הגדלת הזין

soofgania

New member
../images/Emo12.gif

כמה ס"מ יש לך?
חכה למחר..לחופפי ומשה יש תשובות בשבילך בעצם חכה לשבת כי מחר הם במצעד הגאווה..

j a s t i n

New member
../images/Emo193.gif כנס ..קרא ותלמד...

מאת נאוה לנר מתוך האתר XLOVE.... כל מה שרצית לדעת על הגדלת הפין (מאת נאוה לרנר, מאי 2004) החדשות הרעות: אין דרך בטוחה להגדיל באופן משמעותי את הפין. רוב האורולוגים אינם ממליצים על פעולה חודרנית וכל הפרסומות להגדלת הפין מבטיחות הבטחות שווא. הפרסומים, בעיקר במדורי ספורט ובאינטרנט, מבטיחים עולמות ע"י הגדלת הפין גם לרוחב וגם לאורך. תמיד יש שם של אורולוג תורן המוכן לפרסם את שמו. יכול להיות שניתוח כזה יכול להגדיל לך את ה"אגו", אך זה גם עלול להרוס לך אותו! (תרתי משמע) ניתוח נפוץ לפין הוא ניתוח המבוסס על ניתוק רצועות שעליהן תלויה הרצועות המחזיקה את הפין. על ידי חיתוך של הגיד רוב הפין ה"פנימי" מתגלה מאזור האגן ומוסיף "אורך" ויזואלי לפין. הבעיה היא שהגיד הזה מונע הטלטלות של הפין. בזמן גירוי מיני הפין נהיה קשה אבל אינו מסוגל "להצביע". צריך, לכן, באופן ידני לכוון אותו למטרה הרצויה. ניתוח להגדלת רוחב הפין הוא ניתוח של שני שלבים הכרוך בשאיבת שומן מהעכוז ולאחר מכן להזריק אותו מתחת לעור של הפין. אם הזרקת השומן אינה מצליחה התוצאה היא פין מעוות עם גושי שומן צלקתיים. איבר מין עם גושים ומוטציות הוא לא דבר אסתטי בכלל. חשוב לבדוק את הסיבות הבסיסיות לצורך להגדלת הפין וחשוב לקחת בחשבון את העובדה שעדיין אין הצלחה מובטחת לניתוח כזה, נהפוך הוא הנכון. נוסף על זה הניתוח עלול לגרום לדלקות ולעיוותים- והיה רצוי פשוט להימנע ממנו. אולי המחיר ירתיע אתכם? מדובר על עלויות שבין 4,500 דולר לבין 5,500 דולר! וישנם גברים שרוצים גם בהגדלת רוחב וגם בהארכת הפין המסתכמים בכ - 12,000 דולר - כסף שהביטוח אינו רואה בו הוצאה מוכרת. לאלה שרוצים לנצל את מה שיש, הנה כמה המלצות. - דאגו לא להרבות באכילת שומנים כי הכולסטרול מצמצם את קוטר העורקים שגם אחראים על הובלת הדם לפין בזמן זקפה. - הפסיקו לעשן שהרי עישון גם כן תורם לצמצום קוטרם של אותם עורקים - להרפות ולשחרר: כשהגבר רגוע נכנס יותר דם לפין ועוזר לזקפה. הגבר הלחוץ לגבי גודל הפין שלו גורם לפין להתכווץ עוד יותר! - לשמור על חום. חום עוזר לשרירי הפין להירגע ולא להתכווץ. אם אתה רוצה שהפין יראה יותר גדול הכנס למקלחת חמה - עם יש לך כרס גדולה - תוריד אותה כי הפין נראה קטן יותר בהשוואה לבטן הבולטת. ספורט אינו מגדיל את שריר הפין, השריר הוא שריר "חלק" ואינו מושפע מאימוני כושר כלשהם. - ספר את שער הערווה כך שהפין יהיה גלוי בשלמותו. - השתמש בטבעת לפין לעזרה בזקפה. זה דבר נוח ונעים לשימוש המגביל ומצמצם את זרימת הדם החוצה חזרה לגוף. לכן ישנה תחושה של פין זקוף יותר ונוקשה.

תשפשף והוא יגדל לך

ואם זה לא יעזור, אז חכה ללילה וצפה בשידורי סופגניה; לא תאמין כשתראה לאלו מימדים הוא יגיע!

גם אצלך מורן זה יעבוד לו

מתנצל מעומק הלב שלא חשבתי גם עלייך כשהמלצתי על צפיה בסופגניה... (מה שעבד בשבילי יעבוד גם בשבילו, מין הסתם...) (ועל זה כבר אמרו רבים וגדולים ממני: "מין זה לא סתם...")

קח חלל ותתחיל לחלל...אולי הוא יגדל

לאט לאט..כמו הנחשים שיוצאים מהסל..תשאל את חופפי הוא ידריך אותך איך עושים את זה נכון.

פיט ריה

New member
שים קרח ותלחץ כל הלילה../images/Emo6.gif

אחטטטטטטטט טפוו על הקושילידודה שלך

optimi10

New member
בירמז ..

חחחחחחחחחחחחח לי יש תרופה בדוקה .. אני מסתובב ליד בחורות סקסיות הוא גודל לי יופיייייייייייייי תיסלחו לי כותבים יקרים על ההתפרצות זה התבקש בכל אדם יש משהו ילדותי השואף לפרוץ אז פרץ לי חחחחחחחחחחחחח ושוב סליחה

יש לי תרופה חזקה בשבילך כנסו כולםםם

קח בלוק של 5 קילו קשור אותו לזין ותילך איתו שבוע שלם ככה ואז אחרי שבוע אם הוא לא יגדל לפחות הוא יהיה בצבע של כושי

למעלה