הגדרה.......

הגדרה.......

בזמן האחרון הרבה אנשים ממגזרים שונים בלי שום קשר אחד לשני אומרים לי: "איזה כוסית את..." אז רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד מה עובר לכם בראש (גם גברים וגם נשים) שאתם אומרים את המילה הזו, זה לא שאני נעלבת חלילה, להיפך אני די מוחמאת, פשוט אני לא חושבת שלפי הקריטריונים שלי אני נכללת בהגדרה הזו, שלא תבינו אני נראית טוב (חיוך של מצטנעת) אבל מבחינתי כוסית זה מישהי שנראית כמו דוגמנית ואפילו דוגמנית על. אז אני לא אתאר לכם איך אני נראית כדי שזה לא יסית אתכם מהתשובה שאתם צריכם לענות לי.... אז בבקשה שלפו דפים ועטים ותתחילו לכתוב לי תשובה מפורטת ומנומקת, סתם גם תשובות קצרות יתקבלו בברכה...

Rinushkaa

New member
כוסית, על פי מיטב הבנתי

זאת בחורה שנראית טוב. בחורה עם גוף טוב. זה דיי סובייקטיבי, אבל בכללי, מדובר על ציצי(
), תחת, רגליים...

im to hot

New member
כוסית. . . !

כוסית זאת מישהי שנראת טוב יפה עם גוף טוב (כן כן ציצי תחת רגליים) אכן כוסית יכולה להיקרא מישהי שהיא לא סופר מודל מעלפת אלא אחת ממוצעת אני אישית לא מפריע לי שקוראים לי כוסית . . .אבל לפעמים יש הערות אחרות שיכולות להטריף אותי למשל : "איזה תחת" וכו' . . .בנים תסבירו לי מה הקטע שמישהי עוברת ולצעוק איזה תחת או איזה ציצי וכאלה . . .?! מקווה שעזרתי. . . .!

EarthWind

New member
מישהי כוסית...

מישהי שמתלבשת בצורה חושפת איברים וגם נראת טוב באופן כללי. לא רק דוגמניות יפות. יש גם בחורות ממוצעות יפות שלא מזכירות דוגמנית שהן נראות פצץ - וזו כוסית כוסית זו בד"כ בחורה שפשוט מוצאת חן בעיני בחורים. איזו בחורה אוהבים בחורים? שלמראה עין נראת טוב מי החליט שרק דוגמנית יכולה להיות כוסית??

למעלה