הגדרות מסך

מיכאל1111

New member
הגדרות מסך

שלום לכולם הרגע קיבלתי מחשב נייד חדש מהם ההגדרות מסך שהכי כדאי לי להישתמש כדי לחסוך בסוללה? ובכלל מהם ההגדרות שאפשר לעשות במחשב הנייד כדי לחסוך כמה שיותר סוללה? תודה

מיכאל1111

New member
העברת כתובות למיל למחשב הנייד

שלום לכולם אני קיבלתי עכשיו מחשב נייד חדש ואני רוצה להעביר את כל פנקסי הכתובות שלי עליו (הכוונה לכל המיילים של ה-outlook ). אני רוצה לייבא קבצים מה- outlook (שהיה לי על המחשב השולחני)ל- outlook express (שנמצא על הנייד ) מישהו יודע איך אני עושה זאת בלי להתחיל להעתיק עכשיו 200 כתובות ומספרי טלפון אלה להעביר את הכל כיחידה אחת? תודה

טל שו

New member
קובץ pst

מיכאל עליך לגשת לתוכנת הדואר בתפריט קובץ בחר ייבוא/יצוא בחר יצוא בחר קובץ pst כולל תיקיות משנה צור אותו בספריה עם מיקום ידוע לך אם יש לך רשת בין שני המחשבים מקם את הקובץ בספריה עם שיתוף אם לא צרוב את הקובץ על cd (הנפח לא ניכנס לדיסקט פלופי) אם אן לך במחשב הישן צורב, שלח דואר לעצמך וצרף את הקובץ כעת בתוכנת הדואר של המחשב החדש התחל אותו דבר אך בחר ייבוא קובץ pst כוון למיקום הקובץ ויבא אותו התהליך מאד פשוט ובסיומו יעברו לתוכנה החדשה שלך כך הכתובות ודיברי הדואר ששמרת

מיכאל1111

New member
יש עם זה בעיה

האאוטלוק אקספרס ( שעליו אני מנסה ליבאא את הכתובות ) לא מזהה את ה- קובץ pst הזה יש רעיונות אחרים?

למעלה