"הגיבן מנוטרדם " הסרט 1923

bellyboy

New member
ריפ ראפ riff raff

ריצארד אובריאן ששיחק את ההדמות הזו גם כתב את כל התסריט ואת כל השירים, הוא רצה לשחק את ההתפקיד של אדי אך הבמאי התעקש אחרת. למשמעות של המילה ריפ ראפ בשפה האנגלית יש כמה משמעויות אדם לא רצוי,זבל,שטויות,וגם אוננות בעזרת המפרק..... כמו שאמרתי לפני כן הדמות שלו בסרט צולעת וגם כאן עשו אותו צולע רגל אחת קצרה מהשניה ...

bellyboy

New member
קולמביה

היא הייתה הגרופית "מזדנבת" אותה שיחקה השחקנית LITTLE NELL מעולם לא ראיתי ביצוע כל כך טוב למעיל נצנצים על דמות פעולה הכובע ניתן להסרה והמעיל מורכב מהמון נצנצים קטנים המכוסים בשכבה של לכה .

broadaxe

New member
השם שציינת הוא של הדמות,

הסרט נקרא "העורב". השחקן שטעית בו, ג'ייסון סקוט לי, שגם הוא מזרחי-למחצה, מרבה להשתתף בסרטי אקשן היסטוריים. בסדרת הטלוויזיה "העורב" משחק מארק דקסקוס ("פרימן"), הוא וסקוט לי נפגשו ושחקו ביחד על הסט של הסרט הקזאחי "נומאד".

אוסף מאלף! ../images/Emo192.gif

בכל פעם שיש שירשור שלך אני יודעת שיהיו הסברים מפורטים המלווים בתמונות. כל הכבוד על ההשקעה והרצון לשתף אותנו באוסף המדהים שלך. יחד עם אוסף הדמויות שלי מסרטי אנימציה נוכל לפתוח מוזיאון ביחד

broadaxe

New member
יפה! לא ידעתי שעושים דמויות אקשן לסרטים כ"כ

ישנים. הקישור שנתת מוביל לקטע מהסרט, אבל לגרסה עם צ'ארלס לוטון משנת 1939. מעניין להשוות את שתי הגרסאות, יש שם בהמשך את כל הסרט עם צ'ייני, בקטעים. אגב צ'ייני, הוא נחשב למלך הבלתי מעורער של סרטי האימה ונהג להכניס לארובות העיניים שלו טבעות פלדה דקות וקפיציות, כדי לקבל את "מראה הזומבי" המפורסם שלו עם עיניים עגולות וגדולות. גם ב"גיבן" ניכר שהשתמש בטבעת לעין האחת.

ז ק ו

New member
האם הדמות היא אכן של לון צ'ייני?

והדבר מתועד, או אולי זו הדמות של אנטוני קווין ששיחק את הגיבן מנוטרדאם בתקופה מאוחרת יותר, ובצבע?

bellyboy

New member
הדמות היא אכן של לון צ'ייני

שים לב למעמד כתוב שם השם שלו והדמות יצאה גם במהדורה מיוחדת במיוחד של 50 עותקים שכל הדמות צבועה בשחור לבן (לאותנטיות של הסרט ) וממוספרת . אולי יום אחד ארכוש אחת נוספת ואצבע אותה .

bellyboy

New member
כן

לא הרבה חברת מקפרלן ידועה באיכות הדמויות שלה יש להם דמויות עם המון מפרקים (20 ויותר ) ויש להם דמויות עם מפרקים מאוד מוגבלים ידים וראש. לגארת' מלך הגובלינים מהסרט המבוך יש מפרקי כתפיים ידיים כפות ידיים אגן וראש . הוא לא תוצר של מקפרלן אלא של חברת נקה neca . לדמות מהטורף יש 16 נקודות ארטיקולציה .הוא של מקפרלן.

lomas

New member
הצגת הנושא מעולה.

למדתי הרבה על עולם הדמויות, וכמובן תזכורת על עולם הקולנוע. תודה.

bellyboy

New member
מאוריסיו תודה

אני מעלה לא מעט שרשורים לפורום ובדרך כלל אני לא ממש מקבל אילו תגובות לא הרמתי ידיים ,אני יודע שאין עוד אספנים של דמויות בפורום,הפורום מתחלק למשונננים ולמתבקבקים :) ניסיתי הפעם לעלות גם פן היסטורי עם קישורים לשחקן ,זה לקח לא מעט זמן בעיקר בזמן שאני בתקופת מבחנים לוחצת אבל זו התרפייה שלי ,גם האספנות וגם לכתוב בפורום. אני כרגע עובד על מאמר קטן על איך דמויות מסוימת משמשות לכמה סדרות ,כי לחברה אין כסף ליצר תבנית חדשה .מקווה שכשאסיים אותו אעלה אותו לכאן ואולי אצליח לעורר כמה תגובות. מקווה להעלות היום עוד תמונות של דמויות שהגיעו היום

הדי אור

New member
בהחלט ברגע ששירשור הוא לא רק תמונה

הוא מעניין יותר אנשים. זה בסדר עם תחושתך. גם אני בהרבה מקרים מקבל כתף צוננת. וממשיך לעלות שירשורים. זה רק הבולים ושאר המצורעים. אבל אנחנו בסוף נשלוט בהם.

JAMES DEAN

New member
כל שרשור שאתה עושה מרשים מקודמו

עם הסברים מפורטים, אהבתי את השרשור הנ"ל.

lomas

New member
אין לכם מה לדאוג

פעמים רבות אני קורא, משכיל ולא תמיד אני מגיב. גם הקטעים של RPHS הם מאלפים, אם כי הדמויות קצת מאכזבות - אבל זה רק לטעמי. ובין שאר עוונותי אפשר למצוא כמה צפיות בסרט ובמופע של הקהל מסביבי.

covinhao

New member
כבר אמרתי מה דעתי בכמה וכמה הזדמנויות

אוסף הורססססססססססססססססססססססססססס פשוט מדהים! ללקק את האצבעות, כל פריט ופריט שאתה מעלה כאן יפה יותר מקודמו (חוץ מהפריט האחרון, של רוקי הורור פיקצ'ר שואו, עוד אחד מהאהובים עלי שהיא... אהמ... לא משהו). הדמות של "הטורף" עשויה לעילא ולעילא ובאמת כבר הבעתי את דעתי בנוגע לג'ארת, אהוב ליבי
עושה חשק גם!

bellyboy

New member
נו להביא לך אחת מתנה ותתחילי גם את?

הבאתי לך כבר אי טי אחד ? חחח תודה ,ציינתי הדמויות לא ממש עומדות יד ביד עם הדמויות מהמופע. ובשביל אחד כמוני שממש אוהב את "המופע" להשיג את הדמויות שלהם היה סגירת מעגל ,הייתי אני חושב באיזה 20 הקרנות,כבר לא בתול!!!!

powo

New member
דניאל זרקת אותי הרבה שנים לאחור

הסרט הוא סרט פולחן ענק.אני אישית ראיתי אותו הרבה עשרות פעמים.והדמויות בהחלט הם כוכבי הסרט.

למעלה