הגדלת מזונות

מצב
הנושא נעול.
הגדלת מזונות../images/Emo88.gif

הגדלת מזונות

ברצוני לדעת איך ,היכן ואם אפשר לבד-האם כדאי לבד?
אני גרושה כבר כ-7 שנים.בביב'ד הרבני ניקבעו מזונות +מדור ל-3 ילדים ס'ך של 2,900 .בהגיע כל ילד לגיל 18 ,יקוזז חלקו הערכי.כיום מזה שנתיים אכן קוזז חלקם של 2.נישארתי עם 940 ש'ח.ועדיין מקבלת את הכסף דרך ההוצל'פ.לא רציתי להציק לו ולא ליטרוח שוב ליפתוח תיק להגדלת מזונות.אלא,שה-
טורח להציק לי עדיין בכל מיני צורות.
אני עדיין גרה בדירה שכורה ועובדת. החלטתי להחזיר לו ולהגדיל המזונות.בפניה לעו'ד שייצג אותי בזמנו,ניתבקשתי להניח על השולחן 2000$ .ניראה לכם הגיוני?ומניין לי? מה עושים?

תשובה

הגדלת מזונות

אני גרושה כבר כ-7 שנים.בביב'ד הרבני ניקבעו מזונות +מדור ל-3 ילדים ס'ך של 2,900 .בהגיע כל ילד לגיל 18 ,יקוזז חלקו הערכי.כיום מזה שנתיים אכן קוזז חלקם של 2.נישארתי עם 940 ש'ח.ועדיין מקבלת את הכסף דרך ההוצל'פ.לא רציתי להציק לו ולא ליטרוח שוב ליפתוח תיק להגדלת מזונות.אלא,שה-
אני עדיין גרה בדירה שכורה ועובדת. החלטתי להחזיר לו ולהגדיל המזונות.בפניה לעו'ד שייצג אותי בזמנו,ניתבקשתי להניח על השולחן 2000$ .ניראה לכם הגיוני?ומניין לי? מה עושים?
תשובה
1. הגיוני בהחלט. 2. לא כדאי לבד. 3. אם את חסרת אמצעים, הנך זכאית לפנות ללשכה לסיוע משפטי.

תשובה

הגדלת מזונות

תשובה
הסכום מוגזם. יש כאלה שיעשו את העבודה בחצי מחיר. יחד עם זאת אין לפנות לכל אחד.

אנשים טובים..הגידו..../images/Emo161.gif

תשובה
הסכום מוגזם. יש כאלה שיעשו את העבודה בחצי מחיר. יחד עם זאת אין לפנות לכל אחד.
אנשים טובים..הגידו..

לבד לא מומלץ הסכו שביקשו יקר מידיי
אפילו חצי מזה אין לי,ולסיוע משפטי איני זכאית
כיון שאני עובדת,ומשכורתי ברוטו קרובה ל-6000 ש'ח
אבל,הנטו של 3200 שנישאר לי לאחר קיזוז כל ההחזרים להלוואות,והוראות הקבע +שכר דירה חודשי.משאיר אותי במינוס של 12000 ש'ח. וזה לא מעניין איש...יש כעת עצה?

אולי הפתרון הוא להיעזר בעו"ד שינחה

אנשים טובים..הגידו..

לבד לא מומלץ הסכו שביקשו יקר מידיי
אפילו חצי מזה אין לי,ולסיוע משפטי איני זכאית
כיון שאני עובדת,ומשכורתי ברוטו קרובה ל-6000 ש'ח
אבל,הנטו של 3200 שנישאר לי לאחר קיזוז כל ההחזרים להלוואות,והוראות הקבע +שכר דירה חודשי.משאיר אותי במינוס של 12000 ש'ח. וזה לא מעניין איש...יש כעת עצה?
אותך וילווה אותך בלי ליצג ממש בפועל.

פה יש בעיה..../images/Emo132.gif

אותך וילווה אותך בלי ליצג ממש בפועל.
פה יש בעיה..

אני חסרת בטחון לחלוטין,וגם רק רואה את הפרצוף שלו או עורך דינו-ומתה לירות בהם. ולמה זה? כי ניסיתי כמה פעמים לבד מספר דברים לעשות,המניפולציות שנעשו עם ההופעה של צדיקי עולם אלה בפני הערכאות הוציאה אותי מהכלים ,באיך השופט או שוטר נופל להם כפרי בשל לידיים. זה דבר שלא יאומן!! אבל,כאשר הייתי עם עו'ד ההתנצחות והתכלס היה טוב בהרבה ומיקצועי.לאין ערוך!

תחשבי טוב..

פה יש בעיה..

אני חסרת בטחון לחלוטין,וגם רק רואה את הפרצוף שלו או עורך דינו-ומתה לירות בהם. ולמה זה? כי ניסיתי כמה פעמים לבד מספר דברים לעשות,המניפולציות שנעשו עם ההופעה של צדיקי עולם אלה בפני הערכאות הוציאה אותי מהכלים ,באיך השופט או שוטר נופל להם כפרי בשל לידיים. זה דבר שלא יאומן!! אבל,כאשר הייתי עם עו'ד ההתנצחות והתכלס היה טוב בהרבה ומיקצועי.לאין ערוך!
תחשבי טוב..
העצות הנכונות פה הם של עורכי דין אבל סביר שהתוספת תהיה של 200-300 ש"ח ואם הילד עוד שנתיים יהיה בו 18 את יכולה לחשב אם זה כדאי ואם 2000$ שווים את זה. גם לא נראה לי שהתוספת תפתור את בעיותייך. גם ילדייך כבר בוגרים ותראי אם הם איתך בתביעה..

תודה לכולם..../images/Emo24.gif

תחשבי טוב..
העצות הנכונות פה הם של עורכי דין אבל סביר שהתוספת תהיה של 200-300 ש"ח ואם הילד עוד שנתיים יהיה בו 18 את יכולה לחשב אם זה כדאי ואם 2000$ שווים את זה. גם לא נראה לי שהתוספת תפתור את בעיותייך. גם ילדייך כבר בוגרים ותראי אם הם איתך בתביעה..
תודה לכולם..

לא בטוח שאעשה משהו לבד...אנסה לימצוא עו'ד זול יותר זה ניראה הפתרון הטוב ביותר. הילדה בת 11 שנה-שווה ,אלא שאמצעים אין לי כרגע ולא בזמן הקרוב. ואולי יש עו'ד זול יותר אבל רציני מיקצועית?!

מצב
הנושא נעול.
למעלה