הגדרת רישיון ל125 דופ

14dor7

New member
הגדרת רישיון ל125 דופ

מישהו יכול להסביר מה קורה עם הדופים 125 ב2017?יוצאים מתקן רישיון צהוב?ומה קורה אם הכלים הצהובים שכבר קיימים?

המחשמל 64

New member
מנהל
אין שום בעיית דופ'ים ב- 2017 למעט העובדה שלא יהיה

יותר קטמ 125 בתקינת כביש וחבל . לגביך,אם רלוונטי ראה זאת כפרק שעבר /חלף. אבל אל דאגה יהיה WR125 של ימהה.
קטמ 200 יורד מייצור ב 2017 לא יהיה יותר גם פה ממש ממש חבל.
כלים צהובים קיימים כלומר בעלי רשיון/תקינת כביש ישארו ללא שום שינוי. בדיוק כפי שרשום ברשיון שלהם.

14dor7

New member
אז מה קורה עם השוק שלהם?

אז עכשיו יהיה שווה בכלל לרכוש כלי צהוב?יש מצב שהשוק הככ טוב שלהם יפגע ואז הכלים יהפכו לאנדרטות?

המחשמל 64

New member
מנהל
הקטמ 125 היה תמיד אופנוע עם ביקוש . לאמר לך מה יהיה

בודאות איש לא יודע. הייצור שלו לא מופסק הוא פשוט לא יגיע כאופנוע עם תקינת כביש. לא מאמין שתהיה בעיית חלפים או משהו בכיון הזה.
לגבי מה ששאלת מטה על ההסקי . צריך לשים לב ,שההסקי לא תוזכר. תוזכר הקטמ' בלבד.מה משמעות העובדה לגביו(ההסקי) אינני יודע לאמר, אם כי יתכן והוא בהחלט כן ימשיך להיות משווק וגם בארץ. חוץ מזה שוק ה-125ים ימשיך לחיות טוב גם עם היפני שאמור להגיע .
אם אתה רוצה 125 קטום תקנה בשקט המחיר שלהם בשוק לדעתי לא ירד .

14dor7

New member
לפי שיחה שלי כרגע עם נציג מהסוכנות

הראשית.מסתמן שהייצור של הכתום ייפסק ל2017.נראה לי שזה משנה את כללי המשחק

ה ט ו ח ן

New member
כעקרון, כאשר ההיצע קטן המחיר עולה. כלומר

השוק שלהם רק אמור להתחזק.

ה ט ו ח ן

New member
השאלה שמתעורר היא, מדוע שיהיו WRים 125

שנתון 2017 ?
להבנתי אנו מקבלים כאן WRים שמגיעים/נמכרים באירופה. אז נשאלת השאלה מדוע הימאהה 125 מצליח לעמוד בתקני היורו-4 (או איך שלא קוראים לו), וה KTM125 לא.

Old School2

New member
לא יהיו חדשים ולקיימים הביקוש יעלה, זה עדיין אופנוע מצוין

ואת המאתיים שלי אני בטוח כבר לא מחליף לעולם- האופנוע המושלם.

two times

New member
השוק בישראל דינמי. אי אפשר לדעת מה יהיה.

יכול להיות שהשוק פה ישתנה. יכול להיות שהשוק פה כבר לא יהיה שוק של דו״פים. יכול להיות שהשוק ישאר של דו״פים אבל הצרכן הישראלי ״יגלה״ את הדופים 125 של גאסגאס Tm שרקו ויאמהה - והם ימלאו את הוואקום. יכול להיות שהשוק יעבור לאפור. יכול להיות מאה דברים.

המחשמל 64

New member
מנהל
אני מסכים בהחלט עם העובדה שאת "הואקום" שיהיה כתוצאה מחסרונו

של הקטמ ימלאו האחרים. מה TM ועד הגאסגאס שחזרו לייצור ועד לימהה החדש שיגיע.

למעלה