הגדלת הזין אמש שמעתי שיש דרכים להגדלת הזין האם יש בזה אמת או שזה נוכלות
פ פוץ בן יומו New member 19/3/06 #1 הגדלת הזין אמש שמעתי שיש דרכים להגדלת הזין האם יש בזה אמת או שזה נוכלות
ס סקס או לוג New member 19/3/06 #2 נוכלות - חד משמעית אל תנסה אפילו. עדיף קצת קטן מאשר להיות נכה לצמיתות עם זין שבור ומצולק
ז זיגזג New member 19/3/06 #3 אז זהו, שלא... חוקרים בדקו וגילו שבתוך האיבר קיים גיד ש"מקצר" את גודל האיבר בכ-2 ס"מ. ניתן לחתוך את אותו הגיד, זה לא פוגע פיזית ולא פוגע בתפקוד, וזה מאריך את האיבר ב- 2 ס"מ, כך השיטה פועלת בעצם... אזהרה: לא לנסות את זה לבד בבית
אז זהו, שלא... חוקרים בדקו וגילו שבתוך האיבר קיים גיד ש"מקצר" את גודל האיבר בכ-2 ס"מ. ניתן לחתוך את אותו הגיד, זה לא פוגע פיזית ולא פוגע בתפקוד, וזה מאריך את האיבר ב- 2 ס"מ, כך השיטה פועלת בעצם... אזהרה: לא לנסות את זה לבד בבית
ז זיגזג New member 20/3/06 #6 יש כאלו שאצלם 2 ס"מ זה הרבה... את לא מכירה את ההוא שבא לאישתו ואומר לה "אחחחח, אם רק היה לי עוד סנטים הייתי מלך!!" אז היא עונה לו "כן, ואם היה לך סנטים פחות היית מלכה!"
יש כאלו שאצלם 2 ס"מ זה הרבה... את לא מכירה את ההוא שבא לאישתו ואומר לה "אחחחח, אם רק היה לי עוד סנטים הייתי מלך!!" אז היא עונה לו "כן, ואם היה לך סנטים פחות היית מלכה!"
T The PlayBoy New member 20/3/06 #7 תלוי... תראה כשאתה סתם עסוק אז הזין שלך קטן ומצומק. אם ותחשוב על משהו סקסי שאתה אוהב לעשות ותעסה את הזין עם היד,הוא יגדל פתאום. אז זו אמת מוחלטת.
תלוי... תראה כשאתה סתם עסוק אז הזין שלך קטן ומצומק. אם ותחשוב על משהו סקסי שאתה אוהב לעשות ותעסה את הזין עם היד,הוא יגדל פתאום. אז זו אמת מוחלטת.