הג'וב האיטלקי (2)

גידי42

New member
הג'וב האיטלקי (2)

לצהרים, אחרי עוד פגישה מעייפת בהרצליה, ובמיוחד אחרי שהשרמנטי אמר שבמילאנו האוכל היפני יקר מאד, ניכנסו לקיוטו. כיאה לאנשי עסקים, בחרנו בעיסקית. האיטלקי ב-69 (רק לראות את המלצרית מסמיקה היה שווה...) שכללה סלט ירקות ומחמצים בסגנון יפני, רגלי עוף טמפורה ברוטב טריאקי וקמבינצית סושי. אני הלכתי על עיסקית 89 ש"ח. קיבלתי מרק מיסו מצוין, וצלחת מדהימה שכללה מבחר סושי (6 יח') ניגארי (6 יח') סושי טמפורה (5 יח') ואיטריות סובה (לא יודע כמה יח'). המנה היתה מעולה טהתאימה בדיוק לצרכים. במיוחד לאור ארוחת הערב הממשמשת ובאה. כולל 4 בירות קירין 24 ש"ח) שילמנו 264 ש"ח. השרות היה מעולה מוקפד וחביב. השרמנטי התאהב בנות ארצנו. מה לעשות, הדשא אצל השכן תמיד ירוק יותר.

../images/Emo44.gif ג גי גיד גידי

קשה לעשות איתך עסקים
איזה יופי של דיל. באיזה זמן ביום זה היה? אני למדתי שאם זה מריח כמו דשא, ירוק כמו דשא, אז הדשא ירוק יותר. מה דעתך לקחת אותו ל"בכור את שושי"
? כבר קופצת לביקורת ה-3....

meravbr

New member
עבות כאלו. ב ואגממה בלונדון יש מנה

מדהימה על האיטריות הללו....

meravbr

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif איזה יופי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תראי מה מצאתי - כמה דקות לפני הפיקאפ שלי (אב, איך הפנמת המושג) לבן-גוריון

../images/Emo3.gif אין עליך!

איך את עושה את זה? טוב, כבר לא תוכלי לענות לי כי את בדרך לשדה...
אני אשאל בהזדמנות אחרת

neta2

New member
אמסטרדם יקירתי, עיר הבירה של

הולנד. כן,כן יקיריי לא האג אלא אמסטרדם!!

anatc

New member
אפשר לעשות איתך עסקים?../images/Emo13.gif

נראה שהאיטלקי שלך מבין באוכל ובנשים
מקווה שגם עשיתם עסקים ראויים ענת

maya100

New member
אחחחח קיוטו...כמה אהבתי את סניף ת"א

האוירה של NY, המוזיקה, האוכל... היו ימים טובים... איך אתה משווה גידי את הסניף בהרצליה (שטרם דגמתי) לתל אביבי ז"ל?

חמניה1

New member
תגיד לי את גם עובד או רק אוכל

או שמא העבודה שלך זה לאכול עם לקוחות. אפשר להיום חלק מהצוות שלך ??? לחיי השרמנטי ולחיי קיוטו. נשמע שנהנת מאוד.

למעלה