הגיבור שלי

Hieros Gamos

New member
טה דה טה טה טה טטטטה טה טה

טה טה טטטטטטה טה טה טה טה טהההההה... שמתם לב שההתחלה של המוזיקה של ג'אג ושל המוזיקת פתיחה של סטארוורס זה אותו הדבר? חח לקח לי זמן עד שהצלחתי לזמזם את המוזיקה הנכונה

../images/Emo123.gifאמאל'ה ילדה איזה סמים לקחת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כמעט התעוורתי
אני לתומי נכנסתי, חשבתי שאלו יהיו תמונות של הארם או משהו ...ועוד בתמונה שתיים הראשונות חשבתי היא מתלוצצת.... האאאאאאאאאאאאאאא צוווווווצי אנחנו לא פורום סיוטי לילה! מה זה הדבר הזה.??????????

Hieros Gamos

New member
טוב די חחח תמונה אחרונה../images/Emo3.gif

you know what they say about gold wings and dress whites
שנה שעברה כתבתי את זה ביומן ולא הסכמתי להגיד לבקר מה זה אומר חחח הוא השתגע
טוב ועכשיו-למה עשיתי לכם שירשור של יודה וגולום? כי הפורום מ ת
ואנ'לא מוכנה לראות את הפורום הזה מת. אני מסכימה שיעברו ימים בלי הודעות בJF.NET או בפורום שלמה או בפורום חברים אבל ממש ממש לא פה! לא בפורום הזה שהייתי בו פחות או יותר שבוע וחצי אחרי שהוא נפתח ועזרתי לפתח!! תתעוררו! אני יודעת שלרובכם אם לא כולכם יש לימודים/עבודה/עבודה ולימודים על הראש אבל יאללה גם אני לא נמצאת בבית עד שלוש רוב הימים ואני צכה להכין שיעורים ולהכין מערכי פעולות ואני נמצאת בשבט בערך 80 אחוז מהשבוע אבל אני גם מחפשת מישו לדבר איתו בפורום הזה ברוב הזמן הפנוי שיש לי. נכון, אין ג'אג כל יום, יש פעם בשבוע בשעה שאנשים נורמליים לא אמורים להיות בה ערים (ואם להיות ערים אז הם לא אמורים לראות טלוויזיה אלא לוידעת מה...לרקוד או וואטאבר) אבל אפחד אף פעם לא טען שאנחנו נורמליים ונמאס לי לראות שנפתח פה שירשור פעמיים בשבוע בערך וגם זה או הודעה של מישו חדש והודעה של נעמה וגם לשני השירשורים האלה יש מקסימום 15 תגובות. די!! גרר זהו. תקחו מזה מה שאתם רוצים אבל כמו שאני רואה את זה כרגע פורום שלמה שכל מי שנמצא בו טוען שהוא מת ויבש ואין בו בכלל אנשים נראה כמו עזריאלי מבחינת כמות ההודעות לעומת הפורום שלנו ולהגיד לכם את האמת אני לא כל כך מרוצה מזה....

../images/Emo45.gifצודקת..אני לקחתי חופשון קטן

אבל... הייתי פה לפחות פעמיים שלוש ביום לוודא שהכל בסדר.... מצד שני אחרי שנה מגיע לי שבוע-שבועיים חופש מכתיבה מאסיבית לא?!?(כי בכל זאת לא יכולתי להפסיק לגמרי לכתוב
) ובכל זאת זה לא תירוץ לכל השאר להעלם ככה באמת! וצוצי? באמת נבהלתי בהתחלה מהשרשור המפלצתי ההוא...

Hieros Gamos

New member
חחחח זה משהו שצריך לשמור לרגעים

הנכונים... ידעתי שזה ימשוך תשומת לב... ותראי אני לא אומרת כלום עלייך באופן אישי כי אני יודעת שאת עוברת עכשיו תקופה אההה לא קלה ...אנ'לא אומרת שומדבר על אפחד באופן אישי אני מדברת באופן כללי כי ממה לא כיף לי להיכנס לפורום ולראות שלא נכתבה אף הודעה חדשה מאז שהייתי בו פעם אחרונה...זה הכל

שוב- צודקת....

מה אני אגיד לך... אולי אנשים פה הפסיקו לאהוב שטרודלים??????
לאאאאאאאאאאאאאאאא לא נראה לי.... אבל גל-אל תדאגי, כמו שהמעודד הלאומי הרשמי שלי אמר (אני מתכוונת לשותר גיל
)עוד מעט ג'אג תחזור ואיתה כל האנשים. דו נוט וורי. חוצמזה...אני מבטחיה לך...אני חזרתי מהחופש ולכן מעכשיו-כולם יעברו לדום

Hieros Gamos

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

בדיחה טובה סוז חחח הפסיקו לאהוב שטרודלים
not in this life honey
חחח אני דווקא חשבתי על מעודד רשמי אחר
אוויייייי עונה 7! לראות את הארמי עם הכובע בתחילת כל פרק *נמסה* אושררררר חח
יופי
אני מצפה ליותר שירשורים מעכשיו חח עם יותר הודעות אם אפשר

הרמוני

New member
אוי, סורי על הנטישה הזמנית

הבית בהיפר, כי אחי מתגייס מחר!! אני יחזור מחר!! לילה טוב בינתיים...

Dark Storm

New member
או! שירה! :)

באמת מזמן לא ראינו אותך... מזל טוב לאחיך הצעיר והפעור
שיהיה לו בהצלחה

הרמוני

New member
גיל! חבל לך על הזמן....

אתה לא יודע מה קרה לי!! נסעתי לחברה שלי בשכונה, בדרכי חזרה הבייתה ברחוב קטן ומסכן בתוך השכונה עוצרים אותי שני שוטרים!! רשיונות לביקורת הם אמרו לי...טוב אני בשיא הרוגע שולחת יד למושב שלידי שפתאום אני קולטת שלא לקחתי את הארנק עם הרשיון, התחלתי להלחץ ואני עושה לו בקול הכי מסכן שמצאתי "אה...שכחתי את הארנק בבית" אז הוא אומר "טוב, אז תעודת זהות בבקשה" עכשיו כבר חשבתי שאני עומדת להתעלף, "אהההממ...אין לי גם תעודת זהות" "צאי מהרכב בבקשה", יצאתי ברגליים רועדות, כבר ראיתי איך אבא שלי תולה אותי במרפסת, הייתי בטוחה עוד שנייה הוא מוציא עלי אקדח אומר לי לשים ידיים מאחורי הראש או משהו כזה... בקיצור הלכתי אחריו לניידת, הוא שאל אותי מה התעודת זהות שלי, בדק אותה במחשב, השוטר השני כתב את השם שלי על איזה נייר ואז הוא אומר לי "פעם הבאה אם אין לך רשיון את לא נוהגת" אמרתי "טוב, תודה" ונסעתי הבייתה בשוק שזה באמת הרגע קרה לי!

Dark Storm

New member
זה בסדר, אין לך מה לדאוג ../images/Emo13.gif

יש לך מזל שנפלת על שותרים נחמדים, הם יכלו לתת לך דו"ח ולעכב אותך עד 3 שעות בתחנה... בכל מקרה מה שהוא רשם על דף זה רק ערצ"ב - אין לך מה לדאוג, אף אחד לא רואה את זה, זה רק לרישום ש"אדם כך וכך היה במקום כך וכך בשעה כך וכך..." זה לא עובר הלאה לאף אחד אצלך במשפחה, רק לרישום פנימי של המשטרה :)

הרמוני

New member
גיל, שוב הצלחת

להרגיע אותי, לא דאגתי שזה יגיע להורים שלי, סיפרתי להם את זה בעצמי, חשבתי שזה יהיה סיפור משעשע למדי...

Dark Storm

New member
תמיד לשרותכן ../images/Emo3.gif

דרך אגב, משהו מוזר בקשר למחשבים בניידות ( |ספויילר| קצת ספויילר לעונה 8 בהמשך ההודעה): בפרק 2 של עונה 8 יש הרי את הרכב הישראלי עם המחשב בתוכו ששם ראו כאילו דרך הקיר את האוייבים - המחשב שיש להם שם נראה אחד לאחד כמו המחשבים שיש היום בניידות! הדבר המוזר הוא שהמחשב הזה לא היה קיים בזמן שצילמו את הפרק - מוטורלה המציאה אותו במיוחד כאשר קיבלנו מימון מהאמריקנים לתוכנית "מחשוב ניידות".... מוזר אה ? אולי מי שעיצב את הצורה שלו ראה את הפרק הזה של גאג...

harmless

New member
ג'אג ידועים בזה שהם מקדימים את זמנם

העלילות שלהם לעיתים קרובות "חוזות את העתיד"- הם הרי מצלמים מראש. פתאום הפרק שהם משדרים בזמן אמת תואם למציאות - אבל הוא בכלל צולם כמה חודשים לפני. למשל, איי ג'יי חזה שקבוצת הבייסבול אותה הוא אוהד תעשה היסטוריה ותזכה באליפות. אף אחד לא האמין שזה אכן יקרה. ונחש מה? זה אכן קרה! רק דוגמא קטנה.

למעלה