הגה אוטומטי-תיקון.

אק 2015

New member
שרות למוצרי ריימרין.

גלעד שלום.
בהתייחס להודעתך לעיל .....הלנו אתה או לצרינו ?.......אני לא נכנס לחישובי הכדאיות של אטלנטיס וגם לא ממש מעניין אותי
אם 70% זה מצדיק או לא מצדיק לקיים מערך שרות כזה או אחר.זה ענינו של של מר פרנג'י בלבד.
אני גם לא רוצה כדבריך, לקבל הכל ובזול ( בעצם למה לא...) אבל בוא, נניח היפוטטית שמחיר שעת עבודת טכנאי במעבדות
ריימרין באנגליה מקביל פחות או יותר למחיר שעת עבודה של מקבילו בארץ אז למה צריך לגלגל על הלקוח את הוצאות
ההובלה והזמן הנוסף הכרוך במשלוח הציוד לאנגליה?
אני מצפה שיתנו לי מחיר לתיקון הציוד בארץ וישאירו לי להחליט אם מתאים לי או לא.
הרי בימינו אלה אנו יכולים לעמוד בקשר עם היצרן בחו"ל ולבצע את המשלוח מבלי להיות תלויים ביבואן (כפי שזה היה בעבר).
אברהם.

gb228

Active member
בנושא זה אני לא בצד של אף אחד

אני משתדל להסתכל על כל דבר בצורה אוביקטיבית ולהמנע מלכעוס יותר מדי (שמעתי פעם שלכעוס משול לכך שתשתה כוס רעל ותצפה שהצד השני ימות).

ההיפוטזה שלך בעייתית - עלות שעת תיקון של טכנאי שיושב יום שלם במעבדה ומתקן מכשיר בשבוע ובשאר הזמן משחק שש-בש, לא דומה לחברו האנגלי שמתקן 3 מכשירים ביום (וגם לא יודע שש-בש). משתמע ממה שעלה עד כה שגם כשנתנו שירות כאן בארץ זה לא היה שירות ישיר שלהם אלא עבודה של קבלן משנה. עכשיו אותו קבלן משנה לא זמין ו"קבלן המשנה" היחיד שנותר הוא המעבדה באנגליה, להחזיק טכנאי IN HOUSE זה פשוט לא כלכלי.

וכפי שציינת - היתרון שלנו כצרכנים היום הוא שהמידע יותר נגיש ובד"כ אין בעיה לעבוד ישירות מול היצרן ואין גם כל בעיה לרכוש ציוד של היצרן בחו"ל מבלי לשלם "עמלה" לאותו נציג מקומי שלא שבענו נחת משירותו.

אק 2015

New member
שרות לציוד.

גלעד, שוב שלום.
ברשותך לא אתיחס לעניין ה "כעס והמשל " בחלקו הראשון של תשובתך אבל אני בהחלט מצפה שתהיה לצד הלקוחות.
שנית הדוגמא שנתת בחלקו השני של הפוסט לגבי השוני בין שני הטכנאים אינה מוצדקת ולא מתאימה לעניננו.
אין הכרח וזה לא מעניננו אם השרות ניתן על ידי טכנאי בית או קבלן משנה ובלבד שתהיה תשובה מקומית למתן שרות נאות.
דהיינו, אטלנטיס יוצא ידי חובה לספק שרות מחד ולא מממן טכנאי בית שמתקן מכשיר בשבוע....) וההחלטה נשארת בידי
הלקוח .
כמו כן וזה בדוק אישית יש בהחלט בארץ טכנאים ומעבדות המסוגלות לתת שרות נאות ומקצועי לציוד ריימרין.

zina71955

New member
אני ממש איני מבין את מהות הדיון/ויכוח

יש בארץ טכנאי מכשירים מצויינים שמתקנים 3 ו 5 מכשירים ביום ואולי גם יותר בלי לשחק שש בש או לאכול פלאפל, והמוכשרים שבהם יכולים לעשות גם וגם. היקף המכירות/תיקונים בארץ לא מצדיק אולי להחזיק שירות in house אבל בהחלט מאפשר שירות של טכנאי חיצוני טוב וקבוע. וקחו בחשבון שטכנאים כאלה מטפלים גם בציוד של אוניות סוחר בנמל, וכיום עם כל הכלים שעוסקים בעבודות הימיות/תת ימות/גז/התפלה, עשרות כלי שייט שאינם אוניות וכמות המיכשור שבהם גדולה יותר מאשר באוניות, נפח העבודה בתחום הזה הוא לא קטן. ואם יש יבואן/ספק ציוד שאינו עושה זאת יש לזה כנראה/לכאורה סיבות שאינן טכניות טהורות. ו - ידוע לי על ספקי ציוד אלקטרוני שיש להם טכנאים. אז - באמת - על מה הדיון?

לגבי הפסקה הראשונה שרשמת.....

במקרים מסוימים, לכעוס זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים.

אק 2015

New member
כעס כנמשל / שיטור ימי אשקלון.

גד שלום.
א ) חוץ מלצטט פתגם (נכון כשלעצמו וגם זה כדבריך לא בכל מקרה) מה אתה רוצה להגיד לגופו של הנושא ???

ב) את הטיפול המשטרתי בתהליך יציאה / כניסה אתה מקבל כבעבר מבלי שתשלם עבורו.לכן ההתייחסות שלי היא לגבי
תהליכי הבקרה באמצעות ואחריות בקרי משרד הפנים.

תקן אותי אם טעיתי.
אברהם.

אילנא

New member
בהמשך לשירשור של ציוד רימרין נק' נוספת.

היה ברשותי פלוטר של רימרין ומפות מצוינות של נוויוניקס. המפות מגיעות על כרטיס גולד בודד שהכיל את כל חופי הים התיכון ושלוחותיו הים האגאי היוני וכל יתר הימים מסביב לו וכן חופי הים השחור.
כשרציתי לבצע עידכון בתשלום של המפות לפני כשנתיים הופתעתי לגלות שחברת נויוניקס חילקה את הים התיכון לשניים. אסיה ואירופה כרטיס מספר 43 ואת ישראל שייכה לאפריקה בכרטיס מספר 30. הדילר הבריטי הסכים לבצע את העידכון בסכום כסף אפסי שרובו היה דמי משלוח במעטפה למסירה ביד אולם הפתרון לחופי ישראל היה דורש קניה נוספת
כשקניתי פלוטר חדש עברתי לגרמין ואת המפות אני מוריד מהאתר שלהם בתשלום, המחיר סביר יש עידכונים למשך זמן מסויים ללא עלות במחשב האישי בבית לאחר רישום.
השתמשתי במפות בקרואטיה יוון תורכיה קפריסין וישראל והן משביעות רצון.
בנוויוניקס כמות הנתונים במיוחד במרינות כגון: נק' מים נק' דלק שרותים ואנשי קשר עולה על הנתונים של רימרין אבל עם ספר ואינטרנט ניתן לגשר את הפערים.
חלק גדול של פער הנתונים, נסגר עם תוכנת נוויוניקס במחשב כף היד הכולל גם עידכונים ללא תשלום.

mensohn19

New member
סטיק(אומצה) במסעדה ישראלית

נושא למחקר , ניתן להרחיב למחקר יותר מקיף על : "המסעדות בישראל"
מה שתבל זה פחות חשוב, העיקר שהמלצר/ית יבוא וישאל "הכל בסדר"
וכמובן שתשאיר תשר (מה שנקרא טיפ)
אבל !!! יש גם מסעדות טובות בישראל (מהמסעדה שבה לאחרונה היה מיפגש מועדון הקרוזרים לא נהנתי!!)
יש אנשים שנהנים לתקוף ולבקר את אטלנטיס - אטלנטיס וכן יתר הצ'נדלרים יסדו את עסקיהם על מנת להרוויח ! וחא לחלק ארוחות בחינם!
נכון, אצלי , עם התסביכים שלי ! אני מצפה שברגע שאחלום על משהו בלילה וג'קי מיד יקפוץ ל: עמוד דום !

אק 2015

New member
הפוסט בעניין הסטק במסעדה ישראלית.

על הפוסט הזה ודומיו מאותו המקור שאנו קוראים - ולא רק לאחרונה, ניתן רק לשאול... מה זה השטויות האלה ???
זה פורום לעיניני ים ושיט ולא המדור ל- " בובה מיסעס ".

mensohn19

New member
סטיק(אומצה) במסעדה ישראלית

נושא למחקר , ניתן להרחיב למחקר יותר מקיף על : "המסעדות בישראל"
מה שתקבל זה פחות חשוב, העיקר שהמלצר/ית יבוא וישאל "הכל בסדר"
וכמובן שתשאיר תשר (מה שנקרא טיפ)
אבל !!! יש גם מסעדות טובות בישראל (מהמסעדה שבה לאחרונה היה מיפגש מועדון הקרוזרים לא נהנתי!!)
יש אנשים שנהנים לתקוף ולבקר את אטלנטיס - אטלנטיס וכן יתר הצ'נדלרים יסדו את עסקיהם על מנת להרוויח ! ולא לחלק ארוחות בחינם!
נכון, אצלי , עם התסביכים שלי ! אני מצפה שברגע שאחלום על משהו בלילה וג'קי מיד יקפוץ ל: עמוד דום !

מצליח 1

New member
סטק אומצה בעיברית צחה.

האם עדיין במצבך אתה עדין אוכל אומצות, או רק חולם ?

mensohn19

New member
שיטת מצליח

מצליח מה קרה ? אתה חושש שתצטרך להזמין אותי ? אני יודע שבסין הסטייקים יותר בזול,

מצליח 1

New member
דיאטה .

הגיע הזמן שתיכנס במקצת לדיאטה מילולית.
צניעות מילולית לא היתה מזיקה לאף אדם.
מה שניקרא החיים והמות בידי הלשון!!!!!!!!!!!!!

אדם99

New member
אני מציע לכם להזהר מביקורת על אטלנטיס

ג׳קי עלול לשלוח לכם התראה על תביעת דיבה כמו שהוא עשה לי בדיון האחרון על ספינות hunter. כל כך נבהלתי שאכלתי את הסטייק (אומצה) בלי ללעוס.

zina71955

New member
תסביר לי מנחם איך אתה עושה זאת?

כשהייתי צעיר היו לי שיניים טובות מאוד ויכולתי לאכול הרבה סטייקים, אבל, לא היה לי כסף לסיפוק חמדה זו. כיום מצבי הכלכלי מאפשר לי לאכול סטייקים, אבל, שיני בגדו בי ו - שוב אני מדיר חמדה זו מפי. ובאשר לבחור הזעצר. אתה לא בודד בתגובות התזזיות הללו. עלי הוא התנפל בכינויים כאלה ואחרים בטענה שאני מדבר שטויות בפורום (יש להניח שגם זה קורה לפעמים) ומזיק לעסקיו. אז - אין שופטים אדם בצערו, כעסו וכוסו. ובאשר ללשון הרע, תרגע/תרגעו. מידיעה אישית. כל עוד אין הזמנה לדיון מבית המשפט כל האיומים ריקים מתוכן. ועורכי דין יודעים היום היטב שתביעת לשון הרע שאין לה על מה להסתמך/קנטרנית עלולה להביא על התובע הוצאות משפט בסכום קרוב לסכום עצמו הקבוע בחוק ללא הוכחת נזק. כלומר, יכולת להשתמש בשיניך לצורך הלעיסה (אם מצבך טוב משלי).

zina71955

New member
,תיקון

כחצי מהסכום שנקבת, אחרי תיקון לחוק שכונה שערוריתי על ידי המדיה וכוון נגדה כדי למנוע "השחזת קולמוס" ללא מחשבה שניה

אדם99

New member
זה פשוט מאוד, מתחילים עם נתח בבשר טוב

מומלץ מבוץ פילה מיניון, ההמשך כבר קשור למרינדה שבה משרים את הבשר, אנחנו משרים במרינדה שמורכבת מרוטב סויה, פלפל שחור וסוכר חום.
במחשבה שניה אני חוזר לארץ ביום שישי הקרוב, אם אתה תביא את היין אני אכין את הסטייקים ( סליחה אומצות) ואז נוכל לשבת ולהזכר בימים הטובים ההם לפני שהנטר פשטה את הרגל (-:

zina71955

New member
אני מתחייב להביא את היין. לזה אני לא זקוק

לפעולת הלעיסה. תן קריאת כיוון לכשתחפוץ ואֵענֶה

למעלה