הגזמה פראית.

הגזמה פראית.

אני מבין תפוז, יש להם בעיה של עפיצות פי הטבעת. נורא מעודן פה, שיקי כזה, תרבותי. עמק המומינים. כולם אדיבים ומסבירי פנים וכו'. אבל למחוק את השירשור על הזונות מלונדון ואיך משיגים אותן, למה??? מה גם שהתחיל פה שיח מעניין, ועמלתי על תשובה יפה לתומר הלונדוני וכיו"ב כשלפתע הושמד השירשור בעודו באיבו, מעשה USAF בהירושימה. נו מה זה פה? גולאג??? בונה' ספארקר, תתאפס על עצמך, מה זה השלטון סקוריטטה הזה? זכור את אשר עשה לך עמלק! (ריקי) מה זה שתומר מפחד לומר מה שיש לו לומר על נשים כי הוא מפחד שיעלימו אותו?? תראו מה עשיתם לילד! זו צורה? זו דמוקרטיה? איזה גלמודון מחפש אירנוב בעיר זרה וזורקים אותו לחירייה עם כל אלו שנתלו בהודעתו על מנת לקלסו ולהוכיחו? טפו. ווינט כבר עדיף עליכם. אני מתפטר. רדו אל המחתרת, רדו מרתפה, שם אולי יצליף בכם הדורבן האכזר אבל לפחות תוכלו לומר מה שיש לכם להגיד על הנקבות במשפחתו ומנגננוני הרבייה שלהן ללא חשש. ולכל הצאן שלא פתחו את הפה וזעמו. מגיע לכם שהמודעות שלכם מסתכמת בזה. נראה כמה זמן ההודעה הזו תשרוד...

Nathi

New member
../images/Emo7.gif מה זה אומר תומר?

שאתה עוזב אותנו? איך אתה שוכח כ"כ מהר את כל מה שהיה?! היו גם רגעים טובים...

חלילה נתי יקירתי

פורום ישראלים באירופה יקר מפז!!! הפורום איתו אשאר תמיד- ולעולם לא אנטוש! המרתף הוא עוד אלטרנטיבה לומר מה שפה אסור- אבל בהחלט לא תחליף!

Nathi

New member
הרגעת אותי../images/Emo140.gif

כולי אושר לזכות בך חזרה...למרות שמעולם לא עזבת!

סנדייז

New member
גרגור סמסא אתה בבחירה פה....

אף אחד לא הכריח אותך לשהות במחיצתנו"אם השכנים לא טובים"בעיניך. ולמה נראה לך שהפורום הזה הוא שוק שחור בנשים? הבחור טעה בכתובת שיחפש את הכתובת הנכונה. ואם תגיב על זה(אתה ממש לא חייב)אז תשתדל בלי ניבוליי פה. ולך ספארקר קבל אייקון של יד עם בוהן כלפי מעלה(האייקונים לא נפתחו לי). דרורה מספרד

סנדייז

New member
גרגור סמסא

אז תשובתי היא מאוד. ולגביי האירוניה האם נהיר לך שיש עוד דרכים להעביר אירוניה? גם בלי ניבוליי פה והשמצות המין הנשי. אגב זה בא גם כתגובה לכל הקללות שאתה מכניס כאן.דיי נמאס לקרוא את זה. דרורה מספרד שמאחלת לך יום נעים.

Tal_Ya_Tal

New member
דרורה קוראים לאייקון 'כן' ורושמים

אותו עפם שני קווים(||) משני צדיו
וזה הכל. כך אפשר לעשות גם שמש, ירח, *, פרח, בלון
וכו' סתם קפצתי לבקר (מסקרנות) יש לי בן שחי במינכן
לכן נושא הפורום קרוב ללבי. אני בפורום 'רוחני' תקפצו לבקר L&L TALYA

סנדייז

New member
../images/Emo51.gifמכירה איך.אלא שהפעם לא הצליח

ברוכה הבאה
דרורה מספרד

פלינט1

New member
ויקום דור אשר לא ידע את גרגור

סאמסא, חיסון נגד סמסמת לא חולק לכולם, היות והיה בגדר זכות ולא חובה, ותופעות לוואי רבות לו. שלח את שימעון הצדיק האמון על פיתוי ה"לעשות שבת" בקרב אלו אשר ראו עולם. חוץ מזה הוא לפחות מתגלח לפני שמפתה נערים תמימים לבוא לחסות עימו במרתף.

כן חמודים, כן, נצלו את זה שאני

בלחץ עבודה... טוב, דרורה ממדריר או איך שאת מכנה את עליבות קיומך, לא זכור לי ששלחתי בריונים חמושים עטויי גרביונים להכריחך לפתוח את שרשורי הנשגבים, לא נראה לך מה שאני כותב? אל תקליקי. לא עמדת בפיתוי? תאכלי חציר. אל תטיפי לי מוסר כי אין לי, מה לעשות, אני מהלא נחמדים, מהערסים. בקיצור, דחפי את אינפופייך הבורגניים והמתחסדים לפרשדונה המצחינה שלך. אה, וזה נאמר בעדינות, תאמיני לי, אני יכול להיות קצת יותר מאנייאק, אבל אני מחבב אותך, בכל זאת, אני מדמיין אותך עוטה פרוות ושרשראות פלטינה דקיקות עם גרביונים של שרמוטה מפיגאל... עושה לי חשק לבעול את האצולה הוורסאית לשעבר בכללותה. איפה הגרזן שלי?

פלינט1

New member
תגיד שאתה מפחד, איזה עבודה..

ואיזה נעליים. חכם על קשישי המרתף, אבל מפחד מדרורה. פחחחחחח..

סנדייז

New member
שמע חבוב אני ממש מרחמת עליך

אדם שמכריז שאין לו מוסר,הוא מסכן בעיניי. אני מציעה לך במקום לצאת ולגדף את כל העולם ובניי דודו כולל אותי. תצא למסע חיפוש פנימי על מנת למצוא איפוא השארת אותו. תתחבר אליו תאהב אותו.יהיה לך רק טוב מזה תתמלא באנרגיות חיובית ולא תצטרך את האנרגיות השליליות שאתה משדר כדי להוכיח לעצמך שאתה קיים. ועוד אל תחבב אותי כי אני ממש לא מחבבת אנשים כמוך! ויותר מכך,מרחיקה אנשים לא נעימים כמוך מסביבתי! מבחינתי,העניין גמור אין לי צורך להמשיך את ההדיינות הזו איתך. ובשבילך דרורה מדרום ספרד

למעלה