הגזמתם!

d a v i d k a

New member
הגזמתם!

הגזמתם עם הפרסומות! ממש מרגיז שבכניסה לכל פורום עולות 20 פרסומות (טוב, הגזמתי בכוונה) עד שניתן לפתוח איזשהי הודעה! במיוחד מרגיזות הפרסומות הקופצות באמצע המסך וחורגות מגבולות המסך, כך שצריך לחפש את ה X כדי להעיף אותה. לדעתע חרגתם מגבול הטעם הטוב. אני מבין שאתם צריכים להתפרנס, אבל אל תהפכו את הגלישה באתר לסיוט. שבת שלום.
 

C O L T

New member
../images/Emo45.gif ממש הגזמה! קצת כבוד למשתמשים!

כמה אפשר, כבר מכל חור קופצת פרסומת ולא נשאר מקום לגולשים. כסף זה חשוב ורוצים שתפוז ימשיכו להרוויח, אבל בחייכם, אתם הורגים את הפורום!
 

D the kid

New member
../images/Emo45.gif מזמן עברו את גבול הטעם הטוב

וכל יום מפתיעים מחדש. לאחרונה אני מוצא את עצמי תוהה אם הם יגיעו לצורת פירסום שפשוט תרחיק את הגולשים סופית מהפורומים.
 

רמי בר1

New member
../images/Emo45.gif מילא שהפרסומת על כל המסך,אבל כשמוצאים

את ה- X ולוחצים,כלום לא קורה כאילו שהמחשב נתקע.אני מבין שהזמן בין הלחיצה לתגובה הינו מכוון,אבל אתם הורגים את הפורום. אתם מגזימים בפירסום, אבל לפחות שאפשר יהיה להעיף את העונש הזה בלחיצה קצרה.
 
../images/Emo105.gif מקפיץ

זה ממש ממש מציק !!!
 
למעלה