הגיגים לסוף שבוע ../images/Emo4.gif
אתמול היה לי יום די נורא למען האמת, אבל במהלכו היו לי כמה היתקלויות עם הצבא שגרמו לי לחשוב, ורציתי לשתף אתכם (וסליחה מראש על האורך) : התחלתי בבוקר עם ישיבה בקיריה בת"א. חניתי בחניון עזריאלי וחציתי את המרכז המסחרי בדרכי לגשר שמחבר את המרכז עם הקיריה. בדרך ראיתי חיילת קונה תכשיט בדוכן, שתי חיילות יושבות על ספסל עם כוס קפה ועוגה, עוד חייל בחנות לג'ינסים. חזרה מהישיבה בצהריים דרך אותו מרכז, הפעם מפוצץ בחיילים בהפסקת צהריים (
). זה גרם לי לחשוב על סוג השרות שהחיילים משרתים בו - יש חיילים של צהריים בעזריאלי, ויש חיילים של מנות קרב, יש חיילים של 8 עד 5, ויש חיילים שסוגרים 21 ואף 28, יש חיילים שיש להם הפסקת צהריים, ויש חיילים של "עוד חמש דקות הייתם כאן", יש חיילים שעבורם הצבא הוא מקום עבודה ויש חיילים שעבורם הוא אורח חיים. שלא תבינו לא נכון, אני לא באה לשפוט לחומרה חס וחלילה את החיילים שמשרתים קל"ב - השירות שלהם יכול להיות מעניין ביותר וחשוב ביותר, ולפעמים גם קשה ביותר, סתם זה גרם לי לתהות על הדברים. בשורה התחתונה גם גם גרם לי נחת שילדי בחרו את אורח החיים על פני העבודה. מהישיבה בריצה (וגם התרסקתי בדרך על המדרכה בקיריה, והחיילים מסביב נבהלו מה האשה הזאת עושה על הרצפה...), ללוויה. אבא של חברה של ביתי, גבר במחצית חייו שהלך
. כ"כ עצוב. הבת והבן בצבא, בקהל הרב המון חיילים, חלקם ילדים שאני מכירה מהגן. הבנים קיבלו אישור לצאת מהטירונות (אפילו למטכ"ליסט נתנו לצאת...). הרבה כומתות בק"ום - ילדים בתחילת השירות. אני ישר, מתוך הרגל מסתכלת על צבע הכומתה, מחפשת את הסמלים ואת התגים, מראיינת אותם על השרות. משם בריצה (והפעם לא נפלתי, רק נפלתי על פקק...) לישיבה נוספת בעניני צבא. קשה להתרכז, חיים ומוות מתערבבים. בתוך כל זה, הבת שלי עם עצב מהפרידה ממוד"ש שמתעצם בשל העצב על האבא של החברה. סתם יום של חול....
אתמול היה לי יום די נורא למען האמת, אבל במהלכו היו לי כמה היתקלויות עם הצבא שגרמו לי לחשוב, ורציתי לשתף אתכם (וסליחה מראש על האורך) : התחלתי בבוקר עם ישיבה בקיריה בת"א. חניתי בחניון עזריאלי וחציתי את המרכז המסחרי בדרכי לגשר שמחבר את המרכז עם הקיריה. בדרך ראיתי חיילת קונה תכשיט בדוכן, שתי חיילות יושבות על ספסל עם כוס קפה ועוגה, עוד חייל בחנות לג'ינסים. חזרה מהישיבה בצהריים דרך אותו מרכז, הפעם מפוצץ בחיילים בהפסקת צהריים (