הגולשת חני 105 מתבקשת

דנטל

New member
הגולשת חני 105 מתבקשת

לשלוח לי מסר בציון הכתובת המלאה למשלוח המיקסטייפ החדש של בוסקילז
. אמרתי לך שאשיג לך ויהי מה. אני נוטה לקיים הבטחות, אבל במקרה הזה לא יכולתי להיות בטוחה ונותר לי לסמוך על המזל שלי... אז מזל
. אילונה - אותו כנ"ל, מסר עם הכתובת המלאה שלך
מעוז - תבוא לקחת כבר, עכשיו יש בשבילך לא שרוט. יש לי עוד אחד. אני אבדוק מי הגולש עם הכי הרבה הודעות ו/או הכי הרבה ותק והוא יקבל אותו. מתנצלת בפני כל השאר, הלוואי שהיה לי לשלוח לכולכם. לידיעתכם, האחראי לכך שיש לכם מיקסטייפ הוא סאב. אמנם, גם גיא הביא לי אחד (שאותו לקחתי בשביל חני, כי לי הרי יש), אבל כשביקשתי עוד אחד בשביל חברה שלי שהיתה איתי, סאב הביא עוד 4 ספייר. הוא פתח חבילה חדשה מהבגאז' של האוטו במיוחד. פאדיחות, שכחתי להגיד לו מזל טוב. אני והסניליות הארורה שלי. כל מה שהיה לי בראש זה שאני חייבת להשיג מיקסטייפ לחני כי הבטחתי, וזה למרות שרבע שעה קודם אמרתי לחברה שלי שכשאראה את סאב אגיד לו מזל טוב. טוב שלפחות אני זוכרת הבטחות. תתחדשו!

חני 105

New member
../images/Emo12.gif יו דנדן צו'לחת לך מסר עם הכתובת

תודה תודה תודה.

דנטל

New member
הותק שלך הוא מה- 22/11/05

ביום ההולדת של יואב לפני שנתיים היתה ההודעה הראשונה שלך פה כשאיחלת לו מזל טוב. לגבי כמות ההודעות יש לך הרבה לאן להשתפר
. מאז היו לך רק 40 ומשהו הודעות. בעקרון, לדעתי ל- made in canada מגיע לקבל את המיקסטייפ. הוא פה אחריך (מ- 11/07/06), אבל כתב בזמן הזה מעל 130 הודעות. בנוסף, הוא מתתתתתתת על גיא. מתנצלת שיצרתי פה איזשהו סוג של תחרותיות, אבל אני מניחה שברור לכולם שאם יש יותר גולשים ממיקסטייפים, אלה שהכי תורמים לפורום הם אלה שנמצאים קודם ב"תור".

moshe alfasi

New member
סתם מעניין אותי... מה הנתונים שיש לך עליי

בפורום הנ"ל? כמובן שהיה לי ניק ישן יותר
לא ידעתי שקיים כזה קטע שמנהלים יכולים לראות, גדול לגמרי. דנטל, אני חייב להגיד לך שהפורום הזה מצויין ועם המון איכות ודיונים מצויינים, אבל חסר קצת תנועה של דברים.. תהנו מהמיקסטייפ-לחבר'ס שמקבלים.

דנטל

New member
זה בכלל לא קשור למנהלים

השתמשתי בחיפוש המתקדם (הישן! לא בחדש הנוראי) על הניקים של האחד ושל הקנדי. את חני ואילונה ומעוז בחרתי יותר בגלל דברים שהם עשו בשבילי, למרות שבכל מקרה אילונה היא מהותיקים ביותר וגם מהכותבים היותר פעילים. זה, אמנם, נשמע כמו העדפה אישית, אבל הדברים שהם עשו בשבילי קשורים לתאקט ולכן אלה עדיין תרומות שלהם לפורום, פשוט מאחורי הקלעים ובעקיפין. לך לא הצעתי את המיקסטייפ בגלל שכתבת בפורום שהשגת אותו. גם אני הייתי שמחה ליותר תנועה, אבל התנועה פה תלויה, בין היתר, בפעילות של תאקט ואמת וכשזו זורמת על מי מנוחות גם הפורום רגוע. אפילו הדברים הנוספים של הפורום (קישורים ואלבומים, למשל, בלי קשר לכמה אתם נכנסים או לא נכנסים לשם) כבר מתעדכנים הרבה פחות מפעם, כי אין הרבה מה לעדכן, וזה למרות שכל כמה ימים בכל זאת יש שם עדכונים. למשל, מאתמול יש הזמנה חדשה באלבום הזמנות ומוצרי פרסום והיום יהיו בטח קישורים חדשים בקטגוריית גלריות ואלבומים בגלל המסיבה שהיתה בלילה, שלא לדבר על לוח האירועים שמתעדכן תדיר. תמיד עודדתי אתכם לפתוח דיונים ובעצמי חושבת על דברים ומנסה מדי פעם לפתוח דיון, את הסקרים של הפורום אני מפנה לקידומים בשער הפורומים של תפוז וכשיש הצדקה גם מפנה דיונים לקידום, אבל לא מעט מכם מעדיפים להיות פאסיביים וזה למרות שאני יודעת שאתם נכנסים לפה כמעט כל יום. אני לא אכריח אף אחד לכתוב בכח. לא מאשימה אף אחד, עולם כמנהגו נוהג ולא הכל בשליטתי גם אם אני ממש משתדלת, וזה בסדר
.

ItsNotMe1

New member
אני אישית מעדיפה מצב שבו יש פחות דיונים

מאשר פורום מלא דיונים בשטויות כמו הרבה פורומים. בתקופה שבה אלבומים יצאו היה הרבה יותר פעילות ואני מניחה שגם הרבה יותר "קבועים". אני אישית פחות פה כי אין לי הרבה זמן וגם כי באמת אין הרבה על מה לדבר, אין חדש. הלוואי ותאקט יתנו לנו סיבות להתדיין כאן כמו על אלבומים חדשים...

דנטל

New member
גם אני מעדיפה שלא יהיו דיונים על שטויות

אבל פורום אמור לנסות לענות על דרישות רוב הגולשים ועל הגולשים לתת את הטון (מעבר לטון שהמנהל מסוגל לתת). בנוסף, אי אפשר להשאיר פורום לא פעיל במשך כמה ימים, זה בבחינת "לא נעים לראות גן סגור", כך שלפעמים יש מקום גם לדיונים על שטויות.

ItsNotMe1

New member
שטויות אבל עדיין ברמה ../images/Emo6.gif

לא סתם הודעות ספאם וחסרות תכלית למרות שכאן כמעט ואין..

נחמד לדעת חח.. תודה../images/Emo13.gif

אם עושים ממוצע של כמעט שנתיים, מקבלים בדיוק 0.054794520547945205479452054794521 הודעות ליום בממוצע
. ואני יודע שיש תור וזה
, אולי בפעם הבאה יהיה לי יותר הודעות חח. ולא יודע למה שכחתי מקודם להגיד לך כל הכבוד.. אז כל הכבוד לך
!

חחחחח, כן.

2 כפול 365 ימים, ואח"כ 40 הודעות חלקי 730 (שזה שנתיים). ואח"כ העתק הדבק מהמחשבון של וינדוס. פשוט לא?

kombinaizer

New member
מזל טוב אנשים ../images/Emo13.gif

ודנה, מה זה בטבעיות שרואים את קובי ככה ברחוב?

דנטל

New member
לא ממש בטבעיות, אבל עם הרבה מזל

למרות שזה קרה לי לפני כמה שנים. היתה מסיבת השקה לסינגל החדש של יואב והחברה הכי טובה שלי במקרה עובדת היום ערב, אז היא יכולה היתה לצאת, כך שבאנו. אחרי שיואב הופיע, ומתוך הבנה שהיפ הופ פשוט לא יהיה במסיבה הזו חוץ משני השירים של יואב ואי צ'יקו של פיטבול שהיה לפניו, שמנו קץ ליסורינו ויצאנו הרחובה. אחרי דסקוס של כמה שניות החלטנו לבדוק אם קיוסק שאנחנו מאוד אוהבות פתוח וכמה מטרים משם (אנחנו פשוט לא רואות כלום בחושך, אז לא ראינו מאיפה שעמדנו) קובי וגיא וסיון עמדו ודיברו ליד האוטו של קובי.

למעלה