הגדלת מזונות

מצב
הנושא נעול.

mother1

New member
הגדלת מזונות

הגדלת מזונות
שלום אנו גרושים כ-7 שנים וילד משותף בן 8. בזמנו הסכמנו על מזונות של 1500 ש"ח צמודים למדד .העניין הוא , שאז עבדתי והיו לי הכנסות גבוהות. כיום אני חיה עם בן זוגי ולנו ילד משותף . הכנסותי קטנו ואילו הוצאותי גדלו . האם הדבר מספיק בכדי לבקש הגדלת מזונות ? ברצוני לציין כי הגרוש שלי בסדר מבחינת חלוקת התשלומים הנוספים (אנו חולקים חצי חצי ברופא שיניים קייטנות ואקסטרות).

נקל

New member
הגדלת מזונות מחייבת שינוי נסיבות

הגדלת מזונות
שלום אנו גרושים כ-7 שנים וילד משותף בן 8. בזמנו הסכמנו על מזונות של 1500 ש"ח צמודים למדד .העניין הוא , שאז עבדתי והיו לי הכנסות גבוהות. כיום אני חיה עם בן זוגי ולנו ילד משותף . הכנסותי קטנו ואילו הוצאותי גדלו . האם הדבר מספיק בכדי לבקש הגדלת מזונות ? ברצוני לציין כי הגרוש שלי בסדר מבחינת חלוקת התשלומים הנוספים (אנו חולקים חצי חצי ברופא שיניים קייטנות ואקסטרות).
הגדלת מזונות מחייבת שינוי נסיבות
העובדה שהכנסותייך קטנו נראית רלבנטית. ברור שבן הזוג הקודם אינו צריך להשתתף במימון הילד החדש שלך, אבל העובדה שאת אינך יכולה לשאת בנטל כמו פעם יכולה להיות משמעותית. השאלה היא האם חל שינוי נסיבות מהותי. הכל תלוי כמובן גם ביכולת של האב ובצרכי הילד. מקובל לתת לילד אחד 1'150 ש"ח וכן 30% מדור.

מצב
הנושא נעול.
למעלה