הגדרת כרטיס קול

megedy

New member
הגדרת כרטיס קול

היי לכולם. יש לי מחשב עם win me . הוספתי למחשב דיסק נוסף. מהרגע שנוסף דיסק חדש, נעלם לי מה - taskbar הסימון של הרמקול. אני לא מצליחה להגדיר מחדש את כרטיס הקול. יש לי את הדרייבר והתקנתי אותו. גם אחרי שימוש באופציה של "אתור חומרה", לא הצלחתי להוסיף את הסמן של הרמקול וכעת אין לי קול. אם מישהו יכול לעזור, אודה לו. תודה.

noam01234

New member
המממ

קודם כל לא ציינת איזה כרטיס קול יש לך ואיזה מע´ הפעלה שנית, לא ציינת האם את רואה במאפייני המערכת את הדרייבר במצב תקין או שיש סימן קריאה צהוב צרפי יותר פרטים

megedy

New member
הגדרת כרטיס קול - המשך

היי מערכת ההפעלה היא : windows millenium - enable . כרטיס הקול שלי הוא: של creative - sound blaster 128 pci . אני לא רואה אותו מוגדר תחת ההגדרות של sound, game וגם כשכן הצלחתי להגדיר משהו זה לא היה עם התנגשות. יכול להיות שאני פשוט לא מגדירה את הנכון מתוך כל האפשרויות שיש. דבר נוסף, דרך "הוספת / הסרת תונה" אני כן רואה שהוא מותקן. תודה

noam01234

New member
הממממ

נסי להסיר את התוכנה/דרייבר מתוך הוספה/הסרה... ואז תתתקיני מחדש את הCD של הכרטיס קול, במהלך ההתקנה התוכנה אמורה לזהות את הכרטיס ולהתקין את הדרייבר

zuli2

New member
הי

התחל ,הגדרות ,לוח בקרה ,מולטימדייה "הצג בקרת עוצמה בלוח המשימות " לסמן ב V. החל, אישור. ואז לוודא ששום חלונית לא מסומנת ב"השתק. בהצלחה

למעלה