הגוף מתחרפן לי..

lulu133

New member
הגוף מתחרפן לי..

11 ימים אחרי החזרה, יש הרבה פחות כאבים , אבל עדיין דקירות בשחלות מעט כאבי בטן ודקירות בנרתיק, הבטן נפוחה יותר והכי מפחיד אין לי כמעט בכלל פיפי!!! ואני שותה לפחות שני ליטר ביום, להלחץ מזה? למה אין לי פיפי אם אני שותה כל כך הרבה???

חנוש1992

New member
היי מאמי

אני שהייתה לי בטא חיובית לא היה לי בכלל פיפי או הרגשה משונה .. רק כאבים כאילו הולכת לקבל מחזור.. (עזבי שבסוף זה נגמר בכימי אין קשר)
אז אל תחפשי סימינים מה שקובע זה הבטא!! בהצלחה

oneday10

New member
אין פיפי

אני לא מומחית, אבל ממה שתמיד קראתי כאשר כמות הנוזלים שיוצאים קטנה מכמות הנוזלים הנכנסים חשוב לשים לב ולדוק שלא מדובר בגירוי יתר (במיוחד שאת מתארת שהבטן נפוחה).
החדשות "הטובות" הן שאם היריון נקלט אז הגירוי מחמיר. אם אכן מה שאת חווה זה תסמינים של גירוי זה יכול להעיד שנקלט. כתבתי במרכאות כי גירוי יתר זה לא צחוק וחייבים להתייחס לזה ברצינות.
מחזיקה לך אצבעות מכל הכיוונים!

נועה312

New member
כדאי ללכת להיבדק

את גם יכולה לבדוק כבר בטא אם החזרת עובר בן 3 ימים או יותר.
בטן נפוחה היא הסימן אצלי לקליטה..

lulu133

New member
תודה בנות, אחרי העבודה אלך להיבדק למרות שאין כאבים מיוחדים

רק העדר מתן שתן ממש מטריד, הוחזר עובר יום 3 ועובר יום 5 לא בדקתי בטא עדיין כי בהריון הקודם בדקתי ביום 10 והיה בטא 25 , הרופא ממש כעס עליי שהלכתי לבדוק בניגוד להנחיות שלו ( שהיו יום 12) אז אני מתאפקת עד מחר.
אין ספק שהזריקות והשאיבה הן כלום לעומת הסרטים שעוברים לנו בראש

נועה312

New member
אני בדקתי לפני הזמן וסיפרתי לו רק על הבדיקה השנייה

זה לא היה באמת לא בזמן, בדקתי 14 יום מהביוץ אבל הוא רצה שאני אבדוק ביום ה15 שיצא רביעי ואין בדיקות דם בכללית, אז בדקתי בשלישי ואז שוב בחמישי וסיפרתי לו רק על הבטא מחמישי.
בהצלחה בבדיקה מחר

למעלה