הגדלת font

sליאורה

New member
הגדלת font

למטרת הבנת שיעור באוניברסיטה...אמרו לי לפנות אליכם מ-asp.net ההגדרה הראשונית של: lable1.Text="font size="7">hello</font> int mysize=1; ברור מכאן הכל בלגן הבנתי שיש קובץ חבוי שמאפשר לשרת כאילו לא לקרוא את הפקודה לראשונה. אבל אני ממש אבודה ואני לא מצליחה לעשות את זה בבקשה עזרה

Zeliran

New member
../images/Emo18.gif

נא שרשרי שאלותייך, אין כל סיבה שלאותו אדם יהיו יותר משני שירשורים בעמוד אחד... ובקשר לשאלתך, את יכולה להיות קצת עוד יותר לא ברורה?

sליאורה

New member
הגדלת label על ידי לחיצה על buttonו

המטרה היא לבנות אתר שבתוכו לחצן שמגדיל את ה-label כל לחיצה. הפקודות לא ברורות לי. אם אני לא בפורום הנכון - פשוט תגידו לי כי asp.net הפנו אותי לפורום הזה. תודה

Zeliran

New member
~>

את בפורום הנכון..
בכל אופן, ממש לא הבנתי את הקוד שרשמת... מה שכן אפשר לעשות דבר כזה: נגיד ה ID של הלייבל שלך ה myLabel, אז יש לך אותו ועוד כפתור בדף. אז באירוע של לחיצה על הכפתור את יכול להכניס את הקוד
myLabel.Font.Size = 60; //This will change the label's font size to 60​

sליאורה

New member
אולי לא הסברתי את עצמי

אני יודעת איך להגדיל את הפונט, אבל המטרה היא שכל פעם שאני לוחצת על הלחצן הוא מגדיל לייותר כך שמ-h6 הגודל אחרי 6 לחיצות יגיע ל-h1. מה שאתה הסברת לי מגדיל חד פעמית את הגודל. תודה רבה ו תסלח ל

אני מעדיף לתת נקודת למחשבה מאשר

תשובה כי רק ככה לומדים. אז הגעת למסקנה שזה מגדיל רק פעם אחת, ובלחיצה הבאה זה גם יהיה כך. וזה כי myLabel.Font.Size = 60 כאן הוא מקבל קבוע. לפי מקרה זה הוא כל הזמן יקבל גודל 60, את פשוט צריכה לגרום לכל שהגודל ישתנה , שהערך של גודל הפונט יקבל את הערך הנוכחי ולהוסיף לו ערך קבוע כדי שיגדל. למשל נניח אנחנו מעלים כל פעם ב1 אם זה היה 30 אז לחיצה הבאה יהיה 1+30 ואז לחיצה הבאה יהיה 1+31 .. 1+32 ..וכך הלאה שאלה אלייך- למדתם אלגורתמיקה ותרשימי זרימה? ,או ישר זרקו אותכם לדוטנט?

זה נשמע מוזר מאוד, להתחיל כך

עדיף קודם להתחיל תרשימי זרימה פשוטים, יסודות ומבוא לתיכנות,אלגוריתמיקה. ובמקביל ניתן להתחיל וליישם את יסודות התיכנות בשפה יותר לימודית(למשל C) בכול מקרה בהצלחה.

למעלה