הגודל כל קובע?

הגודל כל קובע?

היי, שלום לכולם, אני גולש יחסית ירוק, התחלתי לגלוש לפני איזה חודש וחצי, ועד עכשיו שכרתי גלשן כל פעם. מצאתי מישהו שמוכר גלשן FUNBOARD שנראה סבבה והכל, במחיר נורמלי, אבל הבעייה היחידה שלי הוא שהוא נראה לי ענקי!! הוא 2.4 באורך על 50 ס"מ ברוחב! הגובה שלי הוא 1.82, ואני שוקל כרגע כ- 65 קילו. השאלה אם שווה לי לקנות גלשן למתחילים בכזה גודל? או שעדיף לי לחפש עוד קצת ולחפש גלשן שיותר מתקרב ל- 2 מטר? האם הוא יגביל אותי הגלשן הזה (בתור מתחיל, נגיד שנתיים ראשונות), או שהוא יהיה יותר יציב וטוב בשבילי? תודה, ניר.

cyb3rmaniak

New member
פאן בורד מצויין להתחלה...

אתה כבר מצליח לעמוד ולתפוס פינה עליו כמו שצריך? מצד אחד, הגודל שלו יגביל אותך מאד אם תרצה ללמוד לעשות קצת ביצועים... קשה לשנות איתו כיוון. מצד שני, אתה בחור די גדול, אז בגלים קטנים (כמו שיש רוב הזמן) תהיה לך בעיה עם גלשן קצר. אם כבר אתה רוצה משהו גדול, אני חושב שעדיף לך כבר לונגבורד ולא פאן בורד.

כיום אני..

משכיר FUNBOARD חצי ספוג בגובה 2.1 , והצלחתי לתפוס איתו פינות. אבל שבדקתי גלשן רגיל קטן של מישהו (נראה לי 1.85), לא הצלחתי אפילו לשבת עליו. בגלל זה החלטתי ללכת בנתיים על FUNBOARD. השאלה אם 2.4 מטר זה לא מוגזם :) אם יש הבדל גדול מבחינתי בביצועים שאני אוכל לעשות עם גלשן FUNBOARD של 2 מטר או של 2.4...

שמע, בתור אישה, הגודל בהחלט קובע

כן, אבל מצד שני..

אומרים שמי שקונה דברים גדולים עושה את זה כדי לפצות על משהו..
אז אולי דווקא במקרה הזה עדיף קטן..

למעלה