הגוף בועט

לורליי43

New member
אני חושבת שזה קשור ל"סדר פסח" שלך

בחייך. בניסיונות לתחזק, לסדר, לארגן ועוד ועוד. וכן גם לגיל יש כנראה קשר לענין- כמו שכתוב באחד ממאמרי הפורום בנושא הקושי בהתחלות בגיל ה"לא צעיר". ה"גמישות", זה לא מה שהיה פעם. לגבי מה שהיה אצלי- יש גם קשר הדוק לגיל, אין אפס.

פעם היו מודעים לגיל רק כשהגיעו לגיל

והיום מתחילים עם הגניחות (ביידיש זה נשמע יותר טוב) בגיל צעיר יותר ומרגישים בהתאם.

צלליתה

New member
הרהורון על בריאות ומחלה

מי שבגדול בריא ופה ושם חורק לו יכול להרשות לעצמו לזלזל זלזול מוחלט ברופאים ורפואה, ובמקום לשבת בקופת חולים יכול לסחוט מיץ גזר לעמוד על הראש לנשום עמוק ולהסביר לכולם איך להיות בריא. זוהי פריביליגה של אדם בריא. מי שחולה על באמת (נועה, אני לא מזלזלת בבחילות שלך, אני מדברת פה על מחלות שהן סכנת חיים) אינו יכול להיות יפה נפש ולהחליט שחיפוש בגוגל עדיף על ביקור במרפאה, ואין לו ברירה אלא להתיעץ עם רופאים. היתה לי חברה בתיכון שהתחרפנה והצטרפה לאיזו כת שלא מאמינה ברופאים ועכשיו היא מתה. היא מתה כאשר ילדיה היו קטנטנים. נועה, אני כלל לא מתיחסת אליך. אני פשוט השתרשרתי פה. עצוב בעיני איך בחברה שלנו "רופא" הפך למילה גסה וכולנו מעדיפים להתיעץ עם מכשפים, המורה ליוגה, הבן של השכנה שעשה קורס של סמסטר במתנס....כל אחד ורק לא רופא. ושוב, כאשר אדם בריא וקורה משהו קטנטן, באמת הרבה מאוד פעמים הרופא רק מזיק. תפקידו של רופא הוא לא להפריע לגוף לרפא את עצמו. לא כל רופא מבין את זה. זה מאוד חבל. עוד יותר חבל למות בגלל שנאת רופאים. העיקר הבריאות....

לורליי43

New member
אני לפחות, לא ראיתי זלזול ברפואה

הקונוונציונאלית. אבל, לפחות אצלי, זה לא הספיק.

אני מסכים לגמרי שקודם כל צריך לעבור

דרך הרפואה הקונב', לקבל בדיקות כהלכתן ולראות לאן נושבת הרוח. למרבה הפלא, יש היום רופאים המבינים כי הרפואה הקונב' לא תושיע ומפנים בעצמם לאלטר'. אז קודם קופ"ח ואחר כך נראה. אין לזלזל באינטרנט. זה מקום שאין גבול למידע שלו ואם נופלים על המקום הנכון, אין גבול למידע איתו ניתן להגיע לרופא ולהבין על מה הוא מדבר ואם הטיפול שהוא מציע מתאים לנו מבחינת יכולתנו לעמוד בו ואם אנחנו רגישים לאחד ממרכיביו. זה בהחלט לא מתאים לכל אחד.

noa128

New member
לרגע לא השוויתי יקירתי

בין מצב שבו אין ספק ש'לרופא-ומיד' בין תחושה כללית ש"משהו קצת מזייף אצלי", שהנה גם את מסכימה שלא מצדיק סדרות של בדיקות לא נעימות כאלה ואחרות וספקולציות "מה זה יכול להיות"... אין בי שנאת רופאים, רק שורה של נסיונות לא טובים עם רופאים שפישלו, מה שפגע במידת האמון שיש לי בהם, ודחיית ההגעה אליהם למצבים שבהם באמת אין סיבה ללכת למקום אחר... בעניין הזה נשמע לי הכי טוב פתרון הביניים שהציע מחש - ללכת אבל לא לקחת שומדבר כתורה מסיני, להפעיל שיקול דעת, ולהתייחס לאלטרנטיבי כאל "בונוס" שאני יכולה לתת לעצמי, במידה ואין כאן משהו שרק הקונוונציונלי יכול להתמודד איתו.

להיות קשובים לגוף ובמיוחד

כהשגוף מאותת. זה הזמן לעשות את כל הבדיקות, כדי לוודא שהכל בסדר ב"ה. הבחילות הן כנראה כתוצאה מהמגרנות שאת נתקפת בהן, אבל ליתר בטחון כדאי לגשת לרופא המשפחה שיפנה אותך לסדרת בדיקות מקיפה. בהצלחה ואיחולי בריאות מיכל

פּרפרית

New member
עזוב בריאות ב"ה...

הכי אני אוהבת ש: ב"ה הבית נקי. ב"ה הכביסה מקופלת בארון. ב"ה יש אוכל על השולחן. רק למה? למה אני שוכחת ועושה הכל לבד כשהייתי יכולה להניח לו להסתדר? הא?

noa128

New member
../images/Emo51.gif למיכלית ולורליי

מעריכה מאד את תשובותיכן, והגעתכן עעעעדד לכאן לצורך העניין

noa128

New member
אתה כבר לא אורח ../images/Emo13.gif, אבל אם אתה

מרגיש כמו רהיט, אני האחרונה שאתווכח איתך

למעלה