"הגיבן מנוטרדם " הסרט 1923

הדי אור

New member
עשרות פעמים? אברהם? אני ראיתי את הסרט בלוס

אנגלס בשנת 1981. כמעט כל הקהל היה לבוש בדמויות מהסרט. כמעט כולם באולם השתתפו בסרט. היו כאלה שעלו לבמה בקידמת המסך ורקדו "עם" השחקנים שבסרט ההשתתפות של הקהל בסרט עם זה זריקת האורז עם זה השפרצת המים בגשם וברור שהשירה והמלל לוו על ידי כל הקהל. היתה חוויה מ ד ה י מ ה. משהו לא מהעולם הזה. באת לראות את הקהל. ברור שאחרי חוויה שכזו ללכת סתם לראות את הסרט בקולנוע מול שרתון היה פשוט לעג לרש.

הדי אור

New member
זהו. קולנוע פריז. ברח לי השם. לא זוכר בלוס

אנגלס איך נקרא הקולנוע
. אבל שנים רץ הסרט שם. היה פשוט מדהים

vered73

New member
מאד מעניין. תודה על כל המידע שהבאת עבורנו.

עבורי, המידע מוסיף ענין רב יותר בפריט עצמו. ואולי, זו באמת הסיבה לכך שהשרשורים המושקעים האחרים שלך לא זכו כולם ל"אהדת קהל מופגנת". זה כמו בכל תחום: אם הפריט עומד בפני עצמו כאובייקט, הוא לא תמיד מענין. אך הסיפור שמאחוריו מרתק יותר. אם אקח לדוגמא את השרשורים על הרובוטריקים, אני מודה שרק מעטםי מהאובייקטים היו נחמדים בעיני אך יותר מהצד הטכנולוגי של תכנון הרובוטריק עד לפרטי פרטים. הוספת לי הרבה מידע על היצרנים והאיכויות. אבל לגבי הסרטים והדמויות עצמן, הן לא ממש עניינו אותי כי פשוט זו אני, עם תחומי הענין המסוימים שלי. (אוכל להשוות את זה לשרשורי הבקבוקים של הדי - היו כמה שעסקו במחקר, והפכו את הבקבוקים למעניינים אף יותר מעוד אובייקט ישן שהגיע לידיו). כל אחד לוקח משהו מהשרשורים או שהוא ממשיך הלאה. קח בחשבון שרבים קוראים, וגם סמויים, וגם נהנים. אני יכולה להעיד אישית שהשרשורים שלך הארוכים נמצאים בחלקם בfavorites של גיא ואיתי ואחת לכמה זמן הם שבים ומתבוננים בהם. וקוראים שוב. והם רק ילדים. יש כאן חובבי דמויות שקוראים ולא כותבים ואני משוכנעת שמספרם כפול ומכופל ממה שאתה חושב. אז בקיצור - אל יאוש. והשרשור היה מאד יפה ומענין.

bellyboy

New member
אז אם בא להם להתבונן עוד הם

מוזמנים להכנס לגלרייה שלי בפיקסה שם כל האוסף מוצג. http://picasaweb.google.com/daniel.bellyboy ותודה

תודה רבה על השרשור המרתק

על התמונות המקצועיות, על הפרטים של הבובות ועל הפרטים של הסרטים. מעניין ויפה!

למעלה