הגוף שלי השתגע

g a l i 2 6

New member
הגוף שלי השתגע

שלום בנות קצת נעלמתי לאחרונה אבל קוראת אתכן תמיד... אז אחרי שהשלמנו עם ההחזרה התשיעית שלא הצליחה אנחנו רוצים להתחיל טיפול נוסף אבל הגוף לא ממש בקטע ב-17.10 הגיעה המכשפה ב - 18.10 לקחתי דקא 3.75 עשיתי בדיקות דם שבוע שעבר ואני אכן בדיכוי אבל לא מבחינת הזקיקים והרירית, יש לי זקיקים בגודל 19,20 ובשחלה השנייה אף 23 והרירית 7 , שמעתי בקולו של הרופא עד כמה מוזרה התופעה והוא אומר שאעשה שוב ביום חמישי הקרוב דם +us ופשוט נחכה שהגוף יירגע מישהי פעם נתקלה במצב כזה? מבחינת האנדו, אני מרגישה שאני בדיכוי כי אין כאבים אבל אי אפשר להתחיל ככה טיפול

זואילי

New member
לא יודעת ../images/Emo201.gif

אז שולחת חיבוקים. גוף של אנדואית כנראה מתחרפן כשמביאים אותו לקצה. תחזיקי מעמד

gui1

New member
SAME SAME

אני על לוקרין השני והרירית שלי 12 וניצפה זקיק אז זה "נורמלי " אצלנו האנדו [ אני גם מקבלת מחזור ] ששאלתי את הרופא ש לפשר הזקיקי והרירית הוא אמר שין לו הסבר או הבנה אולי זה זקיקי ממלחמת ההתש"ה [ מלחמת ההתשה זה הפרשנות שלי ] אבל הוא לחלטוין אומר שאני לא יכולה להיכנס להריון [ אבל גם שרה אמנו נכנסה מרות שהפסק לה המחזור ] אז אני כן מאמינה בניסים

ר ו מ י ה

New member
אני ההוכחה לכך

אבל אם הדיכוי עובד באופן מוחלט לא יתפתחו זקיקים ולא יהיה ביוץ, כך שגם לא יהיה הריון. כאשר הדיכוי אינו מוחלט, אכן ניתן להרות...

ר ו מ י ה

New member
קודם כל צר לי על השלילי

יודעת כמה זה נורא ומטלטל
אני נתקלתי במקרה כזה- אני הריתי (לאחר 9 החזרות שכשלו..) כשהייתי תחת דיכוי של דקא' 3.75 . לפעמיים הגוף נכנס לדיכוי מוחלט רק לאחר מספר זריקות . חיבוק גדול ובעיקר בהצלחה

g a l i 2 6

New member
איכשהוא זה מנחם שאני לא היחידה

השאלה מה עושים הלאה האם יש סיכוי שהגוף עוד ייכנס לדיכוי מלא? האם מותר לקחת זריקה נוספת? באישור הרופא כמובן... האם לחכות למחזור? מבחינתי האופציה השלישית כמובן הכי פחות עדיפה כי הרעיון היה להתחיל טיפול בלי ווסת אלא על הגל של הדיכוי וזו לא פעם ראשונה אבל כנראה שהגוף חושב אחרת

מעיין153

New member
גלי מה שלומך?

הגוף שלך כנראה החליט להתחרפן, אבל תזרמי עם העיניין ומה שצריך לעשות תעשי אני מציעה שתדברי עם הרופא שלך ותשאלי אותו מה האפשרויות בשביל שתוכלי להתחיל את הטיפול מקווה שהכל יהיה זריז עם דברים טובים בסוף מאחלת לך המון בהצלחה

g a l i 2 6

New member
תודה יקירתי

אני בסדר באטרף כרגיל אני בקשר כל כמה ימים עם הרופא כי אני עושה כל שבוע בדיקות כדי לראות אם יש שינוי, מה איתך?

מעיין153

New member
בסדר גמור, עוד חודשיים חוזרת לטיפולים

אחרי הפסקה ארוכה זה יהיה 5 חודשים בערך אני מוכנה לצאת לקרב שוב אבל הפעם לנצח מקווה שהכל הסתדר לך מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

גלי../images/Emo201.gif מצטערת על השלילי הנוסף, מבינה מאוד.

גם אצלי זה קרה מזמן מזמן בתחילת הטיפולים שלמרות הדיכוי היו לי זקיקים...לא זוכרת מה היה אז... (אבל הרבה דם מאז
) מקווה שיסתדר לך לטיפול מנצח

g a l i 2 6

New member
תודה בנות + עדכונים

טוב אז הייתי ביום חמישי שוב בבדיקות דם + us וסופית אני לא בדיכוי לפחות עכשיו יש סינכרון בין השניים למרות שזה עדיין מוזר בפני עצמו שהדקא משפיע עליי פחות משלושה שבועות כשבדרך כלל הוא משפיע עליי לחודש + נו מילא אז עכשיו בכל זאת מחכים למכשפה למרות שממש לא הזמינו אותה ואז נתחיל טיפול נראה מתי זה יקרה...

בהחלט לפעמים תופעות הדקא

אינן ברורות.. יש מקרים שמחזיק מס' חודשים ולעיתים פחות מחודש. בהצלחה בטיפול הבא

למעלה