הגדרת מדינות משלוח

mix86

New member
לא ניסיתי להגדיר כי אני לא מכיר.

אבל אנסה לשחק עם זה.
תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
לא נראה לך מיותר לבקש מאנשים תמונות מסך על דברים סטנדרטיים?

אני מעירה כי שמתי לב שזה נהיה משהו קבוע, ואתה מטריח גולשים לחינם. אם אינך זוכר – פשוט אל תענה, זה בסדר גמור. יש כאן אחרים שזוכרים ויודעים לענות והם עונים. להיעזר בעזרה שלהם הוא יכול גם בלי הפורום הזה, הוא רוצה להיעזר בעזרה של המוכרים כאן...

mix86

New member
הגדרת מדינות משלוח

שלום,
רכשתי מספר פעמים באיביי והיום העלתי מודעה ראשונה. את החפץ ברצוני לאפשר לשלוח לכל מדינה אליה ניתן באמצעות דואר ישראל. לצערי הגדרות הוא אפשר לי רק: 1. ארה"ב 2. כל העולם. מאחר ויש מדינות אויב שאין לי אפשרות לשלוח אליהן נאלצתי לבחור רק ארה"ב ובכך לצמצם את האופציות מאוד.
האם תוכלו לסייע לי להגדיר את מדינות אירופה למשל, וכמו כן, כיצד לחשב מחיר משלוח עבור המדינות השונות?
בברכה

טלי5555

New member
פשוט בוחרים במשלוח לכל העולם

ובמקביל יוצרים רשימת מדינות שאתה לא שולח אליהן. זה הרבה יותר קל.
יצירת רשימה:

account>site preferences>shipping preferences>Exclude shipping locations from your listings
תיצור רשימה של כל המדינות שאליהן אתה לא מעוניין לשלוח.
לאחר מכן, תחסום קונים ממדינות אלו מלקנות אצלך:
account>site preferences>buyer requirements>Have a primary shipping address in a location I don't ship to

בהצלחה!

mix86

New member
ראשית תודה

עשיתי את זה ואז כשאני מסמן שאני רוצה למכור לכל העולם הוא מבקש שאמלא מחיר משלוח. מן הסתם יש הבדל במחיר בין מדינה למדינה ובעיקר אין לי מושג מה דמי משלוח בין כל המדינות. כיצד מגדירים זאת והאם יש דרך שהוא מציע מחיר הגון אוטומטית?

טלי5555

New member
בבקשה

אם אתה מוכר רק פריט אחד, שאינו במשקל כבד (כמה מאות גרמים) פשוט תקבע מחיר משלוח אחיד לכל העולם.
באתר דואר ישראל אתה יכול לראות את המחיר לכל מדינה (ע"פ משקל).
במחשבון אתה בוחר בדואר אויר רשום.

mix86

New member
מהמם

גם זה טופל.
ואם תוכלי להסביר לי איך אני קובע שיש אפשרות רק של buy it now ללא מכירה פומבית, בכלל אהיה מאושר

טלי5555

New member
בבניית הליסטינג

אחרי החלק של תיאור המוצר, מופיע לך: format.
תבחר ב- fixed price ואח"כ את משך הזמן של המכירה.

למעלה