הגיבו ....

הגיבו ....

הרצון טומן בחובו את הטוב את כל החיים מלאי התוכן והמשמעות את התקווה והשאיפה לנשגב, לרם ולנעלה...הייאוש לעומתו מכיל את כל האלמנטים המשפילים המשתקים והממיתים , הייאוש ספוג באדישות, חוסר רצון לרוחניות, חולשה וחוסר תקווה ,אטימות ורדידות

הרצון הוא אסון

ישנם שני מושגים אשר יכולים לעזור לנו להבדיל בין טוב לרע רצון וצורך. הרצון הוא הרע והצורך הוא הטוב לדוגמה: אדם משמין לא כי הוא אוכל מה שצריך אלא אוכל מה שרוצה אם יאכל מתי שיהא רעב לא ישמין אך אם יאכל כל זמן שרוצה או בא לו (זה נקרא גם לנשנש) על בטוח ישמין כך גם בסקס ובשאר דברים. ועל כך הדתיים מברכים בברכת המזון.."ברוך שעשה לי כל צרכי..".

סקס תלוי ממי..

סקס שלא למטרת רבייה הוא רע..ואת יכולה לחשוב לבד כמה דברים לא טובים יוצא מסקס כזה: מחלות,הריונות לא רצויים,אונס,ועוד..

לא חסרות דרכים לממש אהבה

באהבה אמיתית סקס אינו אופציה, כשזוג באמת מאוהב הוא יכול לחיות ללא סקס גם לנצח סקס הוא רצון של היצר בלבד.

...

אבל אנחנו בני אדם... על כדור הארץ... אני חושבת שזה חלק מהעניין... אני לא רואה בזה שום רע כששני אנשים אוהבים אחד את השני ומקיימים יחסים

gavrik

New member
סליחה אבל

שתי דברים: א. סקס זה חלק מאוד חיוני במערכת יחסים שבלעדיו היא פשוט קומלת, יותר מכך זהו צורך טבעי ובריא שאם לא מסופק גורר להרבה סימפטומים שליליים אצל האדם. ב. רצון זה לא דבר רע, רצון רע זה דבר רע. בלי רצון לא הייתי יכולה עכשיו לכתוב על מקלדת הודעת פורום באינטרנט, אלא עדיין עושה ציורי קיר במערות. רצון וצורך לעיתים משלימים אחד את השני.

סקס זה צורך טיבעי?ובריא?!

ישנן אינספור מחלות מין ושלא לדבר על האיידס שמתקיימות ע'י מגע מיני וכך גם הוא נוצר, אבל בואי נעזוב את עיניין הסקס. כתבת..רצון לא הייתי יכולה עכשיו לכתוב על מקלדת הודעת פורום באינטרנט האם את טוענת שרצון הוא הקידמה?הטכנולוגיה?

????

מחלות יש בכל מקום בגוף ובכל מיני הבטים וצורות בגלל שיש מחלות סקס זה רע?? אני מסכימה שסקס זה בריא לגוף מי שלא צריך לחלות לא יחלה, מה זאת הפראנויה הזאת? הבן אדם מביא על עצמו את המחלות

gavrik

New member
אני בהחלט טוענת כך

ללא רצון/אגו/מוטיבציה לא משנה איך תקראי לזה, בני האדם פשוט היו נשארים באותו מקום כי לא היה מה שידחוף אותם קדימה. ובנוגע למין, רק מלאכול יש הרבה יותר מחלות שיכולות לתקוף אותך, אז לא תאכלי? זאת לא הנקודה.

נראה לי

להרבה נשים, ואני מתכוונת ליותר מבוגרות, אין בעיה לחיות באהבה וללא סקס, הבעיה היא שבן הזוג שלהם, לא כל כך מסכים עם זה ודורש את זה. רצון הוא שלילי? הוא הרי המנוע לפעילות. שאדם רוצה להקים עסק, להגשים את עצמו בתחום מסוים ומצליח, איך היה כך לולא הרצון?

רותי 11

New member
אורגדול יקר

אם היינו צריכים לטענתך והבנתך לעשות סקס רק לצורך רבייה, אז למה בעצם אלוהים יצר אותנו עם מרכזי עינוג באברי המין? זה קישוט? אני לא חושבת ככה, זה שעם הזמן חלק מהאנשים שהתחברו ליצר השלילי עשו מזה דברים שליליים כמו שציינת זה עדיין לא עושה את זה שלילי, משום שסקס זאת נקודת השיחרור הגבוהה ביותר של האדם. לגבי הרצונות והצרכים שלנו, צורך זה לאכול לשתות לישון וכדומה, רצון כמו שציינו פה זה בעצם באמת המנוע שלנו לעשות דברים מעבר להישרדות, להנות להתפתח לחשוב לקדם את עצמנו הרצונות שלנו הם בעצם מה שמחזיקים אולנו כאן, אם היינו צריכים להגיע לכאן רק לצורך הישרדות אז לא היה לנו מה לעשות כאן, משום שלא היה לנו רצון ללמוד ולהתפתח לא נשלחנו כאן כדי להישאר באותו מצב.

למעלה