הגור שלי מת

foxio

New member
הגור שלי מת

הכנסתי את הגור שלי לניתוח פשוט וקטן ופתאום הוא מת. עכשיו אנחנו מתלבטים מה לעשות. אני חושבת שהכי טוב לקחת מיד כלב חדש, ובן זוגי אומר שלא כדאי להכנס לזה שוב ולהסתכן שוב בשברון לב. בבקשה עצות

כ כ

New member
תמתיני מעט

תני ללב שלך תקופת מה לראות מה את רוצה כלב חדש מביא שימחה אך אינו ממלא את מקומו של האחר יכול להיות שעוד שבוע תרגישי מחסור ותקחי גור חדש יכול להיות שהנסיון הספיק לך אבל לקיחת כלב זו אחריות ולכן לא עושים את זה באימפולסביות

mta16

New member
משתתפת בצערך../images/Emo10.gif

לצערי אני מכירה את ההרגשה של אובדם כלב לי היה כלב במשך 12 שנים וכבר עברו חודשיים מאז שהוא נפתר.. אבל בעוד כ חודש - בחודש נובמבר אנחנו לוקחים גור חדש... מרגישים בבדידות שאין יותר כלב אבל אל תדאגי כשיגיע הזמן יהיה לך כלב אחר ...... שוב פעם משתתפת בצערך מיה

theshark

New member
משתתף בצערך.

מה היה לו? אם תרצו חבר טוב שלי מצא גור לברדור כבן חודשים. מי שמעוניין הגור נמצא ביהוד. אפשר לפנות לכריש במסרים.

foxio

New member
ניתוח עיניים

הוא היה מגזע שאר פאי ויש לחלק מהם בעיה בעפעפיים שאם לא מנתחים הכלב עלול להתעוור. זה אמור להיות ניתוח פשוט. הוטרינר טוען שהיה לו פגם בלב והוא קיבל התקף לב. אני לא יודעת אם זה נכון אבל אין לי איך לבדוק. בינתיים הבית ריק בלעדיו ואנחנו מחפשים כלב אחר. ברור שאף כלב לא יכול להיות במקומו, אבל נראה לי שכמו שאוהבים כל ילד בצורה אחרת גם אוהבים כל כלב בצורה אחרת.

ira29

New member
שאר פאי הוא גזע שיש לו לא מעט בעיות

בריאותיות. כדאי לפני שלוקחים כלב לברר פרטים על הגזע שלו, ועוד יותר מומלץ לקחת ובכך להציל כלב ממכלאה / עמותה. לדעתי אין צורך לחכות, אפשר לקחת כלב חדש, אבל זה כבר מאוד אישי. לי לקח בערך חודשיים לאחר שהכלב הקודם שלי מת, ואז מצאתי את כלבת הרחוב המקסימה שלי. לכל כלב יש את היחודיות שלו, וכלב חדש לא בהכרח אומר ששכחתם כבר מהכלב הקודם.

foxio

New member
שאר פיי לא כלב בעייתי

כלוקחים כלב או קונים לו תמיד בודקים את הגזע. אני ראיתי אותו והוא מצא חן בעיני ממבט ראשון ולא עניין אותי שום דבר אחר הוא הייה יפה מאוד בעיני הצורה שהוא הסתכל עלי שבו את ליבי מידית זה לו דבר שאפשר להסביר או לפרש. אחר שמנו לב שהוא זן עם בעיות בריאות מסוימות שטופלו אחת לאחת הטיפול האחרון הוא ניתוח עפעפיים כי הם מקופלות ומשפשפות העינים. עקב כך גוף הכלב מפריש רירית כדי להגן על העינים ונוצרות דלקות לכן היה צורך לנתח את העפעפים. עוד לפני ראינו שכלבנו הוא קצת סנוב ולו בדיוק רוצה לשחק עם כלבים אחרים הוא היה בן תשע חודשים עדיין גור אגב יש תמונה שלו כמה דפים אחורה או תכנסו דרך השם ובהודעות יש גם התמונה. אז החלטנו לצרף לו בת זוג שבדיוק היום היא בת 4 חודשים התכנית הייתה לפני שהוא מת. בכל מקרה החלטנו (אני חייב לציין אחרי התלבטויות די קשות כי אנו רצינו להביא לכלבנו האהוב בת זוג זה אמור להיות בשבילו)להמשיך בתכנית. והיום אחר הצהריים הבאנו אותה אלינו ובעצם עכשיו היא ממלאת הריקנות שנוצרה עקב פטירתו של צאיי כלבנו האמינו זה קשה וכואב ועוד יותר קשה לי לכתוב. אבל היתי לכתוב אולי בכדי להוריד אבן מהלב או בכדי להסביר למה לו בודקים כלב אם נוצר מצב של קליק הלב קובע ולא המוח. אני מבטיח לצרף תמונה כלבתנו שהבעלים הקודמים קראו לה חצו או יחצו ברוסית אני רוצה אבל אני חושב לקרוא לה "צאן סו לינג" היא נסיכה אמיתית ואפילו סינית מהאגדות. ותודה למי שהיה סבלני לקרוא עד הסוף. אלקס

למעלה