו מסעודה....מה אתה מסתובב בלילה ככה לבד על הים? זה מה שאתה עושה בלילה? הולך על הים וחושב על גחלילית,ועל שדיה היפים? אל בינות למצלולים,את ראשי טמנתי. כשני חרגולים,את שפתיה של מסעודה על צאוורי חשתי. עם בגדי ,אל הגלים נסתי. ואת מסעודה,בוכייה על החוף השארתי.
 
סליחה!

באמת שלא יפה מצידי ככה להתפרץ לבית שלכם. בסך הכל עברתי במקרה וראיתי דלת פתוחה,אז נכנסתי,מה כבר יכל להיות. אני מכיר פה רק את פנינת החן הנפלאה,ואת מנהלת הפורום גחלולה. זאת שאוהבת ללכת בלילה לים,וסתם לקפוץ,ולפזר שקיות של כוכבים. והיום הכרתי עוד אחד,ממש חרמן,שלא מתבייש לבקש ממני את הטלפון של מסעודה,השכנה שלי. קוראים לו....יודע ש...! עצה אישית ממני,יודע ש... לא כדאי לך להתעסק עם מסעודה,למה אם היא תנשק אותך,אתה צריך ישר ללכת לוטרינר.....!
 
קוננילההה חחחחחחחחחחחחח../images/Emo3.gif

ברוך הבא בצל קורתינו ומי זו מסעודה הזו שיודעלה כה מתרגש ממנה האאאאאאא? והדלת תמיד פתוחה, ותמיד על השיש יש קנקן עם מיץ צוף וצלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים אתה מוזמן. רק טוב!!!
 
תודה לך גיברת מינהלת.../images/Emo141.gif

כורע אני ברך בפני הוד גחליליותך המאירה את צומת עתלית בלילות. שעות עמדתי בחשיכה,ואפילו שקית קטנה,שקיונת של אבק כוכבים לא קיבלתי. כל הזמן את מרחפת ומחלקת שקיות של אושר,ופעם ריחמת עלי וזרקת לי שקיות עם תופינים. הבאתי את התופינים למסעודה,השכנה שלי. מה זה התופינים הזה? היא צרחה עלי. ממתי הפסקת לאכול בקלאוות? אשכנזי נהיה לי המסעוד הזה......התחיל לאכול תופינים....!
 
../images/Emo24.gif ,קונן אחדדדדד../images/Emo24.gif

ממש ממש לא מאמינהההה גם לכאן באת אחרי? ואוו אפילו ששמתי על פני רעלה זיהית אותי? ודרך אגבבבבב שמעתי את גחלילית ככה מכבדת אותך בקנקן מוץ הצוף ובפופכוכב..... אז דע לך יא קונני החמודדד תשכח מהמיץ.! תשכח מהכוכב! אני מזיזה אותך ככה בעדינות
לוקחת מידיה של גחליליתוש את ה כ לללללל לעצמי! ואם לא יאה לך ולא נאה לך אז תגיש נגדי תלונה
נו טובבבבבב מרחמת עליך,אז מגישה לך
טוב? וחוץ מזה שמחה לראות אותך שנתנו לך אפטר מהמחלקה
_______________________
 

חן (*_*)

New member
היי קונן ברוך הבא ../images/Emo140.gif

באמת לא יפה מצידך ככה להתפרץ לבית שלנו. תבוא, תעשה טוק טוק בדלת, ותיכנס יפה. אין דבר, לא נורא- נוותר לך הפעם, רק בגלל שאתה חדש כאן, אז תיכנס.... אה, בעצם כבר נכנסת, התכבד ואל תחסל הכל, תשאיר גם לנו מיץ צוף ועוגיות טעימות. את חברי הפורום, לא לדאוג, תכיר לאט לאט, אני מציעה לך להתחיל ללמוד בע"פ את השמות, כי מחר יש בוחן פתע ! בקשה מיוחדת- את מסעודה (שכנה שלך? ) אל תביא לכאן, ואל תשלח אותה ליודע ש.... - מחשש הדבקה במחלת הפה והטלפיים (אנה אערף....וטרינר...-איפה אני אתחיל לחפש לכם עיזים בגשם הזה עכשיו? ) אפרופו מחלות- איש אחד שב הביתה מבית החולים לאחר ביקור אצל חמותו המאושפזת. אשתו שואלת בדאגה: "מה שלום אמא שלי?". בעלה עונה: "אמא שלך בסדר גמור, בריאה כסוס ותאריך ימים. בשבוע הבא היא משתחררת מבית החולים ובאה לגור אצלנו לתמיד!". האישה המופתעת שואלת: "איך זה יכול להיות, הרי רק אתמול היא שכבה על ערש דווי, והצוות הרפואי סבר שנותרו לה ימים ספורים בלבד". אומר הבעל: "אני לא יודע מה היה אתמול, אבל היום כששאלתי את הרופא אודות מצבה, הוא אמר שעלינו להתכונן לגרוע מכל"... חחח.......... לא לקחת ללב, הכל בצחוק. שמחה שהצטרפת לפורום ברוך הבא
 
על שפת המיים../images/Emo11.gif

עומדת אני ומביטה ומביטה במי במי במי? על .......... מסעודה מסעודה מסעודה של קונן
 
פנינת חן כפרה ../images/Emo24.gif

אוהו,איזו יפפייה ,איזה יופי של שפתיים אני כולי נירגש ונסער. נראה לך שאסרב ליפפייה שבתמונה?
 
אממממממ כלומר אממממממ../images/Emo3.gif

איזו קבלת פנים!!! אני מבקשת לא לדחוף יש כיבוד לכווולם!!!\ וקוננילההההה אפו היית? אני שעות ארוכות ישבתי על ענן והעפתי שקיות של כוכבים ואתה הלכת לשחק עם מסעודה. ככה יפה?? שולחת לך שקית של כוכבי חום רק טוב!!!
 
למעלה