הגדרה למילה "מאוהב"

מזל חי

New member
הגדרה למילה "מאוהב"

האם זה "אי שפיות זמנית"? או תרדמת סינדרלה? כמה זמן לוקח לבן אדם להתעורר מהתרדמת ולחזור לשפיות? האם כשבן אדם מאוהב הוא יכל להצהיר "אני מאוהב?" הרי אומרים שמי שמאוהב אומר הכל בלי לחשוב כי הראש שלו בכלל בין העננים
אז מה ההבדל בין להיות מאוהב או לאהוב? הזמן בין ענן לעננה
(מצטערת זו שאלה שמחכים לתשובה רצינית עליה ולי אין) ולילה טוב ממני והסיגריה..
.. והאושר כבר כאן...

miriel2

New member
נהנים מזה...

מההתאהבות גם אם היא זמנית אבל פשוט נהנים ואז במזל הטוב כשזה דו צדדי זה הופך לאהבה שאיתה מגיעה כבוד פירגון אמון וכל המשתמע מהחברות... אז להנות (והלוואי שזה יגיע גם אליי מתי שהוא)

יפה26

New member
MIRIEL ממש מסכימה איתך

וכמוך... גם אני מחכה שזה יגיע אלי מתיישהו....

רוצה לתקן אותך.

לא רק שזה דו צדדי זה הופך לאהבה את בהחלט יכולה להתאהב ולאהוב עם הזמן גבר שאולי עובד איתך "שלא יודע על קיומך"ואת תאהבי את מי שהוא תעריכי תכבדי וכל גיד בגופך וכל תא במוחך יתרגש לנוכחותו.

אז../images/Emo6.gif

להתאהב זה מצב של "התפעל", מצב של HIGH.. מצב שהאדרנלין וההגיון לא עובדים יחד..זה כדור של אקסטזי שצובע הכל בורוד ואין אפשרות לראות את המציאות עם היא יפה או לא.. אהבה..זה כבר מצב של אחרי הויאגרה..זה מצב רגוע..שבו הראליטי כבר מתיישב לו..והרגש אל בן הזוג הוא שאין מלבדו..למרות זאת היחסים לא צבועים באקסטזי..אלא בגוונים רבים. מה השאלה היתה?

מיקי 43

New member
להתאהב זה כשהמוח

יורד לתחתונים והלב מתחיל לרקוד לאהוב זה כשהלב יורד לתחתונים ורוקד ביחד עם המוח

מזל חי

New member
אין עליך

חוששת שמאוהבת הייתי כמה וכמה פעמים בחיי בכל פעם זה היה שונה. וכשקראתי את מה שכתבת זה הזכיר לי את השיר האחרון שנגע בי "כשאת מאושרת אז טוב לי בלב ואם את נשברת גם לי זה כואב". כשמאוהבים מאוהבים אפילו באהבה כשאוהבים יודעים שנוגעים בה..

כשאתה מאוהב..

ומחפש הגדרה לאותה הרגשה.. זה כמו לקחת ציפור דרור ולכלוא אותה בכלוב.. חופש.. אם כבר מתעסקים במילים..

האהבה שלי..

היא לא אהבה שלך כך גם למה שאני קוראת חופש.. וכלוב..גם לא בצחוק.

מחוייבות היא מילה מחייבת מתוקה:)

מה שמבדיל מהמילה חופש! לבית שלנו כמו לכלוב יש מסגרת, קירות חלונות וגדרות סביב עם פרחים וריחות מדהימים את הכלוב שיש לי הייתי מאחלת גם לך, או שאת באמת מדמיינת כלוב של ציפור:)

האמת..

נחמד לי שמאחלים לי..דברים טובים או שנותנים לי מתנות מבלי שאבקש..ככה מתוך רצון טוב.. אבל מה רע כבר בעטיפת צלופן..למה לעטוף את זה בכלוב.. מחויבות היא מילה..את המשמעות שלה מה כמה ולמה..את נותנת לה או אני..או כל אחד אחר שבה לא להתעסק במילים.. לבית שלי יש מפתח אצלי..לכלוב במפתח לו אציל..סתם ככה לדוגמא אם נתפסת במילה כלוב והבית שלי.. זה הרבה יותר מקירות חלונות<אין גדרות> דוקא הבית שלי שם נמצא החופש שלי..ותאמיני אני מחויבת לבית שלי<לא לקירות והחלונות> אוף איתך.. אפשר במקום כלוב..אקוריום..

באקווריום שלי דג זהב:)

גם בבית אין חופש כשאני עושה אהבה וילדים ישנים בחדר ליד, שיט אני צריכה להיות בשקט אוףףף בא לי להתהלך עירומה בבית אבל הבנים נימצאים גם דמט זה מתחיל להישמע לי כמו....אקווריום, או כלוב חחחח

למעלה