הגדר של שרון

בידיוק

צריך לתת למדינה לספוג את אגרוף הקפיטליזם(שיעשיר את העשירים ויחליש את העניים) והצבא יקבל את אגרוף תנועת הטרור "נוער הגבהות" וכמובן ממעגל אלימות הולך וגדל... ניראה מה יקרה בכנסת ה17

לא סתם להוסיף

במקום להשקיע 1.57 מיליארד שקלים בשנה על החרדים לקצץ שם, ולא להוסיף כל הזמן (גם השנה הוסיפו). במקום 2.2 מיליארד שקלים להתנחלויות (לפני הבטחון) בשנה לקצץ ולפנות את המבודדות והלא נחוצות כלל, במיוחד את המאחזים הבילתי חוקיים שעולים הון בגלל הבטחון השוטף. מה בדיוק חוק פופוליסטי אצל מרצ? נראה לי שאתה סתם מפריך ססמאות באויר בלי לחשוב. יש לנו מרצ לעשות

Zack DA

New member
ואגב, לשניכם

שימו לב שההגנה בהתנחלויות זו למעשה השקעת ביטחון מונעת לפיגועים בארץ. זה לא משנה אם הכסף יושקע בהגנה בהתנחלויות או בקו התפר. כך שהכל דיבורים. לגבי ישיבות ההסדר - צריך לקצץ אבל בהדרגה. יש הרבה אברכים שזו הפרנסה היחידה שלהם וכרגע זה חשוב שהם יביאו ילדים לעולם. אחרת לא תהיה לנו מדינה. ולגבי מר"צ - אתה ממש תמים. תקרא מה שכתבתי קודם. רק מהכסא אכפת להם. "חוק חברתי" עולה כסף, הוא לא נותן רווחה. הוא לוקח. צחי

מה?

תכניס טוב לראש: התנחלויות אינן תורמות כלום לבטחון. יתכן שהכנסת כוח צבאי לעיר פלשתינאי תורמת, אבל לא יתכן שהעובדה שגדוד שלהם עוסק בהגנה על התנחלות קטנה ומבודדת, תתרום לבטחון שלי ושלך בתוך הקו הירוק. תסביר לך מה חשוב שאברכים יביאו ילדים לעולם. עד כמה שאני יודע, בכל מדינות ערב מסביבנו, וגם ברשות הפלשתינאית, יולדים פי כמה מאצלנו. ובכל זאת אנחנו יותר חזקים. למה? מכיוון שהכמות לא חשובה אלא האיכות, שזה אומר במילים פשוטות - השכלה כללית. ואת זה אתה יודע יפה מאוד שהילדים של האברכים לא מקבלים.

לא סתם מוסיפים

במקום להשקיע 1.57 מיליארד שקלים בשנה על החרדים לקצץ שם, ולא להוסיף כל הזמן (גם השנה הוסיפו). במקום 2.2 מיליארד שקלים להתנחלויות (לפני הבטחון) בשנה לקצץ ולפנות את המבודדות והלא נחוצות כלל, במיוחד את המאחזים הבילתי חוקיים שעולים הון בגלל הבטחון השוטף. מה בדיוק חוק פופוליסטי אצל מרצ? נראה לי שאתה סתם מפריך ססמאות באויר בלי לחשוב. יש לנו מרצ לעשות

לא סתם מוסיפים...

...גם מראים מאיפה צריך לקצץ במקום להשקיע 1.57 מיליארד שקלים בשנה על החרדים לקצץ שם, ולא להוסיף כל הזמן (גם השנה הוסיפו). במקום 2.2 מיליארד שקלים להתנחלויות (לפני הבטחון) בשנה לקצץ ולפנות את המבודדות והלא נחוצות כלל, במיוחד את המאחזים הבילתי חוקיים שעולים הון בגלל הבטחון השוטף. מה בדיוק חוק פופוליסטי אצל מרצ? נראה לי שאתה סתם מפריך ססמאות באויר בלי לחשוב. יש לנו מרצ לעשות

Zack DA

New member
אין כזה דבר "ימני"

זה עניין של אנפלציה. אידיאולוגיה - לעומת זאת - היא לא אינפלציונית. הייתי יכול להיות מפא"יניק מצוין.

כן אני יודע

זה פשוט כינוי מכליל להמון דרכי מחשבה ודיעות האידיולוגיה שלי גובשה במשך השנים האחרונות

למעלה