תהיה להם אוטונומיה פירוש המילה אוטונומיה שהם מנהלים את עצמם ולא קשורים לזכויות שלנו.
Z Zack DA New member 29/1/03 #63 תהיה להם אוטונומיה פירוש המילה אוטונומיה שהם מנהלים את עצמם ולא קשורים לזכויות שלנו.
א אלוהים1980 New member 27/1/03 #32 תקן את עצמך בבקשה: אולי הנוכחות של צה"ל שם מונעת טרור (גם זה בספק, אבל על זה עוד אפשר להתווכח). הנוכחות של אזרחים שם, בפירוש לא מונעת שום דבר. להפך.
תקן את עצמך בבקשה: אולי הנוכחות של צה"ל שם מונעת טרור (גם זה בספק, אבל על זה עוד אפשר להתווכח). הנוכחות של אזרחים שם, בפירוש לא מונעת שום דבר. להפך.
א אלוהים1980 New member 27/1/03 #37 סליחה? על פי ההגיון הזה, לא היתה לנו זכות במלחמת לבנון להיכנס ללבנון.
א אלוהים1980 New member 27/1/03 #42 מה הקשר? המסקנה שלי בכל מקרה, היא שמותר לנו להיכנס עם הצבא לכל שטח שממנו מתקיפים אותנו. אסור לנו בכל מקרה לבנות התנחלויות באותו השטח.
מה הקשר? המסקנה שלי בכל מקרה, היא שמותר לנו להיכנס עם הצבא לכל שטח שממנו מתקיפים אותנו. אסור לנו בכל מקרה לבנות התנחלויות באותו השטח.
א אלוהים1980 New member 28/1/03 #58 אטונומיה זה לא דבר שיחזיק מעמד כל זמן שלא תהיה להם אזרחות מלאה, או בישראל, או במדינה פלשתינאית משלהם, האוטונומיה הזאת לא תעבוד. לא תוכל לדכא כל כך הרבה אנשים לזמן לא מוגבל.
אטונומיה זה לא דבר שיחזיק מעמד כל זמן שלא תהיה להם אזרחות מלאה, או בישראל, או במדינה פלשתינאית משלהם, האוטונומיה הזאת לא תעבוד. לא תוכל לדכא כל כך הרבה אנשים לזמן לא מוגבל.
Z Zack DA New member 28/1/03 #60 אני לא מדכא אותם ! אני נותן להם שלטון עצמי ! זה הטרור שלהם שגורם לי לדכא אותם.
א אלוהים1980 New member 28/1/03 #62 כל זמן שאתה לא נותן להם שוויון זכויות מלא, וזה כולל זכות הצבעה לכנסת וצבא ומשטרה, אז אתה כן מדכא אותם. וזה פשוט לא יעבוד. השאלה היא רק כמה קורבנות צריכים להיות עד שעם ישראל יבין את זה.
כל זמן שאתה לא נותן להם שוויון זכויות מלא, וזה כולל זכות הצבעה לכנסת וצבא ומשטרה, אז אתה כן מדכא אותם. וזה פשוט לא יעבוד. השאלה היא רק כמה קורבנות צריכים להיות עד שעם ישראל יבין את זה.
א אלוהים1980 New member 30/1/03 #67 טוב, הבוחרים נתנו לזה צ'אנס. שנתיים כבר עברו, הליכוד נבחר שוב, וימשיך בדרך הזאת, לא? אז בעוד 4 שנים (או פחות), נראה אותך במרצ, מסביר שהאידיאולגיה של הליכוד והימין נכשלה?
טוב, הבוחרים נתנו לזה צ'אנס. שנתיים כבר עברו, הליכוד נבחר שוב, וימשיך בדרך הזאת, לא? אז בעוד 4 שנים (או פחות), נראה אותך במרצ, מסביר שהאידיאולגיה של הליכוד והימין נכשלה?
Z Zack DA New member 30/1/03 #68 לא לפי דעתי זה זמן לתת לימין הזדמנות. עד עכשיו לימין היה תירוץ שבגלל ממשלת האחדות הוא לא פועל לפי האידיאולוגיה שלו.
לא לפי דעתי זה זמן לתת לימין הזדמנות. עד עכשיו לימין היה תירוץ שבגלל ממשלת האחדות הוא לא פועל לפי האידיאולוגיה שלו.
א אלוהים1980 New member 31/1/03 #69 אז למה שרון כל כך רוצה באחדות כזאת? ועוד משהו: איזו פעולה צבאית בדיוק מנעה מפלגת האבודה משרון לבצע בשנתיים האחרונות?
אז למה שרון כל כך רוצה באחדות כזאת? ועוד משהו: איזו פעולה צבאית בדיוק מנעה מפלגת האבודה משרון לבצע בשנתיים האחרונות?