הגורל והמקרה

ינוקא1

New member
אין להארה נוסחה קבועה

כולל לא מדיטציה טרנסדנטלית.
בשלב מסוים צריך לזרוק גם את זה.

כל שיטה ואדם מלווים אותך כמה צעדים בדרך.
אך לעולם לא יביאו אותך עד הסוף.

לכן צריך להודות על כל שיטה , להשתמש בכל שיטה , ולהיות מסוגל לזרוק כל שיטה ודבר כשיגיע הזמן.

"שיטה" זה יתרון וחיסרון -

היתרון הוא שהיא מקדמת אותך הרבה , החיסרון הוא שאתה "נקשר" אליה.
וכשאתה נקשר למשהו - אינך מואר.
לא משנה כמה השיטה נפלאה.

מודטחדש

New member
זרוק אתה את ההארה שלך

אני בשלב זה נהנה מאוד מהדרך. מהדרך, שבניגוד לדעתך, תביא אותי עד הסוף. כי התיאור של כל שלב בדרך שתואר לי, עד כמה שהלכתי בה עד כה, תואר בצורה המדויקת ביותר, אין שום סיבה בעולם שהמשך הדרך, כולל סופה לא יהיה כמו שתואר לי וכמו שהדרך עד כה.
איזו טעות מה שאתה כותב שאינך "ניקשר" לשום דבר בהארה. כל עוד יש לך גוף, אתה "קשור" אליו. נהנה מכל היתרונות של תודעה בהארה ביחד עם כל היתרונות שבאים מגוף בהארה.

מודטחדש

New member
גם אתה

אני מניח שאתה לא נשוי ושאין לך משפחה, הנחה נכונה? כי לפי מה שאתה כותב, צריך לזרוק כל כמה חודשים את האישה, את הילדים... כנראה שאתה גם לא עובד (עדיין מקבל את כל ההטבות כדתל"ש?), כי אחרת צריך לשנות מקום עבודה טוב כל כמה חודשים. בצבא, אם שרתת, בטח ערקת כל 3 ימים...

ינוקא1

New member
עובד לפעמים 12 שעות ביום

עשיתי צבא 3 שנים + מילואים , לא מתחתן מבחירה.
הכל בסדר איתך ?

מודטחדש

New member
אז אני לא מבין למה

אתה לא זורק את העבודה הזו של 12 שעות ליום. למה לא ערקת משירות של 3 שנים + מילואים. הלוא מה שטוב צריך לזרוק. או שזה היה כל כך רע ורק את מה שרע לנו צריך לשמור ואסור לזרוק.

ינוקא1

New member
כשעבדתי בעבר בעבודה אחרת ,

כמטפל , במקום איכותי וטוב , ויום אחד הרגשתי שמיציתי , אז הודעתי למנהלת שאני עוזב תוך חודש.
כמובן מתוך כבוד ותודה על שזכיתי לעבוד במקום נהדר.
וכך עשיתי.

בשנתיים האחרונות , כשהרגשתי שאני מבזבז את זמני במילואים , הודעתי למפקד שלי שאני מבקש שיעבירו אותי ליחידה אחרת , ועד שזה לא יקרה אני לא בא - אלא רק אם יהיה מקרה חירום וכדומה.
(14 שנים שירתתי כמו שצריך).

שנים ארוכות הייתי דתי , ואהבתי את הדת ואני עדיין אוהב אותה.
אך כשהבנתי שזה לא מסתדר לי עם חוויותי הרוחניות ותובנותי האישיות , אז שחררתי.

ויש לי עוד דוגמאות.

אין לי שום בעיה להישאר במקום שאני מרגיש בו טוב ותורם ואמיתי , גם שנים ארוכות.
אך אינני נקשר לדברים , לכן אין לי בעיה לשחרר משהו כאשר הוא מיצה את עצמו.

וברשותך , אני משחרר גם כאן את הדיון.

מודטחדש

New member
אוי ואבוי

למה אתה מטפל בכלל? זרוק את זה. זה עושה לך טוב, אז דינו, לפיך, אחד - להיות מושלך לפח הקרוב ביותר.
למה להישאר "
במקום שאתה מרגיש בו טוב ותורם ואמיתי , גם שנים ארוכות
". אם הוא טוב, עליו לזרוק אותו. זה מה שמגיע לכל מה שטוב לנו - להיזרק מיד. אחרתך אתה עלול להיות קשור אליו.
משוחררים, שנינו.

ינוקא1

New member
איך אמר איש חכם ? מוטב לא להשליך פנינים לפני החזירים ,

פן ירמסום בטלפיהם.

ינוקא1

New member
, תבורך

Mist2

New member

״היא שמה שהיה נכון ברגע הקודם , כבר לא נכון לרגע הנוכחי.״
&nbsp
לדעתי זה לא מדויק לגמרי, כי העקרונות והחוקים נכונים תמיד, אבל הדרך והצורה משתנה ומה שעבד לאנשים לפני 5000 שנים כבר לא עבד לאנשים לפני 2000 שנים, וכך הלאה... וזה קורה מסיבות שונות ורבות, הקשורות גם בהשפעות שונות...

ינוקא1

New member
אני מאמין שחוק השינוי חל על הכל

חוץ מאשר על ההוויה עצמה.
כולל על העקרונות והחוקים.

זה נכון שהשינוי בהם איטי יותר מאשר שינויים בדברים חיצוניים יותר , ואולי מהסיבה הזו אתה רואה אותם כ"בלתי משתנים".

למעלה