הגזימו כבר ב- mtv hits

s.p.y

New member
הגזימו כבר ב- mtv hits

הם לא מפסיקים להשמיע את shut up של בלק איי פיס. כמה פעמים ביום אפשר לראות את זה? והיום הם שמו בשעה אחת 6-7 פעמים את הקליפ החדש של בריטני. מה הם חושבים שאנחנו? אני כתבתי להם. תכתבו גם אתם.

flowers girl

New member
זה די תלוי...

באיזו תוכנית מדובר. אם זה מדובר בתוכנית של בחירת קהל, סבבה.. אפשר לנסות ולבחור שירים אחרים. אם זה סתם והם שמים את הקליפים סתם ככה, זה די מוכתב מראש ולא נראה לי שהם יוכלו לשנות משהו. ככה זה, MTV HITS זה לחרשנים. הם חורשים וחורשים על הלהיטים עד שהם יוצאים מהנחיריים

my josh

New member
כןןןןןןןןן חרשו על האמא של זה!!!!1

דיי נמאססססססססססססססססססססססססססססס בכללל השיר הזה נמאס אחרי ששומעים אותו כמה פעמים.. אם כבר מדברים גם על מילשייק הם חורשים

dilan angel

New member
shut up מהפעם השנייה ששומעים אותו

כבר נמאס!! מילקשייק דווקא חמוד! טוב שחורשים עליו...

my josh

New member
אממ בקשר לחתימה שלך..

יהיה פורום ל-נו דאוט..? יש! תודיעי לי כשהוא יפתח טוב..?..?

dilan angel

New member
ברוררררררר!!!כנסו../images/Emo26.gif

יווו אנשים איזה מגניב! אני מגלה לאט לאט מעריצים לנו דאוט...(כי לבנתיים לא הכרתי אחד אפילו!) אז תרשמו לכם!!!
ב8.2 אני הולכת לפגישה עם מנהלי תפוז אז כנראה בסביבות התאריך הזה יקום הפורום!!
ואנשים תקראו לאחרים שגם אוהבים אותם...
אמממ בקשר לגוון סטפני- כן,היא יוצאת לבד...(לבנתיים,לא לתמיד) יוצא לה אלבום ביוני!

dor307

New member
נכון ו..

יהיה פורום.. גודל!!!! אבל גוון יוצאת עכשיו לבד לא?!?!?! עכשיו צריך לשוגאביבס ליו2 ולרד הוט צ'ילי פפרס (אולי יש?!?!?!) וגם לבלר!

my josh

New member
מהההה?????? היא יוצאת לסולו?!!??!!?

לאאא!..! מידע מישהו?.?

dilan angel

New member
מידע../images/Emo36.gif

כן...כמו שאמרתי,ביוני יוצא לה אלבום חדש..
האלבום יהיה בסגנון היפ הופ ושנות השמונים (כן,גם לי זה לא הסתדר ביחד,ועוד עם גוון)
אני מקווה שהאלבום אכן יהיה להיט!
האאא...וגם מיסי אליוט משתפפת בו...
נחייה ונראה..

i love gina

New member
../images/Emo13.gif אני גם אקפוץ לפורום כשהוא יפתח.

נו דאוט להקה ממש ממש טובה... מוזר לי אבל שגוון תצא לסולו... ועוד במיוחד עם הסגנונות האלה, למרות שאלה היו פחות או יותר הסגנון של הדיסק האחרון... קיצר, נחכה ונקווה לאלבום של כל הלהקה, עם חזרה לשורשים- דחוף!!!

dilan angel

New member
../images/Emo70.gifבדיוווקקק!!

חזרה לשורשים!!
רוקסטדי (האלבום האחרון) היה לדעתי מממש ממש לא משהו...
אבל נחמד..
אין מה להגיד שרטורן אוף סטורן וטראג'יק קינגדום היו פשוט מעולים!
בואו בהמוניכככככםםםם!!!

my josh

New member
רגע.. הם התפרקו או שהיא רק יוצאת

לסולו וחוזרת אחרכך.. אפשר לחשוב כמה שישימו לב לסולו שלה.. הם לא רים או משהו רק מנגנים.. אז מי ישים לב.. אבל הם להקה ענקיתתתתתתת אני אוהבת אותם..!!..

dilan angel

New member
דווקא כן ישימו../images/Emo23.gif

כי סגנון המוזיקה שלה יהיה שונה,מבינה? וחוצמזה השירים שלה עם אמנים אחרים כמו איב ומובי הפכו ללהיטים. כנראה שגם מיסי אליוט תוסיף הרבה... טוב שיהיה לה בהצלחה!

AsHtOn GiRl 3

New member
לי דווקא לא נמאס לשמוע אותו../images/Emo13.gif

שמעתי אותו כבר מליון פעם ועדיין שיר מושלם
של בריטני לא ראיתי כ"כ הרבה.......

למעלה