ל gb228 שלום וברכה
בנושא הגה אוטומטי - מתוך מה שעד עכשיו כתבת/פרסמת בפורום , נראה לי שיש לך התמצאות כלל וכלל לא רעה בכל הקשור לסירות/יאכטות
הרשה לי להציג לך מספר שאלות ואשמח ואודה לך באם תוכל לענות
1. אמנם כיום , חברת ריימרין "מייצגת" את אוטוהלם אבל דומני שאוטוהלם היתה חברה שבעבר היו לה קשיים כספיים ובעצם נקנתה על יד ריימרין , האם זה נכון ? או שיש בידך מידע שונה?
2.מה דעתך, כמה שנים ,מוח' של הגה אוטומטי אמור להחזיק מעמד? ולעבוד כשורה?
3. ידידנו וחברנו אברהם לא מציין מאיזו שנת ייצור ההגה האוטומטי בסירתו, והאם כבר עבר תיקונים ,טיפולים' שונים בעבר בסירה שלי היה אותו סוג של הגה אוטומטי! דומני כבר בן שלושים (ונשאר רווק ללא בת זוג) וכדרכם של מכשירים , התקנים,וכלים שונים , התקלקל! לא פניתי לגדעון רייכר ולא לריימרין אינטרנשונל, אלא , לאטלנטיס והם שלחו אותו לטכנאי הגר וחי ועובד בארץ והטכנאי תיקן , כאשר הרכבתי את ה,מוח' התברר שהוא עדיין לא תקין , החזרתי לאטלנטיס והם העבירו שוב לטכנאי ו,המוח' תוקן לשביעות רצוני! ולמיטב ידיעתי! הטכנאי דרש מאטלנטיס תשלום נוסף! ואטלנטיס ספגו את זה! כל זה אפילו ללא ידיעתי!
עברה שנה והנה שוב ה,מוח' התמרד , באתי שוב לאטלנטיס ואז התברר לי , כי , הטכנאי או הם או שניהם יחד יותר לא עובדים אחד עם השני , ועברו לטכנאי אחר
מתברר , שה,מוח' סובל מקורוזיה (סנילי כמוני) אפשר היה לתקן אבל איש לא היה יכול להבטיח עוד כמה שנים / חודשים הוא יעבוד! החלטתי לקנות חדש! האם לדעתך עשיתי נכון או שטעיתי?
אולי הייתי צריך לחפש טכנאי אחר? או למשל לפנות למעבדה של אלחוט ים ? אולי להתיעץ עם החנות המתחרה ימית? או עם
פישלס נכון יכולתי להשאר חסכן( קמצן) אבל הסירה משנת יצור 1978 , מה אתה יכול ליעץ לי?
דרך אגב את הישן מכרתי לאספן דרך האי ביי תמורת 7 דולר לא כולל דמי המשלוח
אשמח לתשובתך
בברכה קמצן