הגדרה למילה "מאוהב"

באקווריום שלי דג זהב:)

גם בבית אין חופש כשאני עושה אהבה וילדים ישנים בחדר ליד, שיט אני צריכה להיות בשקט אוףףף בא לי להתהלך עירומה בבית אבל הבנים נימצאים גם דמט זה מתחיל להישמע לי כמו....אקווריום, או כלוב חחחח

מחוייבות היא מילה מחייבת מתוקה:)

מה שמבדיל מהמילה חופש! לבית שלנו כמו לכלוב יש מסגרת, קירות חלונות וגדרות סביב עם פרחים וריחות מדהימים את הכלוב שיש לי הייתי מאחלת גם לך, או שאת באמת מדמיינת כלוב של ציפור:)

לא ההגדרה היא שחשובה

אלא ההרגשה והמשך התהליך כאשר הוא מתאים לשניים. לא ההגדרה חשובה של מאוהב או אוהב כמו המשך בניית הזוגיות לא רק מחוץ לבית בפגישות ליליות והתניית אהבים אלא המשך השותפות והמורכבות בבית משותף עם ילדים מאושרים מכל צד, שלה ושלו הכבוד והשלום שהאהבה מביאה איתה לכל הצדדים שנוגעים בדבר, גם עם הגרוש והגרושה, הורי הילדים המשותפים.

לא ההגדרה היא שחשובה

אלא ההרגשה והמשך התהליך כאשר הוא מתאים לשניים. לא ההגדרה חשובה של מאוהב או אוהב כמו המשך בניית הזוגיות לא רק מחוץ לבית בפגישות ליליות והתניית אהבים אלא המשך השותפות והמורכבות בבית משותף עם ילדים מאושרים מכל צד, שלה ושלו הכבוד והשלום שהאהבה מביאה איתה לכל הצדדים שנוגעים בדבר, גם עם הגרוש והגרושה, הורי הילדים המשותפים.

יערית

New member
להיות מאוהב

מבחינתי זה הקרון הראשון של רכבת אקספרס לחירות הרגשות, אם כשמאוהבים אומרים הכל מבחינתך,אז אני מאוהבת כל החיים:).

מצוטטת

New member
אם זה ככה../images/Emo70.gif

אז יכולה להרגיע לעצמי את הג'ננה;-] השגתי מטרה בחיים ש'לי
לחיי האהבה

R a c h e li

New member
יש לי נוסחא

אם זו מעלייך אוהבת את החיים ואת מעלי אוהבת את החיים ואני אותכן אוהבת....
....
מסקנה
רחלי אוהבת את החיים תודו שזו אחלה נוסחא.....
(הברקה)

יערית

New member
אז מהם החיים אם לא

אוסף של רגעים חוויות אנשים אהבות ,אכזבות כאבים שמחות,צחוק מהדהד ,לידות חתונות ושאר מסיבות, וכמובן אי קבלה של הסוף,אבל הסוף לא תמיד שואל אותנו את מי לקחת מאיתנו. אני כבדה רחלוש?
נ.ב החיים הם גם מבט ישיר לעיניים של איש אוהב.

יערית

New member
תרגיעי תרגיעי

רק אנחנו קובעים מהי אהבה בשבילנו! לחיי אהבה

מצוטטת

New member
אני...

אופו מבקשים ממני הגדרה או מנסים להכניס לי/אותי לתבנית של.... במיוחד בנושאים ריגשיים יש עולה אצלי הג'ננה ואני חוטפת חררה....
! אבל בגלל...ורק בגלל את זקוקה לתשובה
עונת לך מה דעתי....... אהבה זו מטרה מאוהב זהו אמצעי.... לגבי נושא ה
זה משו מה המדע טרם מצא נוסחית שתניח ותגבשש לי ת'דעת
אבל שמעתי שמספרים שמתי
ים מופרש איזה חומר מה משתלט על התאים.ואז "אל-יסתור" איזה רוקנרול מתחולל בראש....... אבל אל תיבני על דעתי.....אין עליה סימוכין של ממש

ערסlight

New member
להתאהב באהבה.

התאהבות היא משיכה חזקה לאובייקט שאנו מזהים כפוטנציאל שעונה על השריטות שלנו. [מצב של שחזור מצוקות] זה מצב שיש לו סימפטומים דומים למחלה, הגוף מפריש חומרים שמביאים את המתאהב למצב של היי כמו סמים, עוקף שכל ובד"כ עובר לאחר זמן קצר. ככל שהשריטות עמוקות יותר והאובייקט "מתאים יותר", זמן "הריפוי" יהיה ארוך יותר. אהבה, זוהי בעיקר גישה לחיים, היא לא דורשת אובייקט מסויים דווקא אלא זה סוג של ראיה החוצה מתוך קבלה.

מזל חי

New member
מסכימה שהיי זה די נחמד

יכל להיות שלך יספיקו כמה ימים של אטרף ולי כמה חודשים.. לגבי הגישה לחיים אהבה בהחלט היא הגורם לגישה נכונה. אבל אהבה היא לא ריגעית ולאו דוקא אישית לבן זוג.

t o t a l

New member
תגיד

אתה חושב ש "השחזור" הזה מסביר את הכל? זה אף פעם לא יכול לבוא ממקומות אחרים? מתהליך פסיכולוגי שונה?

ערסlight

New member
אומר...

המגוון של האפשרויות הוא אינסופי וכולל המון מרכיבים אישיים מקבילים. אבל, אם אני מחפש הגדרה כוללת, אז... כן.

t o t a l

New member
כי....

אל התופעה [השחזור] נחשפתי לראשונה כשכתבת על כך פעם. וחקרתי ולמדתי וכמובן שגם ניסיתי להבין את עצמי [וגם אחרים] באמצעות המודל הזה, אבל..... ביאזשהו מקום נראה לי שזה רק הסבר אחד מיני רבים ושזה מעט פשטני להביט על העולם [הפנימי] רק במשקפיים האלו.

t o t a l

New member
למה? רוצה לשחזר איתי?

יש לך צורך לחוויה מתקנת? תני לי לנחש? אבא שלך אף פעם לא ממש נתן לך תשובות ראויות לשאלות שלך? הוא אף פעם לא נתן מקום לסקרנות שלך? הוא תמיד זלזל בך כששאלת למה? אולי אפילו אמר..."עיזבי. זה לא בשבילך ! זה מסובך מידי" או אולי זאת היתה אמא? ועכשיו, כשבגרת, והחכמת, עכשיו יש לך צורך להתטרף למישהו ולשאול איתו שאלות על מנת להוכיח לעצמך שאת ראויה לתשובות? תשובות מפורטות, עמוקות, מורכבות ונהירות? נכון? תודי !!! :-):

t o t a l

New member
כפרההההה

אל תבהלי זאת הדרך שלי לומר לערס שאי אפשר לנתח את הכל באמצעות המודל של השחזור

למעלה