הגדלת תמונה 2 על 2 ס"מ ... ?

דרור א

New member
הגדלת תמונה 2 על 2 ס"מ ... ?

במסגרת נקיון הביית מצאתי תמונות מהחתונה של הורי לפני 35 שנה, גודל התמונות הן 2 על 2 ס"מ (כמו אינדקס תמונות בסטריפים של נגטיב) . השאלה האים ניתן לבצע הגדלה והדפסה של התמונה והיכן ניתן לעשות זאת ?. אשמח לקבל שם של מקום שכזו בנתניה או במידת הצורך באיזור תל אביב או המרכז. תודה מראש, דרור.

LazyGecko

New member
זו הדפסה או נגטיב ?

אם זו הדפסה לא ניתן להגדיל אותה הרבה, אין הרבה מידע ב 2X2 ס"מ.

דרור א

New member
הדפסה.....

אם היה נגטיב ...מן הסתם לא היתה בעיה ?
. דרור.

ted

New member
הייתי סורק ב 1600 או ב 2400 DPI

אמיתיים בצבע מלא - למרות שזה בוודאי ש"ל, ואחרי מקצה שיפורים בפוטושופ (אם חומר הגלם חד) אפשר להגדיל ל 18X24! מנסיון.

LazyGecko

New member
זה להגדיל את השטח פי 100

צריך מאות DPI בתמונה המקורית ואני בספק אם יש שם. לנסות אבל לא מזיק.

ted

New member
זה גם מה שיעשו במעבדה מקצועית

"מגרדים" את המכסימום מתמונה. יש טכנולוגיות נוספות - שמשתמשים בכל מיני מוזיאונים - זה לצרף לסריקה האופטית גם סריקה ב IR ו -ב UV כדי להוציא כל גרגר של מידע. מסופקני אם מישהו במעבדות הצילום מכיר את הטכנולוגיות האלו. היתה לי תמונה של 4X5 ס"מ עתיקה, חצי קרועה, ששיקמתי אחרי קצת עבודה להגדלה לגודל A4, אפילו הוספתי לה צבע...

דרור א

New member
תודה....

אכן התמונות בשחור לבן . השאלה אם יש חנות צילום מקצועית שעושה את זה. לי בוודאי שאין את הזמן או את הציוד לעשות זאת. דרור.

adi(-:

New member
אפשר

לפני כמה שנים סרקתי תמונה בגודל הזה שהיתה שרוטה ומקומטת, בסורק ביתי פשוט (600 dpi), ניקיתי את השריטות והקמטים בפוטושופ והדפסתי בגודל של כ 10x15 במדפסת ביתית על נייר פוטו. בהתחשב במצב של המקור ובציוד הביתי, יצאה תוצאה לא רעה.

old

New member
בטח מצאת קונקטים(הדפסת מגע)

של התמונות ותתפלא סריקה טובה ויש לך 20*30 באיכות טובה.

למעלה