עד הקצה ומעבר לו
New member
הגופיה
אוףףףףףף איפה הגופיה?
מחפשת אותה בכל מקום אפשרי. זוכרת איפה היא מוחבאת ולא מוצאת אותה.
הפכתי את הארון. מצאתי מציאות ששכחתי מהן, אבל הגופיה...פאק!!! איפה היא??
את המכנסיים שלה מצאתי. יופי. אבל הם לא בתוכנית. לא מתאימים ולא לעניין.
רוצה את הגופיה הזאת!!
סקסית...
מחשוף...
תחרה...
רוצה לפתוח איתה את הדלת...
השדיים שלי יהיו מחוצים בתוך חזיה מנצנצת. הם יתפקעו וייצרו שביל סקסי ויציצו מתוך המחשוף.
הוא יראה אותם ויתנפל עליהם בוא ברגע.
ילקק וימצוץ את השביל החשוף, יחבק וידו תרד מאליה לאורך הגוף ותתחיל את דרכה בין הרגליים העטויות גרביון. היד תעבור עליהן ותחדור מבעד לחצאית הקצרה.
שם הוא ירגיש איך הגרביון נגמר בנקודה כזו שהירכיים נשארות חשופות.
הפה ימשיך למצוץ וללקק את המחשוף והיד תובל מעצמה אל הכוס המתחבא בין הירכיים. הכוס שאינו עטוף בבדים מיותרים, רטוב ומחכה לו כבר זמן מה.
השדיים ישלפו מתוך החזיה והלשון תלקק ותמצוץ את הפטמות הזקורות.
אני אעמוד שם מתנדנדת מההנאה ומהתשוקה המתפרצת. הכוס יירטב עוד יותר והדגדגן יתנפח מכל מגע של אצבעותיו.
אותות של ריגוש יעברו לאורך גופי, הידיים שלי ילטפו ויחבקו את גופו הצמוד אליי.
אוריד את ראשי ואלקק את אזנו שתהיה קרובה אליי. ארים את ראשו אליי ואטרוף את לשונו עמוק בפיו.
ידיי יפשפשו על גופו ויתקלו באוהל המתוח שהזין הזקור יצר מתחת לתחתונים.
צמודים, מחוברים נתקדם... החצאית תורם אל על והזין יבצבץ, יישלף אל האוויר ויתחבר בחיבור מהיר אל הכוס הבוער.
אתכופף לפנים והזין יחדור עמוק בתוכי.
ידיו יעטפו את השדיים והוא יזיין אותי חזק ועמוק, יפמפם בתוכי פנימה והחוצה, פנימה והחוצה, מהר, חזק ועמוק...
רגע אחד לפני הסוף הטוב, אשתחרר מהאחיזה, אתרומם ואגיד: שלום...הגעתי
אוףףףףףף איפה הגופיה?
מחפשת אותה בכל מקום אפשרי. זוכרת איפה היא מוחבאת ולא מוצאת אותה.
הפכתי את הארון. מצאתי מציאות ששכחתי מהן, אבל הגופיה...פאק!!! איפה היא??
את המכנסיים שלה מצאתי. יופי. אבל הם לא בתוכנית. לא מתאימים ולא לעניין.
רוצה את הגופיה הזאת!!
סקסית...
מחשוף...
תחרה...
רוצה לפתוח איתה את הדלת...
השדיים שלי יהיו מחוצים בתוך חזיה מנצנצת. הם יתפקעו וייצרו שביל סקסי ויציצו מתוך המחשוף.
הוא יראה אותם ויתנפל עליהם בוא ברגע.
ילקק וימצוץ את השביל החשוף, יחבק וידו תרד מאליה לאורך הגוף ותתחיל את דרכה בין הרגליים העטויות גרביון. היד תעבור עליהן ותחדור מבעד לחצאית הקצרה.
שם הוא ירגיש איך הגרביון נגמר בנקודה כזו שהירכיים נשארות חשופות.
הפה ימשיך למצוץ וללקק את המחשוף והיד תובל מעצמה אל הכוס המתחבא בין הירכיים. הכוס שאינו עטוף בבדים מיותרים, רטוב ומחכה לו כבר זמן מה.
השדיים ישלפו מתוך החזיה והלשון תלקק ותמצוץ את הפטמות הזקורות.
אני אעמוד שם מתנדנדת מההנאה ומהתשוקה המתפרצת. הכוס יירטב עוד יותר והדגדגן יתנפח מכל מגע של אצבעותיו.
אותות של ריגוש יעברו לאורך גופי, הידיים שלי ילטפו ויחבקו את גופו הצמוד אליי.
אוריד את ראשי ואלקק את אזנו שתהיה קרובה אליי. ארים את ראשו אליי ואטרוף את לשונו עמוק בפיו.
ידיי יפשפשו על גופו ויתקלו באוהל המתוח שהזין הזקור יצר מתחת לתחתונים.
צמודים, מחוברים נתקדם... החצאית תורם אל על והזין יבצבץ, יישלף אל האוויר ויתחבר בחיבור מהיר אל הכוס הבוער.
אתכופף לפנים והזין יחדור עמוק בתוכי.
ידיו יעטפו את השדיים והוא יזיין אותי חזק ועמוק, יפמפם בתוכי פנימה והחוצה, פנימה והחוצה, מהר, חזק ועמוק...
רגע אחד לפני הסוף הטוב, אשתחרר מהאחיזה, אתרומם ואגיד: שלום...הגעתי